Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    Още свиквам с Андроида. Пак ще кажа - май ИОС въпреки ограниченията си е много по изпипана...
    Аз пък отскоро имам по-близък допир с iPhone 4S... Не е лошо като дизайн, но откъм функционалност просто издиша отвсякъде, сравнено с Андроида.Ти свикни с Андроид, и после няма да искаш да чуеш за iOS.Един телефон, дето за да му кача един текстови файл от компютъра си ще ми трябва да изчета половината форуми и да инсталирам хиляда програми...остави.

Коментар

^ Така е Айфончето. Забравяш за бърз трансфер на файлове, радио, флаш, блутуут като хората. На Галаксито му закачам мишка, клавиатура, флашка с едно кабелче за 3 лева от ebay. Това е функционалност. Софтуер на Самсунг за връзка с компа никога не съм инсталирал. Аз ония ден гледам една позната с Айфон 5. Викам дай да го разцъкам. Ми то... цъках 1 минута и го върнах. Дали ще цъкам 3GS, 4, 4S или 5 разлика няма. Едни и същи икони, едни и същи менюта... скука.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
        ^ Така е Айфончето. Забравяш за бърз трансфер на файлове, радио, флаш, блутуут като хората. На Галаксито му закачам мишка, клавиатура, флашка с едно кабелче за 3 лева от ebay. Това е функционалност. Софтуер на Самсунг за връзка с компа никога не съм инсталирал. Аз ония ден гледам една позната с Айфон 5. Викам дай да го разцъкам. Ми то... цъках 1 минута и го върнах. Дали ще цъкам 3GS, 4, 4S или 5 разлика няма. Едни и същи икони, едни и същи менюта... скука.
        И е така и не е.Хайде няма нужда при всеки ъпдейт или нова версия на ОС-а да уча къде са му нещата.Някой може ли в телефона си да види колко е продължителността на пропуснатото повикване?
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Добре де, но с каква цел би ни била от полза подобна информация?

Коментар

Мда...и аз жената и казвам ’ай да си вземем селска къща’ тя вика ’а, там няма театри и кина’. ’Кога беше последно на театър и кино?’, мълчи и се фръцка. Та така.

Коментар

BO написа:
              Някой може ли в телефона си да види колко е продължителността на пропуснатото повикване?
              Имаш предвид, колко продължително е звънял телефона ли?Щото иначе продължителността е ясна - 0м 0с.При мен го изписва само на позвънявания, включени в черния списък - тях ми ги показва като приети разговори с продължителност 0. На отбелязаните като пропуснати не пише нищо, но и не виждам някакъв практичен смисъл от това?

Коментар

Аз пък изобщо вече не ползвам кабели - качвам в google drive или dropbox. Освен това има wifi трансфер, който е значително по-бърз от bluetooth.Аз поне не съм срещал такава опция за пропуснато обаждане.

Коментар

BO написа:
                  И е така и не е.Хайде няма нужда при всеки ъпдейт или нова версия на ОС-а да уча къде са му нещата.Някой може ли в телефона си да види колко е продължителността на пропуснатото повикване?
                  Е кои неща пък чак толкова им се е променило мястото? А и всяко нещо, до което искаш бърз достъп можеш му изведеш шорткътче, уиджет и т.н. Просто при Андроид всеки ден телефонът ти може да изглежда коренно различно. Можеш да го направиш така както на теб ти харесва. Възможностите за персонализация са безкрайни. При Айфон не можеш дори един уиджет да си сложиш за разнообразие. Но айде - да оставим шаренията, ако говорим за истинска функционалност и да сравняваме двете системи за мен е абсурдно.Ония ден колежката идва с апарата на работа, закачам го за телефона с кабелчето и си прехвърлям снимките директно. Simply as that :PАма Айфона няма файлов мениджър бе хора. За какво си говорим? Това не го ли джейлнеш е с функционалност на Simens C35 А това за пропуснатите повиквания - никога не бих се и сетил за тази информация, не съм търсил програма за това, но може и да има.
                  vital написа:
                  Освен това има wifi трансфер, който е значително по-бърз от bluetooth
                  Е не всички са с модерни телефони и имат wi-fi, интернет и т.н. Блутуута си е стандарт все още и е тъпо телефон за 1500 лева да няма нещо, което друг за 50 го има.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Малък недостатък е това, че трябва да имаш интернет за ГДрайв и Дропбокс. Ако трябва да прехвърлиш повечко информация, а нямаш 3G покритие - не е удобно. Вместо това - имам си по една споделена папка на всеки компютър и копирам от телефона на компютъра и обратно. Друг малък недостатък е ограниченото място.

Коментар

Airfan написа:
                      ogi28b написа:
                      Предлагам обсъждането на каквито и да е мобилни телефони да става в една-единствена тема. Сливам тази тема с актуалната отпреди няколко дни.Моля да не се пуска нова тема за всеки отделен модел телефон! За тази цел има специализирани форуми.
                      Предложението не се приема.
                      Темата стана напълно безполезна.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Темата си е съвсем ок. Аз съм за.И аз си имам споделена папка на компютъра А последно съм си разменял картинки и мелодии с друг телефон в 8клас сигурно :DФайлов мениджър си има, просто трябва да си го свалиш А пък смартфон без нет...Наречете ме прост, обаче лично аз предпочитам всичко да ми е просто, а не както казва BO, при всеки ъпдейт да гледам като "теле у железница" Да не говорим, че братята китайци са хванали цаката как се качват платени приложения без джейлбрейк Не че е там въпроса, просто щото някой спомена

Коментар

vital написа:
                          Темата си е съвсем ок. Аз съм за.
                          Значи интересува те нещо за някакъв мобилен телефон и ей така, с кеф прочиташ 37 страници, за да се ориентираш?
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

vital написа:
                            А последно съм си разменял картинки и мелодии с друг телефон в 8клас сигурно :D
                            Е, ние с Андроид телефоните още не сме израснали Хванал те е синдрома на Айфон фен-а - което го няма в Айфон, значи е ненужно Няма слот за карта памет - ми много ясно, защо да си взема 16 GB карта за 15 лева, като мога да дам 2-300 лева отгоре за Айфон с повече памет...

Коментар

Kuku написа:
                              Добре де, но с каква цел би ни била от полза подобна информация?
                              Ами не веднъж или два пъти ми е показвало намерението на хората, които ме търсят. Има смисъл от тази "екстра".А най-любимото ми е някой да ми звънне 1 секунда и да ми кажа - а бе знаеш ли колко време ти звънях. Говорим дори за официални разговори, които очакваш, или пък не си очаквал, ама в последствие разбираш.... Демек докато не сте го имали не оценявате какво показва.За жалост всичко след Сименс не го предлага. Нали са ви толкова "смарт" телефоните, а да не може да бъде толкова умен, та просто да пусне таймера и да го запише след това.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                                Нали са ви толкова "смарт" телефоните, а да не може да бъде толкова умен, та просто да пусне таймера и да го запише след това.
                                Missed Call Timer - Android Apps
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X