Защо не харесвате с2+ като е с по-нов процесор и направо идва и с по-нов андройд и ще харчи по-малко и т.нМай и видеото му е по-ново - другото трябва да е същото като старата с2.Иначе аз ако ми се отдаде възможност си взимам самсунг галакси гранд-а ,че ми трябва дуос.Сега съм с галакси с дуос - определенно едноядрения процесор го дърпа назад доста независимо от повечето рам..На ревюта само отблизко се виждат пиксели.Затова и на гранда иконките са и по-голями.На живо го гледах пак не е болка за умиране толкова...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
nasty написа:Защо не харесвате с2+ като е с по-нов процесор и направо идва и с по-нов андройд и ще харчи по-малко и т.нМай и видеото му е по-ново - другото трябва да е същото като старата с2.Иначе аз ако ми се отдаде възможност си взимам самсунг галакси гранд-а ,че ми трябва дуос.Сега съм с галакси с дуос - определенно едноядрения процесор го дърпа назад доста независимо от повечето рам..На ревюта само отблизко се виждат пиксели.Затова и на гранда иконките са и по-голями.На живо го гледах пак не е болка за умиране толкова...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
В такъв случай не би трябвало да ти е проблем да вземеш Ace 2-ката. Щом телефон с 4.3" ти е голям, значи добре си подбрал този с 3.8". Тези силикони като започнат да ги слагат всички на какви да е плочки чак се отвращавам. Телефон за 800+ лв да му сложиш някаква грозна гума... Добре "пази" но външния му вид става от тип грозен като смъртта. Прав си обаче, че с тази надпревара кой да пусне най-тънкия и най-мощен телефон, самите машинки изглеждат все едно ще се счупят докато си човъркаш из менюто. Малко нерви и с всеки по-силен натиск имаш чувството, че пръста ти ще мине през дисплея! :DОффтоп: Ползвам абсолютно същите монитор (22") вкъщи, а лаптопа ми е с 15.4". Моя телефон обаче е с 3.2" дисплей и е малко неудобно всичко, въпреки, че аз съм му свикнал. С други думи - познавам ти болката! :DЕдит: S2+ тотално и аз му бих шута от възможните покупки. Безсмислен rerelease на телефон, който и сам добре си се справя (S2). Случайно колега да си сравнил Grand-а с телефон със по-висока резолюция? На тези 5" 400х800 резолюция ще изглежда толкова зле, колкото изглеждаше на Galaxy 5 скапаната резолюция на 3" екран. Като искаш дуос, вземи си Galaxy S duos, хем е и по-евтин... А и още по-евтини решения има.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
@Стрелок, той колегата е с Галакси С Дуос. Да добавя към извънредните екстри, коя е също важна за мен, но не на 1 място - камерата. На ACE2 въпреки, че е 5mpx виждам, че снима малко по-добре от тази на SE LwW. Което мен ме устройва - за по-сериозно и кадърно снимане си имам 2 цифрови фотоапарата.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:@Стрелок, той колегата е с Галакси С Дуос. Да добавя към извънредните екстри, коя е също важна за мен, но не на 1 място - камерата. На ACE2 въпреки, че е 5mpx виждам, че снима малко по-добре от тази на SE LwW. Което мен ме устройва - за по-сериозно и кадърно снимане си имам 2 цифрови фотоапарата.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
[quote="Стрелок"]jenshen73 написа:@Стрелок, той колегата е с Галакси С Дуос. Да добавя към извънредните екстри, коя е също важна за мен, но не на 1 място - камерата. На ACE2 въпреки, че е 5mpx виждам, че снима малко по-добре от тази на SE LwW. Което мен ме устройва - за по-сериозно и кадърно снимане си имам 2 цифрови фотоапарата.Steliyan's Life!
