Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Че на Galaxy SIII и сега му е сменяема батерията и има слот. Да не се бъркаш с нексуса? :D
    Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Стрелок написа:
      Че на Galaxy SIII и сега му е сменяема батерията и има слот. Да не се бъркаш с нексуса? :D
      Да де, това искам да се запази. Имам и S2 и S3. Не че съм тръгнал да си сменям телефона де.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

SONY Xperia S и Galaxy S III са ми като телевизори. Днес си мерих шепата с един приятел - пръстите му са с над 2 санта по-дълги от моите, всеки. Е как да взема SGS3???
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Щом най-търсените и продавани модели не ти харесват - ти просто нямаш никаква нужда от смартфон. Смартфонът е всичко друго и накрая - малко телефон. Не мога да си представя н якой да си купи смартфон заради функцията му на телефон, а не заради GPS, MP3-плеъра, видеокамерата, интернет-възможностите и др. Нямаш никаква представа каква огромна грешка допускаш, като бягаш от по-големия екран и твърдиш че ти бил много голям този екран и търсиш нещо по-малко от 4". Ако кажеш, че за снимки си имаш фотоапарат, за файлове и интернет си имаш таблет/лаптоп, а за навигация си имаш 7-инчово китайче - просто вземай една Нокиа 113 и ти е чиста работата. SGS2. Това е телефонът за теб.

Коментар

ogi28b написа:
            Щом най-търсените и продавани модели не ти харесват - ти просто нямаш никаква нужда от смартфон. Смартфонът е всичко друго и накрая - малко телефон. Не мога да си представя н якой да си купи смартфон заради функцията му на телефон, а не заради GPS, MP3-плеъра, видеокамерата, интернет-възможностите и др. Нямаш никаква представа каква огромна грешка допускаш, като бягаш от по-големия екран и твърдиш че ти бил много голям този екран и търсиш нещо по-малко от 4". Ако кажеш, че за снимки си имаш фотоапарат, за файлове и интернет си имаш таблет/лаптоп, а за навигация си имаш 7-инчово китайче - просто вземай една Нокиа 113 и ти е чиста работата. SGS2. Това е телефонът за теб.
            Оги, днес бях шокиран от размера на Sony Xperia S, просто такова огромно нещо не е нормално да се нарича телефон. Че то Бенефон Дракон е същия размер, само дето Сони-то е без антената на дракона. SGS2 ми харесва и то много, но нямам парите за него. За това ще си купя по-малкото му братче - SG S Advance освен ако случайно не размисля (утре ще си играя малко със SGS2) и не купя все пак оная тачка SGA2
            Steliyan's Life!

Коментар

Виж Galaxy Note Взимай S2.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                Виж Galaxy Note Взимай S2.
                Нема кинти бе човек. Бюджета ми беше изначално до 400лв. Сега съм се прежалил да дам максимум 420 за Galaxy S Advance. За тия пари бих купил SGS2 втора употреба, а аз не желая. Искам нов телефон с гаранция. Да, разбирам целия стремеж към по-големия екран, но все пак това е телефон - трябва да е удобен за носене, за употреба. Та ако изляза с колелото - в раница ли ще го нося??? Дори за ежедневието един голям телефон си изисква чанта - няма как да го носиш в джоб (поне моите джобове не побират нещо голямо колкото Xperia S) нито можеш да го сложиш в калъф на колана . Помня точно времето по което Benefon Dragon беше най-модерния апарат - тегло от 178гр., което в момента спокойно се достига от новите смартфони (Galaxy Note N7000 е точно 178 грама)..., а беше време в което се радвахме като деца на NOKIA 8210 (79гр)... В понеделник ще стане ясен края на моята драма и ще се похваля тук, или оплача
                Steliyan's Life!

Коментар

Някой няма ли SGS2 с гаранция за продан ?Ама да не са наводнявани
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Да не е наводняван, да не е изтърван и прочие А го искам и в подходящ външен вид, да не споменавам и фактура или договор за продажба. Понеделник, най-късно вторник ще се разбере.
                    Steliyan's Life!

Коментар

Ако намалите изискванията си, мога да предложа нещо. То не е мое, а е на един приятел, ама много прилича на моя.

Коментар

jenshen73 написа:
                        emzo написа:
                        Да не е наводняван, да не е изтърван и прочие А го искам и в подходящ външен вид, да не споменавам и фактура или договор за продажба. Понеделник, най-късно вторник ще се разбере.
                        Има и такива телефони. Моят отговаря на всички условия, но не се продава. Android се разви много за последните 2 години. Зарибявка е и ще ти хареса. Вземи си възможно най-доброто за парите, които си отделил, че новите версии си искат ресурс. Гледай РАМ-та да е максимално много и не по-малко от 768.

Коментар

@style34: По-напред в темата споменах, че имам 7" таблет, но не съм споменвал, че е с Андроид - ето правя го, че да сме наясно с познанията ми относно Андроид. Предвид обаче античната "фабрична" версия на всички телефони от тия за които ми се дават пари - все тая. Ако случайно не излезе някое зайче от нейде за 400-420лв. и това зайче да е SGS2 - вече съм се спрял на Galaxy S Advance, който е с 768МБ РАМ и 16GB флаш. Има дребни кусури спрямо SGS2, но ще ги преживея.
                          Steliyan's Life!

Коментар

1гб рам поне, всичко под това е компромис.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

jenshen73, аз също търсих не-голям смартфон и си взех http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one-v/ - не се оплаквам - върши ми чудесна работа и е в твоя ценови диапазон некъде..
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                                jenshen73, аз също търсих не-голям смартфон и си взех http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one-v/ - не се оплаквам - върши ми чудесна работа и е в твоя ценови диапазон некъде..
                                Да, в ценовия ми диапазон е, но е с 512MB RAM, а точно това искам да избегна - като ще давам едни пари - да е максимума който мога да получа за тях Иначе ти HTC-та ги гледах. А ако ще е с 512MB RAM има прекрасни предложения с Windows Mobile 7/7.5/7.8 за същите тия пари.
                                Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                                X