Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
-
^ Така е Айфончето. Забравяш за бърз трансфер на файлове, радио, флаш, блутуут като хората. На Галаксито му закачам мишка, клавиатура, флашка с едно кабелче за 3 лева от ebay. Това е функционалност. Софтуер на Самсунг за връзка с компа никога не съм инсталирал. Аз ония ден гледам една позната с Айфон 5. Викам дай да го разцъкам. Ми то... цъках 1 минута и го върнах. Дали ще цъкам 3GS, 4, 4S или 5 разлика няма. Едни и същи икони, едни и същи менюта... скука.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:^ Така е Айфончето. Забравяш за бърз трансфер на файлове, радио, флаш, блутуут като хората. На Галаксито му закачам мишка, клавиатура, флашка с едно кабелче за 3 лева от ebay. Това е функционалност. Софтуер на Самсунг за връзка с компа никога не съм инсталирал. Аз ония ден гледам една позната с Айфон 5. Викам дай да го разцъкам. Ми то... цъках 1 минута и го върнах. Дали ще цъкам 3GS, 4, 4S или 5 разлика няма. Едни и същи икони, едни и същи менюта... скука.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Някой може ли в телефона си да види колко е продължителността на пропуснатото повикване?
Коментар
-
BO написа:И е така и не е.Хайде няма нужда при всеки ъпдейт или нова версия на ОС-а да уча къде са му нещата.Някой може ли в телефона си да види колко е продължителността на пропуснатото повикване?А това за пропуснатите повиквания - никога не бих се и сетил за тази информация, не съм търсил програма за това, но може и да има.
vital написа:Освен това има wifi трансфер, който е значително по-бърз от bluetoothThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Малък недостатък е това, че трябва да имаш интернет за ГДрайв и Дропбокс. Ако трябва да прехвърлиш повечко информация, а нямаш 3G покритие - не е удобно. Вместо това - имам си по една споделена папка на всеки компютър и копирам от телефона на компютъра и обратно. Друг малък недостатък е ограниченото място.
Коментар
-
Airfan написа:ogi28b написа:Предлагам обсъждането на каквито и да е мобилни телефони да става в една-единствена тема. Сливам тази тема с актуалната отпреди няколко дни.Моля да не се пуска нова тема за всеки отделен модел телефон! За тази цел има специализирани форуми.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Темата си е съвсем ок. Аз съм за.И аз си имам споделена папка на компютъраА последно съм си разменял картинки и мелодии с друг телефон в 8клас сигурно :DФайлов мениджър си има, просто трябва да си го свалиш
А пък смартфон без нет...Наречете ме прост, обаче лично аз предпочитам всичко да ми е просто, а не както казва BO, при всеки ъпдейт да гледам като "теле у железница"
Да не говорим, че братята китайци са хванали цаката как се качват платени приложения без джейлбрейк
Не че е там въпроса, просто щото някой спомена
Коментар
-
vital написа:А последно съм си разменял картинки и мелодии с друг телефон в 8клас сигурно :DХванал те е синдрома на Айфон фен-а - което го няма в Айфон, значи е ненужно
Няма слот за карта памет - ми много ясно, защо да си взема 16 GB карта за 15 лева, като мога да дам 2-300 лева отгоре за Айфон с повече памет...
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Kuku написа:Добре де, но с каква цел би ни била от полза подобна информация?A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Нали са ви толкова "смарт" телефоните, а да не може да бъде толкова умен, та просто да пусне таймера и да го запише след това.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар