Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ls1 написа:
    Кооооо.....? Ааааа, не...не си давам ябълката...
    Хахахаха, ей за това говоря...Втора седмица не съм спрял да къствамайзвам андроида и да чета по форумите. Изтормозих се...То и голямата свобода не е голяма работа
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

ls1 написа:
      Кооооо.....? Ааааа, не...не си давам ябълката...
      Е то на Айфоня всичко го приемаш така както е. А при Андроид знаеш, че всичко можеш да си го направиш както искаш и почваш да търсиш начини. Между другото и Айфона може да има много повече функционалност, отколкото е out of the box ама там верно си трябва гоямо четене Нали не си мислите, че всички 100 милиона хора купили си Галаксита ги знаят тези неща и се ровят по форуми? Не, те просто си ползват телефоните и те очевидно работят
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Оги, аз май верно ше ги препсувам тия глупаци в Андроид-форума - точно тия дребните и най-дразнещи дефекти все едно ги няма. Бааааси малоумниците, щом не е НАСА-технолоджи изобщо не ги интересува, дагиева у специалистите.....

Коментар

Ми аз кат’ ти казвам, че щом не ползваш търсачката, значи си тъп... Всъщност за да ти обръщат внимание - пиши че сменяш РОМ всеки ден, а кернел - по 3 на ден, пробвал си какво ли не, правиш всяка сутрин за "добро утро" хард-ресет, може и да ти обърнат внимание. Слагах доста тапети и никой не ми е разстегнат. Всички застават така, както се виждат в синята рамка. Незнайно защо - нейният размер се променя само по диагонал и която и снимка да сложиш - горе долу средната и част остава за тапет. Това го отчитам като голям минус на желе бонбоната.

Коментар

Сега им казах тънко да си таковат таковата Махнах ГО лънчера и на ТъчУйза ми стоят добре, НО не се виждат целите - много са широки ли, не знам.... точно както казваш и ти, вижда се предимно средната част Ама тоя ТъчУйз защо не върти началния екран ?Доста по-дървен е в сравнение с ГО Например, на началния екран има няколко функции с почукване и плъзгане, които в заводския липсват.... или аз не ги намирам :D

Коментар

Липсват, липсват. Те си бяха функции на ГО-то. Ти ГО-то не го махай, само му махни "Defaults" и го спри от работа, а когато те пита - избери за лаунчер по подразбиране ТоуцхВиз-а, а не ГО. ГО-то можеш винаги по всяко време да си го стартираш, ако все пак решиш, че не можеш без него, нали знаеш.

Коментар

Да, знам, но реших да го махна, за да не ми се пречка

Коментар

Ако имаш инсталиран quick pic, пробвай с него да зададеш тапет. Също мога да ти препоръчам да пробваш дали няма да ти харесат Nova launcher или Apex launcher. И при тях има жестове.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Колеги , как да направя като изтрия папката Instant Upload да не ми се появява пак във галерията ? Samsung galaxy s advance .
                    FIAT BRAVO

Коментар

Не знам, при мен изобщо нма такава папка

Коментар

sasho01 написа:
                        Колеги , как да направя като изтрия папката Instant Upload да не ми се появява пак във галерията ? Samsung galaxy s advance .
                        В тая папка има ли снимки от Фейсбук. Мисля, че имаше нещо общо с Picasa. На стария ми телефон нямаше такава папка, но на новия при първоначалното включване му зададох настройка да не синхронизира снимки с Фейсбук и нямам такава папка. Други приятели със S3-ки също се оплакваха от тая папка.Пробвай да спреш синхронизацията на Picasa. Не съм сигурен в отговора си!

Коментар

Подсигурявам те, и в допълнение влез в Menu - Settings - Applications (App. manager) - All - Gallery - Изтрий кеша и данните на галерията и опитай пак да изтриеш папката след това, и кажи дали се появява. Също: във файловия мениджър къде се вижда тая папка?

Коментар

Тва галакси , к’во го хвалите ? По 2 пъти поства във форумите
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Според мен е от Хрома, не толкова Галаксито

Коментар

Преди имаше някакво приложение за Android, което беше 1 click root, но не помня името. Някой знае ли му името и пробвал ли го е, че не ми се минава по "дългата" процедура с моя старец Optimus One. Нямам нужда от руут-ване, но просто за спорта искам да го направя.
                                Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Working...
                                X