ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
-
Ами, колеги, аз се хвърлих и го взех ЛГ-то. Грабна ме дизайнът му, чудих се тука няколко дни и се прежалих. Сега, към колегата Стрелок, понеже явно той е боравил повече с тази марка - дай напътствие, колега, откъде да му изключа мобилния интернет, понеже нямам подходящ тарифен план за такъв. На този етап ще го използвам само по Wi-Fi, където има. Ако дадеш и други напътствия, добре дошло, че сега още го гледам като индианец - компютър. Поздрави!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Ами, колеги, аз се хвърлих и го взех ЛГ-то. Грабна ме дизайнът му, чудих се тука няколко дни и се прежалих. Сега, към колегата Стрелок, понеже явно той е боравил повече с тази марка - дай напътствие, колега, откъде да му изключа мобилния интернет, понеже нямам подходящ тарифен план за такъв. На този етап ще го използвам само по Wi-Fi, където има. Ако дадеш и други напътствия, добре дошло, че сега още го гледам като индианец - компютър. Поздрави!Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
jenshen73 написа:@nasty: Рейтинг на издръжливост има само на някои модели телефони. Размера на екрана при мен е от решаваща важност - 4" ми идва голям Т.е. не искам да говоря по телефона от таблета. Филми - няма да гледам, а за ровене в Интернет - имам компютри навсякъде където отида, а в тоалетната мога да взема 7" си таблет. Ще се пробвам днес да намеря някой от изброените по-горе без SGA2, че него го гледах вече. Galaxy S Duos също го гледах - големичък ми е, но ако не харесам никой от другите... почти съм решил кой ще е.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
И аз мислех като вас за дисплея уж четох гледах и какво взех си дуос-а взех си калъф за колан да го пазя и вече ми малее.В работата имам колега със с3 те са 4.7 първо държане ми беше голям после си ми беше перфе - мъжете сме си с по-дълги пръсти.Отделно те производителите са мислили ,че като е по-голям дисплея как да ти улеснят работата.приятелка дето е 1.60 си взе ноте 2 дето е 5.5 там е голямо вече ,но се свиква и пак е доста удобен.Номера е какво работим и до колко трябва да пазим гсм-а.тя е ученичка после студентка има си чанта и тоя гсм само го мисли да не го изпусне.Аз си взех за колана калъф и не го мисля клякане ставане и такива.в работата ми е в джоба на гащеризона и ако имам по натоварена работа го оставям настрана.За батт тестовете да няма има за по известните модели ,но дава представа.Хтц са зле и като политика и леко като изпълнение.Не слагат слот за карта,капака на батт не се маха - съответно ако забие трябва с комбинация от бутоните да го ресетнеш.сенс-а 4-ката като нямаш памет и процесор товари.Самсунга с техния тъч уйз-а са по-добре.хтц-тата чакат и доста ъпдейтите...то и за дуос-а пишеше ,че ще има ъпдейт до 4.1 ,ама си седим на 4.0.4Като цяло малко е като комповете за бърза работа и тем подобни двуядрен с 1гб рам и поне 4 нагоре екран.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Ъпдейт за дуос-а си има. Друг е въпроса тук дали е достъпен. Може ли малко впечатления за този S duos? Как работи при натоварване с повече приложения, камерата как се представя при по-слабо осветление, на закрито. Проблем има ли със мрежата, да не се чува понякога. На няколко места съм чел, че дуосите имат тези проблеми. Интересно ми е защо ги правят само с един радиомодул и слагат някаква там измислена от тях "екстра", която би трябвало да пренасочва повикванията от едната, към другата карта или нещо подобно беше. Не може ли просто да осигурят едновременна работа на двете карти с два радиомодула?Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Пари - за по-ефтино.Специално с моя нямам случвало се е 2-3 пъти да ми изчезне мрежата на едната карта рестарт и се орпавя и тва беше в началото.За камерата бива има си добра светкавица та се справя с снимки в дискотеки :ДЗа приложенията както се повтарям процесора поспъва работата на повечето рам.Забелязва се забавяне в отварянето и други такива.Просто повече задържане на хоум бутона и разчистване на последно отваряни приложения и освобождаване на памет.Примерно си оставяш телефона и указателя ,а камерта ако си я ползвал браузера и игри тях ги махаш.Тогава като разчиста паммета заетата е под 400 иначе е около 500нагоре с повече отворени приложения.В момента с 3отворени е 412 заетата от 645.