Моторолата уж дава повече предимства, а е по-евтина от самсунга? Интересно... Това мото си е забравено от производителя и надали ще получи ъпдейт до андроид 4, камо ли по нататъшна версия. Аз както гледам GPU-то на самсунга е по-добро от на моторолата. Батерията също осигурява по-малко време на разговори и режим на изчакване. Не е за хвалене точно този модел на моторола (то всъщност кой е?).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
BO написа:В този ред на мисли преди да си купя този Дуос Самсунг Галакси С някой може ли да даде по-добро предложение за такъв, алтернативен телефон?
Коментар
-
nasty написа:За колегата дето мисли за асе 2 - скоро излиза по-новия модел на самсунг от същия клас.Аз съм със с дуос - има си избор на мелодия и вибрация на групата.А за размера - ми мислех ,че 4 ще ми е добре ,ама за игри и филми малееМаксимум да пусна някой GPS, а игра играя една единствена и тя иска Джам+Джава.@Immotal: Galaxy S Duos е доста по-добър от това Пилипс дърво: http://www.gsmarena.com/compare.php3...ne2=4883При избора ми на телефон наблягам на "популярните" производители по няколко причини - много налични модели и богат избор, добър поглед върху минали прегрешения - текущо съм със Samsung C3322 Duos, както и жена ми, но тя е с дамския
. Камерата като за смешните 2mpx без светкавица и аутофокус прави приемливи снимки, които ми вършат работа (не говоря за снимки за спомен, а снимки на детайли, ръкописни текстове дори и стикери със серийни номера).Ето това е снимано със Samsung GalaxyTab P1000, 3mpx:
Ето това е снимано със Sony Ericsson Live with Walkman, 5mpx
Като цяло Самсунг имат доста добри фото възможности.
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
тоя филипс с какъв процесор е невидях?Иначе доста добра батт имаобаче за вътрешната памет пише 2г - ако толкова остава добре ,ама ако е общатата толкова зле..На с дуос се води 4гб ама след като е инсталиран андройда и приложенията остават толкова има няма 2гб фрее.И ако не е руутнат гсм-а не може да се местят приложения и игри на картата с памет...Навигацията ми е иго и е на картата обаче
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
emzo написа:Има ли файда от 4главите ?Или да си търся двуглав SII примерно, че добрата стара едноглава xperia arc s ми е бавна вечеА и паметта не е за пренебрегване - за 4 ядра си трябват 2гб рамец
Аз за това предпочитам да си инвестирам в процесор и памет за компютъра вместо в телефон. Като гледам ревютата, отзивите и съветите, а и това с което днес си играх - ACE2 е повече от достатъчен за моите нужди. В краен случай може да се скърша и за S Duos, ако реша до петък, че не ми се мъкнат пак 2 телефона...
Steliyan's Life!
Коментар
-
emzo написа:1гб рам минимум, рам не ми стига в сегашния телефон.Туя двусимки с малки екранчета не ме блазнят.от 4 до 4.3" се търси.Аз за какво още му се колебая - едричък ми е на мен. Пфу, голямо колебаене и мъдрене, като по ред на предпочитанията в момента съм ги строил така:1. Galaxy Ace 2 - има неща, които не ми харесват, но ще ги преглътна2. Galaxy S Duos - същото като горе, дори камерите са еднакви, но е 4" и ...3. Sony Xperia P - 1GB RAM/13GB памет, без слот за карта, микроСИМ, но е алуминиев и с 8mpx камера. Батерията е зле обаче. А ми скача и много в бюджета4. Sony Xperia Sola - изглежда интересно, но е с малко RAM, има слот за uSD, камерката е по-зле от тази на Ace 2, идеално ми пасва в бюджета5. Ето тук се мятам между Galaxy S Advance, Galaxy S2 Plus и Motorola Atrix, но или бюджета набъбва или нещо ме дразни в изброените. Основно pentile матрицата на AMOLED дисплеите им...
Steliyan's Life!
Коментар
-
Това ти се случва, когато излезеш на открито, няма сгради на поне 20 метра от теб и занулиш данните на GPS-a, и не се движиш, докато получиш целия Алманах, така ли (до 12.5 минути)? То по принцип открива няколко сателита. Дефинирай "няколко" за теб? В този момент останалите може да са били под хоризонта или много ниско над него, скрити от планини. Кога си ползвал GPS за последно? Точно в този момент над София "виждам" 6 спътника, от които 5 са на височина до 30 градуса, използвам 4 от тях за позиция, и два са на около 55-60 градуса, като единият ми дава много слаб сигнал и не се използва. Сега съм включил телефона, който се справи за секунди чрез A-GPS, ама китайската навигация, която е доста по-чувствителна по принцип - все още тегли данни, вече 10 минути, а е до прозореца.
Коментар
-
бре по-новия андройд си заслужава във всяко отношение.Направо не ти трябват никакви други приложения - един файлов мениджър и едно за чистене на кеш-а имам само...Е значи като почнеш бг куйз , кой иска да стане богат бг версията и още няколко игри имам.никакви с коли стреляне и нервни птички.Филми си се гледат лесно на 4 камо ли на 5 :ДИ се свиква с размера даже почва да ти малее :ДНомера е как и къде да го носишИначе аз мислех да си продавам дуос-а и да си взема гранд ,ама сега малко ме разочароваха ,че мога да го взема на лизинг през оператор след няколко месеца чак.Ма ще ходя да говоря в магазина дали могат да измислят нещо :ДИначе ако решиш да си взимаш с2ката - то по-добре дай някой лев отгоре и си вземи гранда.Като говоря за с2+ Иначе в гсмарената като отворис спецификацийте и най-отдолу на батерия има ендуранс рейтинг.Сега като ги прегледах на с2+ е 50ч ,а на гранда е 56....и 2та гсм-а са с 4.1.2 като гранда е и с по-голям екран.гранда е с по-голяма батт също.Тия часове се водят колко часа може да ползваш гсм-а с по-час разговори на ден ,браузване и гледане на видео преди да трябва да се зарежда.и разделно е примерно 12ч и нещо 3г разговори на гранда , 9ч браузване и май 7ч гледане на видео и тва е до 10% преди да изгасне гсм-а.
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
@nasty: Рейтинг на издръжливост има само на някои модели телефони. Размера на екрана при мен е от решаваща важност - 4" ми идва голямТ.е. не искам да говоря по телефона от таблета. Филми - няма да гледам, а за ровене в Интернет - имам компютри навсякъде където отида, а в тоалетната мога да взема 7" си таблет. Ще се пробвам днес да намеря някой от изброените по-горе без SGA2, че него го гледах вече. Galaxy S Duos също го гледах - големичък ми е, но ако не харесам никой от другите... почти съм решил кой ще е.
Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар