Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А как ще обясниш наличието на антена, дълга колкото ръката ми? :D Ментак, ама пича си цакал 1000 лв и отказва да приеме, че е много слаба реплика. И това при очевАдна разлика с оригинала. Пластмасата също е по-некачествена. Аз имах в предвид, че при тези ментета по един или друг начин се вижда разликата, усеща се. Обаче трябва някой да разбира от телефони, да има опит.
    Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Стрелок написа:
      А как ще обясниш наличието на антена, дълга колкото ръката ми? :D Ментак, ама пича си цакал 1000 лв и отказва да приеме, че е много слаба реплика. И това при очевАдна разлика с оригинала. Пластмасата също е по-некачествена. Аз имах в предвид, че при тези ментета по един или друг начин се вижда разликата, усеща се. Обаче трябва някой да разбира от телефони, да има опит.
      А никва разлика няма да обяснявам, не съм фен на хейпъл и никога не съм се интересувал кое е менте и кое не, просто ми направи впечатление като ми прати една снимка снимана с тела, че култувия хайфон много шумни ги баца снимките

Коментар

Аз мисля от prod.... да го взема и те там ония нямат гаранции повечето и т.н., затова едва ли имат документ със Змей на него. Такива изучени авери нямам, за да викна някой. Гледам Samsung I9000 Galaxy S (повече от достатъчен ми е тоя телефон) ги въртят втора до макс 250 лева читави по снимки, само се интересувах да не се наеба с някоя реплика, понеже не ги разбирам. А ония ако нямт документ да сравнявам Змея, как да позная дали е реплика или оригинал? Те, ще направя една снимка, ама едва ли ще помогне това специално на мен да ги различа.Ако примерно взема телефон с изтекла гаранция от някой (мтелска да кажем), на гаранцията ще го пише ли Змея, та после да сравнявам?
        Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Баце, преведи ми 350 лв, аз ще ти купя телефон и ще ти го изпратя.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Хвърлихте ме в тъча с този ЗМЕЙ. Връщах се на предишната страница да видя за какво иде реч... ugas (както ми бяха писали в скайпа, вместо ужас).Колега IMEI се казва, IMEI. Аз втора употреба телефон, от интернет не бих си взел. И да отвориш да го видиш, само ще видиш работи ли, или не. Ами ако има скрити дефекти?
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Хаха. Прав си, но рискуваш. Кажете, на гаранцията на мтел (говориме за изтекла гаранция, но я пращат някои от онзи сайт) има ли го Змеят (IMEI :P) написан, за да проверя после и телефона? Или е някъде другаде написан? Кутията?
              Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Стрелок написа:
                ... Не вярвам някой да си прави труда в телефона за 100 лв, който иначе може и 20-30$ да струва, да слага камера с качествена оптика.....
                То па щото оригиналния iPhone 4/4s/5 има голямата оптика. Проблема НЕ Е в оптиката, а в евтиния и некачествен сензор. Защото от сензора идва качеството. Оптика имат някои Сони Ериксон и някои Нокии (Карл-Цайс). Всички останали разчитат на качествени сензори, които по подразбиране са скъпи.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Samsung I9000 Galaxy S няма светкавица за камерата колега..Изобщо...И не знам какво се тръшкате от 2ра употреба телефони.Ако са на по месец ,два нищо им няма..Па даже и да на са половин година.Ако са пазени добре какво им е.Три телефона съм пазарил тая година 2ра употреба от продавалника.Нямам никакви ядове.И на репликата си пише реплика.А на оригинала оригинал.Не си мислете че някой ще ви излъже...Много филми с конспирации гледате...хихихихи ..
                  FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Да споделя и моя скромен опит .Може да се огледаш и за някое китайче . Сина ми ползва Huawei Vision за 230 лв. от ви..ком. Телефончето идва с 4 GB microSD карта и инсталиран SPB Shell 3D, който струва 22 лв. В сравнение с моята Моторола Дефи+ се справя на равно и по-добре даже. Единствения кусур който му намирам е тъчскрина. Зацапва се, засъхва и после трудно се почиства. Дефито е с горила стъкло, много е чувствителен, не се замазва много и светва с едно потъркване от блузата .

Коментар

Нещо много беден ми се струва тоя китаец. mobiway.bg (надявам се, че нямад а е спам)Тези ги намерих и продават S и Ace 2 на прилична цена и уж с гаранция, но не знам колко са тафарни тия хора от тоя магазин? Някой от София тук и да е срещал този магазин или да знае нещо за него?
                      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Бях много мераклия на по-богатия му брат, Huawei Ascend P1 за 450 лв. от в...ком но не можах да се доредя.Но след някой друг месец може пък да се сдобия с някой Huawei Ascend D1

Коментар

А като си спомня до преди известно време какви бози изкарваха Huawei. :D Както е тръгнало, се очертава братята китайци сериозно да навлязат на пазара за смартфони и да получат доволен дял от него. Така де, не следя какви са им цените, но като видях това с Huawei Vision-а имам чувството, че мястото на тези телефони е на нашия пазар и в останалата източна Европа (лично мнение, не ме бесете затова, че го изказвам). Както и да е, мен не би ме блазнил никога такъв телефон. Явно не мога да преодолея манталитета да мразя китайското. Инвестиция в Х*явей според мен граничи с лудост и е безсмислена, но това пак си е мое мнение.Колега qnkov, нали виждаш, че тези телефони са 2-ра ръка? А тези 6 месеца гаранция не ми вдъхват вяра. Аз лично ново Galaxy S под 500 лв. не намирам, за Ace 2 - около 430 лв нов. Вземи посъбери още малко пари и отиди си вземи нов Ейс 2, отколкото да дадеш почти същите пари за 2-ра ръка........
                          Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

nikolce написа:
                            Аз втора употреба телефон, от интернет не бих си взел. И да отвориш да го видиш, само ще видиш работи ли, или не. Ами ако има скрити дефекти?
                            Ами ако няма? И нов да си вземеш, пак може да се окаже дефектен и после да си скъсаш нервите със сервизите. Досега никога не съм се прекарвал с телефон втора ръка. Винаги, когато съм купувал телефони втора употреба, съм избирал такива от висок клас, до 300 лв., чиято актуална цена в магазините е 600-900 лв. Нещо повече: мисля, че повече никога няма да си купя нов телефон в България, защото съм тотално разочарован от гаранционната поддръжка. Или втора ръка, или от чужбина. Сега чакам да ми донесат от САЩ ето това: http://www.google.com/nexus/4/
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Нямам намерения да давам толкова пари, а и доста хора взимат втора ръка. За онзи магазин никой ли не е чувал нещо от него? Софиянци тук да го знаят? Ейс 2ката им е 330 лева, а ще ги мангасаря да ми го дадат на 300 лева, а С са го пуснали за 300 лева в продавалник, пак те. Предполагам Ейс 2 е по-удачният телефон.
                              Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Хората за толкова време се женят, а някои успяват даже и да се разведат.

Коментар

Working...
                                X