Коментар
-
Аз колкото повече чета от там, толкова повече се обърквам и не мога да си избера телефон. Хубаво правиш, че от там сравняваш, за да няма изненади. Направи ми услуга - като отидеш да пробваш телефончетата, после да драснеш тук какво ти е харесало/не ти е харесало в Galaxy SII ако го пробваш. Сигурно и ще те налазят консултантите да ти хвалят телефоните. Така съм се смял с едни, които ме убеждаваха преди за няколко модела... :D Между другото, задължително ли искаш телефона да е Самсунг? Какъв ти е бил предния телефон с андроид?Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Аз съм фен на Sony и предишният ми Андроид телефон беше SE Live with Walkman - нестандартно изглеждаща играчка, която работеше много добре. Беше нов модел, когато го купих и определено много ми допадна, но дразнещия ефект с постоянното търсене на контакти ме отказа много бързо и го продадох 3 седмици след покупката. Със SGS2 съм си играл достатъчно - по мой съвет миналата година мой приятел си го купи, като той избираше между Nokia N8, SGS и SGS2. Та с неговия съм си поиграл доста, но ... просто ми е много рехав. Ей на, сега като гледам - чак се изкушавам направо да се прежаля и да си взема Sony Xperia P. Ама като знам какво гонене на контакти и щепсели ще е, чак страх ме хваща. Туй металния корпус много ме блазни...Steliyan's Life!
Коментар
-
Много дървено ми изглежда xperia P. Пък и странни резолюции ни вкарват от Сон(д)и. 540х960? :D Няма и слот за карта, както ти беше споменал. Единствено може би на този телефон пикселната гъстота и целия дисплей с доволно хубава картина може да блазни. Но какво мога да кажа аз с моя TFT дисплей с 262к цвята и резолюция 320х480, 180ppi. Всичко с по-висока резолюция и над 200ppi би ми се сторило от друга вселена.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Нищо странно няма в резолюцията, 960х540 16:9 qHD.jenshen73 написа:Общо взето андроид устройство имам и евентуалния телефон ще е една глезотия, която освен за ало-ало ще се ползва много рядко за другите "екстри". Скайп няма да ползвам в никой случай, най-много поща и GPS.
Коментар
-
nikolce написа:Нищо странно няма в резолюцията, 960х540 16:9 qHD.jenshen73 написа:Общо взето андроид устройство имам и евентуалния телефон ще е една глезотия, която освен за ало-ало ще се ползва много рядко за другите "екстри". Скайп няма да ползвам в никой случай, най-много поща и GPS.Steliyan's Life!
Коментар
-
Xperia P, вярно не е телефон с най-добрата батерия, ама 2 часа разговори дневно, не са и никакъв проблем. Ето снимка от по-рано:Разговори 7% , което са 20 минути за днес, не говоря много. Батерията бе на 100% сутринта. Сега е на около 55% . От друга страна седна ли да играя, за час и половина-два, батерията си заминава.Алуминия е хубава работа, за 4-ри месеца, без калъф, нито една драскотина, пу пу Камерата в сравнение със старият ми К800, е доста зле. През деня е добре. Нощно време, и на слабо осветлени места, е доста зле. HD клиповете са добри. Не те разбрах какво имаш в предвид с това "телефона ми каже "потърси контакт" , не съм имал ядове с разговорите. Друг минус, слабо се чува когато звъни.Може да се работи с една ръка, без проблем, това за размера.Екрана иначе е супер.Относно паметта, няма слот за карта, ама вече си е до човек. Мен ми стигат. Даже имам 8 гб свободни.Най-добре, отиди някъде и си поиграй с всичките конкуренти. Аз тръгнах за галакси адванс с, и се прибрах със сонито...
Коментар
-
jenshen73 написа:Телефона трябва да изкарва МИНИМУМ 24ч. автономност. Ако може повече - ще е по-добре.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Фактите говорят - с включен интернет 3G мрежа - максимум 2 дни с умерено използване. С изключена 3G мрежа - може и 4 дни да изкара. С изключен интернет въобще - седмица, без проблеми. Доказал съм го неведнъж с SGS2. Всичко зависи от начина на цялостно използване, ама все пак - това са умни телефони. Ако някой го купува, за да не го ползва и да му издържа батерията по 10 дена - много се е объркал. Телфонът трябва да е всяка вечер на кабела, за да знаеш, че започваш деня на 100 %. Може вчера да не ти е трябвало и батерията да е паднала само 30 %, ама днес да ти трябва повече и останалите 70 % да не ти стигнат. Все пак не живеем преди 10 години, когато телефоните бяха копчета и "ало-ало", и стремежът беше към невижданата издържливост на батерията. Ако искате такъв телефон - просто не вземайте смартфон или не му ползвайте функциите, ами само телефонната част. юОтносно паметта - ползвам го като МП3-плеър в колата и 16-те ГБ на СГС2 не ми бяха достатъчни, особено след като запиша няколко клипа с размер 1920*1080. Затова си купих и допълнителна 32 ГБ карта.=======================================Стрелок написа:ще е хубаво да му сложиш един task killer,
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар