Че на Galaxy SIII и сега му е сменяема батерията и има слот. Да не се бъркаш с нексуса? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Стрелок написа:Че на Galaxy SIII и сега му е сменяема батерията и има слот. Да не се бъркаш с нексуса? :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
SONY Xperia S и Galaxy S III са ми като телевизори. Днес си мерих шепата с един приятел - пръстите му са с над 2 санта по-дълги от моите, всеки. Е как да взема SGS3???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Щом най-търсените и продавани модели не ти харесват - ти просто нямаш никаква нужда от смартфон. Смартфонът е всичко друго и накрая - малко телефон. Не мога да си представя н якой да си купи смартфон заради функцията му на телефон, а не заради GPS, MP3-плеъра, видеокамерата, интернет-възможностите и др. Нямаш никаква представа каква огромна грешка допускаш, като бягаш от по-големия екран и твърдиш че ти бил много голям този екран и търсиш нещо по-малко от 4". Ако кажеш, че за снимки си имаш фотоапарат, за файлове и интернет си имаш таблет/лаптоп, а за навигация си имаш 7-инчово китайче - просто вземай една Нокиа 113 и ти е чиста работата. SGS2. Това е телефонът за теб.
Коментар
-
ogi28b написа:Щом най-търсените и продавани модели не ти харесват - ти просто нямаш никаква нужда от смартфон. Смартфонът е всичко друго и накрая - малко телефон. Не мога да си представя н якой да си купи смартфон заради функцията му на телефон, а не заради GPS, MP3-плеъра, видеокамерата, интернет-възможностите и др. Нямаш никаква представа каква огромна грешка допускаш, като бягаш от по-големия екран и твърдиш че ти бил много голям този екран и търсиш нещо по-малко от 4". Ако кажеш, че за снимки си имаш фотоапарат, за файлове и интернет си имаш таблет/лаптоп, а за навигация си имаш 7-инчово китайче - просто вземай една Нокиа 113 и ти е чиста работата. SGS2. Това е телефонът за теб.Steliyan's Life!
Коментар
-
style34 написа:Виж Galaxy Note Взимай S2.Steliyan's Life!
Коментар
-
emzo написа:Някой няма ли SGS2 с гаранция за продан ?Ама да не са наводняваниSteliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:emzo написа:Някой няма ли SGS2 с гаранция за продан ?Ама да не са наводняваниThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
@style34: По-напред в темата споменах, че имам 7" таблет, но не съм споменвал, че е с Андроид - ето правя го, че да сме наясно с познанията ми относно Андроид. Предвид обаче античната "фабрична" версия на всички телефони от тия за които ми се дават пари - все тая. Ако случайно не излезе някое зайче от нейде за 400-420лв. и това зайче да е SGS2 - вече съм се спрял на Galaxy S Advance, който е с 768МБ РАМ и 16GB флаш. Има дребни кусури спрямо SGS2, но ще ги преживея.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73, аз също търсих не-голям смартфон и си взех http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one-v/ - не се оплаквам - върши ми чудесна работа и е в твоя ценови диапазон некъде..Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:jenshen73, аз също търсих не-голям смартфон и си взех http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one-v/ - не се оплаквам - върши ми чудесна работа и е в твоя ценови диапазон некъде..Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар