Хахахаха, ей за това говоря...Втора седмица не съм спрял да къствамайзвам андроида и да чета по форумите. Изтормозих се...То и голямата свобода не е голяма работа
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Е то на Айфоня всичко го приемаш така както е. А при Андроид знаеш, че всичко можеш да си го направиш както искаш и почваш да търсиш начини. Между другото и Айфона може да има много повече функционалност, отколкото е out of the box ама там верно си трябва гоямо четене Нали не си мислите, че всички 100 милиона хора купили си Галаксита ги знаят тези неща и се ровят по форуми? Не, те просто си ползват телефоните и те очевидно работят
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Оги, аз май верно ше ги препсувам тия глупаци в Андроид-форума - точно тия дребните и най-дразнещи дефекти все едно ги няма. Бааааси малоумниците, щом не е НАСА-технолоджи изобщо не ги интересува, дагиева у специалистите.....
Ми аз кат’ ти казвам, че щом не ползваш търсачката, значи си тъп... Всъщност за да ти обръщат внимание - пиши че сменяш РОМ всеки ден, а кернел - по 3 на ден, пробвал си какво ли не, правиш всяка сутрин за "добро утро" хард-ресет, може и да ти обърнат внимание. Слагах доста тапети и никой не ми е разстегнат. Всички застават така, както се виждат в синята рамка. Незнайно защо - нейният размер се променя само по диагонал и която и снимка да сложиш - горе долу средната и част остава за тапет. Това го отчитам като голям минус на желе бонбоната.
Сега им казах тънко да си таковат таковата Махнах ГО лънчера и на ТъчУйза ми стоят добре, НО не се виждат целите - много са широки ли, не знам.... точно както казваш и ти, вижда се предимно средната част Ама тоя ТъчУйз защо не върти началния екран ?Доста по-дървен е в сравнение с ГО Например, на началния екран има няколко функции с почукване и плъзгане, които в заводския липсват.... или аз не ги намирам :D
Липсват, липсват. Те си бяха функции на ГО-то. Ти ГО-то не го махай, само му махни "Defaults" и го спри от работа, а когато те пита - избери за лаунчер по подразбиране ТоуцхВиз-а, а не ГО. ГО-то можеш винаги по всяко време да си го стартираш, ако все пак решиш, че не можеш без него, нали знаеш.
Ако имаш инсталиран quick pic, пробвай с него да зададеш тапет. Също мога да ти препоръчам да пробваш дали няма да ти харесат Nova launcher или Apex launcher. И при тях има жестове.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Колеги , как да направя като изтрия папката Instant Upload да не ми се появява пак във галерията ? Samsung galaxy s advance .
В тая папка има ли снимки от Фейсбук. Мисля, че имаше нещо общо с Picasa. На стария ми телефон нямаше такава папка, но на новия при първоначалното включване му зададох настройка да не синхронизира снимки с Фейсбук и нямам такава папка. Други приятели със S3-ки също се оплакваха от тая папка.Пробвай да спреш синхронизацията на Picasa. Не съм сигурен в отговора си!
Подсигурявам те, и в допълнение влез в Menu - Settings - Applications (App. manager) - All - Gallery - Изтрий кеша и данните на галерията и опитай пак да изтриеш папката след това, и кажи дали се появява. Също: във файловия мениджър къде се вижда тая папка?
Преди имаше някакво приложение за Android, което беше 1 click root, но не помня името. Някой знае ли му името и пробвал ли го е, че не ми се минава по "дългата" процедура с моя старец Optimus One. Нямам нужда от руут-ване, но просто за спорта искам да го направя.
Коментар