Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пич, какво се чудиш толкова не знам. Купуваш телефон, а не яхта! Преди месец влязох в Мтел и точно за 10сек. си харесах телефон и го отнесох!

Коментар

snake написа:
      Сега чакам да ми донесат от САЩ ето това: http://www.google.com/nexus/4/
      Моя дойде... Арен е да ти кажа...Малко съм недоволен от батерията само, ама то има и период на разработка де - само няколко цикъла съм направил досега. Излезе ми 580лв. Което за четириядрен снапдрагон и 16 гиги с 2гиги рам си е без пари. Още свиквам с Андроида. Пак ще кажа - май ИОС въпреки ограниченията си е много по изпипана...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Айде честито на печелившите http://www.sammobile.com/2013/01/23/...e-galaxy-s-ii/ Android Version: 4.1.2 - Build JZO54K PDA: I9100XWLS8 CSC: I9100FOPLS3 MODEM: I9100XXLS8 Changelist: 816988 Build Date: 14 January 2013

Коментар

Яз па съм с 4.2.1.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Довечера ще го плясна, да видим какво са свършили тез пезевенти

Коментар

Коментар

И аз съм он-лайн вече с официалната версия. Сега да имат късмет да не работи wi-fi direct-а, ще падне голямо псуване.

Коментар

Да попитам-темата само за Galaxy S II ли е?Като че ли никъде не видях мнения и коментари за наследника му Galaxy S III.Наистина ще ми е интересно да чуя и ваши мнения,независимо че примерно в Андроид форумите има изписано страшно много за модела!
                  LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                  LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                  LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                  Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                  Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Предлагам обсъждането на каквито и да е мобилни телефони да става в една-единствена тема. Сливам тази тема с актуалната отпреди няколко дни.Моля да не се пуска нова тема за всеки отделен модел телефон! За тази цел има специализирани форуми.

Коментар

ogi28b написа:
                      Предлагам обсъждането на каквито и да е мобилни телефони да става в една-единствена тема. Сливам тази тема с актуалната отпреди няколко дни.Моля да не се пуска нова тема за всеки отделен модел телефон! За тази цел има специализирани форуми.
                      Благодаря Оги,че прехвърли въпросът ми тук!
                      LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                      LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                      LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                      Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                      Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

ogi28b написа:
                        Предложението не се приема.

Коментар

Ок, супер тема стана. Имам един въпрос ей така просто. В момента гъмжи с разни реплики на разничли гсми. Има ли и наясно ли сте с някоя реплика на някой телефон, за която да си струва? Гледам, че е пълно с реплики по 100-150 лв в продавалника. Има ли въобще някоя доказала се реплика с щогоде камера, работещи wi-fi и т.н?
                          Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

На теб ти препоръчвам да си купиш телефон от магазин на мобилен оператор, че ще ни побъркаш :D

Коментар

И аз да попитам от къде да си дръпна скайп за Нокиа 500 че вече няколко дръпнах и ни един не тръгва?

Коментар

mitaka_71 написа:
                                Да попитам-темата само за Galaxy S II ли е?Като че ли никъде не видях мнения и коментари за наследника му Galaxy S III.Наистина ще ми е интересно да чуя и ваши мнения,независимо че примерно в Андроид форумите има изписано страшно много за модела!
                                Аз ги имам и двата.SIII има по-добър екран определено. По-голям е с 0.5 инча, но разликата е очевидна. По-остри и детайлни изображения. Процесора му е по-добър, но това да ти кажа трудно ще го усетиш при нормално ползване. И на двата всичко върви много добре. Камерите са сходни. При S3 има режим HDR, който е доста полезен в някои ситуации. По-късно мога да покажа разликата с и без този ефект. Но пак казвам като цяло имат еднакво качество камерите. S3 има NFC чип. Има и някакви софтуерни нещица, но те ги портват и за S2. Той пък от своя страна (S2) е доста по-удобен за работа с една ръка, по-компактен, задния му капак не се драска като на S3, доста по-евтин е и много по-лек, което мен ме кефи. Ако сега трябваше да купувам телефон щях да взема или S2 или да изчакам да пуснат S4. Задава се и много добра на пръв поглед Xperia Z от SONY.Тогава цената на по-старите модели ще падне. В момента S3 все още е доста скъп. Или поне трябва да се търси варианта му с 2GB RAM.
                                qnkov написа:
                                Ок, супер тема стана. Имам един въпрос ей така просто. В момента гъмжи с разни реплики на разничли гсми. Има ли и наясно ли сте с някоя реплика на някой телефон, за която да си струва? Гледам, че е пълно с реплики по 100-150 лв в продавалника. Има ли въобще някоя доказала се реплика с щогоде камера, работещи wi-fi и т.н?
                                Това са пълни пръчки, с отвратителни екрани, резистивни, с процесори от преди 10 години. Не бих дал и 50 лева за такова. По-добре нещо на старо, но не и тези "смартфони". Мое мнение де
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X