Като не съм си играл да се спират сервизи дето няма да ми трябват никога сигурно.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Тъй, след консултация и с един приятел (беше в Турция до днес), който сервизира телефони дилемата ми е вече ясна, между само 2 модела, като това са съответно:1. Galaxy Ace 2 - заради по-малкия екран, останалото го писах и преди, а и на външен вид не е чак толкова зле, колкото го описват из нета.2. Galaxy S Advance - заради AMOLED, колкото и смотан да е тоя pentile, заради 12GB флаш горница и най-вече заради леко изчанчения дизайн. Утре ще се разходя пак по магазините та белким го намеря нейде да разцъкам. Спрямо SII - 256МБ РАМ по-малко (колкото ACE2), 3mp минус от камерата и 165лв. разлика в цената. Ако ми пасне на ръката (не съм музикант, а и някои от пръстите ми окъсяха през годините) вероятно това ще е новата ми играчка.Galaxy ACE 2 - 365лв. Galaxy S Advanced - 415лв.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
nasty написа:Пари - за по-ефтино.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Стрелок, нали се сещаш, че ако не се чупеха - нямаше да се купуват нови, респективно бизнеса замира, затварят се работни места. И уж на iPhone 4 и лицето и дупето не се драскат, но не е точно така... А и доволно се чупят дигитайзерите им, а доста често и дисплеите. Аз за това все още се колебая какво да купя И парите имам и вече кажи-речи съм избрал, но като знам, че ако го изтърва (винаги се случва, поне веднъж) и се потроши - ще си умра от мъка. Къде по-безболезнено е да чупя по-евтини телефони. Примерно на SE W610i му счупих дисплея - т.е. се появиха едни дразнещи артефакти, не беше станал на сол, но срещу 12лв. и 6лв. за отверка си го смених сам за няма и 20 минути. Примерно дисплея на SGS2 струва има няма 220лв... брррSteliyan's Life!
Коментар
-
Колега, прав си, но аз нямам това в предвид. Исках да кажа, че на един премиум телефон не му прилича да е от някаква евтина пластмаса. Виждал ли си как се отваря задното капаче на Galaxy SIII, Galaxy NoteII, Grand и т.н. На моя грозен Optimus се отваря и изглежда по-стабилен задния капак... Какъвто и да е материала, ако си достатъчно "късметлия" и на килима да го изпуснеш, пак ще се счупи. Просто можеха да се погрижат да ползват по-свестни материали. Иначе за мен лично, колкото по-малък е размера на телефона, толкова по-трудно би се счупил при изпускане. Уви iphone ме убеди в обратното. На почти всеки притежател на ябълкафон в университета, телефона му е с напукана или предна или задна част. Бах чувал дори, че на LG Nexus му се пука задния панел (от стъкло) ако няколко пъти рязко се смени температурата на повърхността на която стои телефона.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
А аз току що гледах горещо препоръчваният по-голям телефон, в случая една Sony Xperia S - е това нещо е колкото половината ми таблет. Огромно е. И дума не може да става да си купя такова огромно нещо. Иначе изглежда добре, поне аз нямам проблеми с ръбатите форми. Единствен проблем, който забелязах и не е никак малък е, че задния му капак е много смешно захванат - от едно вкарване-изкарване от джоб на яке или риза - се отваря. Не върви толкова смешно устройство да е на такава огромна цена. Sony Xperia Sola например изглежда много по-интересенSteliyan's Life!
Коментар
-
Стрелок написа:Колега, прав си, но аз нямам това в предвид. Исках да кажа, че на един премиум телефон не му прилича да е от някаква евтина пластмаса. Виждал ли си как се отваря задното капаче на Galaxy SIII, Galaxy NoteII, Grand и т.н. На моя грозен Optimus се отваря и изглежда по-стабилен задния капак... Какъвто и да е материала, ако си достатъчно "късметлия" и на килима да го изпуснеш, пак ще се счупи. Просто можеха да се погрижат да ползват по-свестни материали. Иначе за мен лично, колкото по-малък е размера на телефона, толкова по-трудно би се счупил при изпускане. Уви iphone ме убеди в обратното. На почти всеки притежател на ябълкафон в университета, телефона му е с напукана или предна или задна част. Бах чувал дори, че на LG Nexus му се пука задния панел (от стъкло) ако няколко пъти рязко се смени температурата на повърхността на която стои телефона.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
emzo написа:Бройката нещо е имала проблем, в момента разцъквам такъв и няма такова нещо.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар