За 1-2год поддръжка - да, това имам предвид.Никъде не съм споменал айфон. Изобщо не сравнявам конкретните апарати, нито дисплеите им. Говоря за хардуер-софтуер.Но щом го казваш - в момента най-новия iOS e 6.1 и можеш да си ъпдейтнеш айфона 3GS от 2009та до него(или пък по-стария айпад(таблет))... А при Андроид като цяло, не само Самсунг не е така. Зa мен не е поддръжка да си купиш нов апарат със стар Андроид и да чакаш евентуално някога да си доблиш до последните версии. Говоря официално. Например излиза нов модел Сони Xperia HYZ(примерно) и се оказва, че Сони ще пуснат ъпдейт за най-актуалния Android до няколко месеца... Ама колко са тия месеци... За какво е тоя хардуер, като няма какво да го ползва...За Галакси S2, на мен ми харесва апарата. Обаче защо е необходимо да получава новия ъпдейт, няколко месеца след пускането му за новите модели? Ще кажеш, за да се стимулират покупките на S3. Добре, ама виж какво съм написал за ios - щом излезе нова версия - и старите, и новите апарати получават едновременно ъпдейта. Пък новия модел си се продава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Ами какво да говорим - SGS3 има pentile матрица. Бялото на Амолед-а винаги е било по-слабо от на LCD, но черното е уникално добро и контраста е много по-висок. Матрицата на SGS2 е RGB, но поради ниската резолюция детайла на SGS3 е много по-добър, въпреки pentile-а. Имам ги и съм правил безброй сравнения с еднакви картинки. Черното на SGS2 е по-добро, за LCD няма какво да коментираме - на фона на АМОЛЕД е сиво направо.@vitalМислиш ли, че масата от хората се интересуват от нови версии на софтуера? Колкото до новите версии на iOS какво толкова повече ти дават от старите? Siri? iLOST? А и 3GS макар и с нов софтуер работи ужасно бавно, с отвратителен екран е и изобщо.... новия софтуер не го прави нов телефон. Не ме разбирай погрешно - новите версии на Андроид също не са нещо революционно. В най-общия случай добавят никому ненужни функции, които им се радваш 2 дена и ги забравяш.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
vital написа:За 1-2год поддръжка - да, това имам предвид.Никъде не съм споменал айфон. Изобщо не сравнявам конкретните апарати, нито дисплеите им. Говоря за хардуер-софтуер.Но щом го казваш - в момента най-новия iOS e 6.1 и можеш да си ъпдейтнеш айфона 3GS от 2009та до него(или пък по-стария айпад(таблет))... А при Андроид като цяло, не само Самсунг не е така. Зa мен не е поддръжка да си купиш нов апарат със стар Андроид и да чакаш евентуално някога да си доблиш до последните версии. Говоря официално. Например излиза нов модел Сони Xperia HYZ(примерно) и се оказва, че Сони ще пуснат ъпдейт за най-актуалния Android до няколко месеца... Ама колко са тия месеци... За какво е тоя хардуер, като няма какво да го ползва...За Галакси S2, на мен ми харесва апарата. Обаче защо е необходимо да получава новия ъпдейт, няколко месеца след пускането му за новите модели? Ще кажеш, за да се стимулират покупките на S3. Добре, ама виж какво съм написал за ios - щом излезе нова версия - и старите, и новите апарати получават едновременно ъпдейта. Пък новия модел си се продава.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
То има алтернатива на Айфон - Нексус. Моделите се поддържат години наред и получават новата версия веднага. Така че ако искаш пръв да си с най-новото си взимаш Нексус телефон, директно поддържан от Гугъл.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Много добре ми е известно.Но аз съм от "масата" - не ми пука кое как се прави. Дал съм 300-500лв за среден Андорид телефон и искам поне 1год да е актуален...Аз мога да си взема и Нокиа Аша 302 - има фейбук, има толкова "важните" viber и what’s up(да съм модерен да си говоря с Пешо от долния етаж). Защо да давам 3-5но пари за Самсунг/ХТЦ/нещо си за почти същите опции(пак да кажа, аз съм от "масата" дето не разбира никакви други програми), пък Пешо да ми се хвали, че е с Андроид 456, пък аз съм 234... Няма да ги дам...
Коментар
-
vital написа:Много добре ми е известно.Но аз съм от "масата" - не ми пука кое как се прави. Дал съм 300-500лв за среден Андорид телефон и искам поне 1год да е актуален...Аз мога да си взема и Нокиа Аша 302 - има фейбук, има толкова "важните" viber и what’s up(да съм модерен да си говоря с Пешо от долния етаж). Защо да давам 3-5но пари за Самсунг/ХТЦ/нещо си за почти същите опции(пак да кажа, аз съм от "масата" дето не разбира никакви други програми), пък Пешо да ми се хвали, че е с Андроид 456, пък аз съм 234... Няма да ги дам...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
vital написа:... пък Пешо да ми се хвали, че е с Андроид 456, пък аз съм 234...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
vital написа:Много добре ми е известно.Но аз съм от "масата" - не ми пука кое как се прави. Дал съм 300-500лв за среден Андорид телефон и искам поне 1год да е актуален...Аз мога да си взема и Нокиа Аша 302 - има фейбук, има толкова "важните" viber и what’s up(да съм модерен да си говоря с Пешо от долния етаж). Защо да давам 3-5но пари за Самсунг/ХТЦ/нещо си за почти същите опции(пак да кажа, аз съм от "масата" дето не разбира никакви други програми), пък Пешо да ми се хвали, че е с Андроид 456, пък аз съм 234... Няма да ги дам...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Pecho написа:Отричам да съм се хвалил! И съм само с 4.03, 4.2 още няма официален за Note.
Коментар
-
Абе я при толкова специалисти да поискам съвет... Препоръчайте ми дамски телефон. Трябва да е тъчскръйн, да има не лошо камера и най-важното дизайна - в най-лошия случай да е бял. Няма никакво значение софтуера - ще се ползва само прогноза за времето.Аз съм харесал HTC Rhyme. Това е единственото, което се сещам.
Коментар
-
style34 написа:То има алтернатива на Айфон - Нексус. Моделите се поддържат години наред и получават новата версия веднага. Така че ако искаш пръв да си с най-новото си взимаш Нексус телефон, директно поддържан от Гугъл.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар