Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ls1 написа:
    А защо само уиндоус са казали приятелите? Без да изпадате във война тука 449лв ще ми дойде лумиа 800, ама нещо не ми се напъва....или...? Колебая се, понеже Ейс 2 ’без договор 470/с договор 349’, а Лумиа 800 ’без договор 800/с договор 449лв’. С лумиата си е бая разликата.
    Каквото и да ти говоря отидив некой германос и вземи си поиграй с некоя лумия.Новия уин е чук,на телефон с 1,4 процесор и 512 рам хвърчи,толко плавно и мазно работи че нямам думи.С двуядрени дроиди с по 1гига рам овърклокнати не съм успявал да го постигна това.От една седмица постоянно издевателсвам върху него не е забил не се е замислил или пък да направи некво парче.Максимално улеснен телефона е направен за ламери.Хич да не си пипал подобен след ден работа имаш чувството че само такова си ползвал
    Bravo 1.2 16v
    Lancia Dedra 1.8 16v
    Suzuki GSXR250R

Коментар

Lane Staley написа:
      ntodorov написа:
      По темата: Снощи се преспах с телефона на жена ми ( четох книга и се рових в нет-а)...Сетих се за тази тема и реших отново да изкажа своята категоричност: Колкото повече екран, толкова повече екран. Същото важи и за рам-а:D . Моите 4,3" изглеждат, като пинсета в касапин пред екрана на Ноте-то. При все, че този телефон е много по-голям смея да твърдя, че и той не би ми нарушил удобството да го нося и ползвам, колкото и резервиран да бях относно размерите му. Зависи и от типа на ежедневието на човек де...Но, като, че ли най-разумно е да послушаш Оги. Успех.
      Колега избирай разумно, за да не те застига нерадостната участ да прЕспиваш с телефона, вместо със собственичката му, която без съмнение би подкрепила твърдението, че "колкото повече, толкова повече"
      След 20 години брак вече така се приспиваме...
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Immortal написа:
        ntodorov написа:
        Колкото повече екран, толкова повече екран.
        Като ще е така - слагайте у чантичката по един таблет, и по един корав най-обикновен телефон (дето може само "ало") и сте 6 точки.
        ...Мислил съм го това и дори преди година го разисквах този въпрос в този форум... Тази идея обаче трябваше да се реализира с две СИМ карти. Аз исках с една.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
          Lane Staley написа:
          ntodorov написа:
          По темата: Снощи се преспах с телефона на жена ми ( четох книга и се рових в нет-а)...Сетих се за тази тема и реших отново да изкажа своята категоричност: Колкото повече екран, толкова повече екран. Същото важи и за рам-а:D . Моите 4,3" изглеждат, като пинсета в касапин пред екрана на Ноте-то. При все, че този телефон е много по-голям смея да твърдя, че и той не би ми нарушил удобството да го нося и ползвам, колкото и резервиран да бях относно размерите му. Зависи и от типа на ежедневието на човек де...Но, като, че ли най-разумно е да послушаш Оги. Успех.
          Колега избирай разумно, за да не те застига нерадостната участ да прЕспиваш с телефона, вместо със собственичката му, която без съмнение би подкрепила твърдението, че "колкото повече, толкова повече"
          След 20 години брак вече така се приспиваме...
          Не се засегна, надявам се.А иначе - няма да сдаваме фронта, колко са 20 години, млада двойка сте още.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

ntodorov написа:
            Immortal написа:
            ntodorov написа:
            Колкото повече екран, толкова повече екран.
            Като ще е така - слагайте у чантичката по един таблет, и по един корав най-обикновен телефон (дето може само "ало") и сте 6 точки.
            ...Мислил съм го това и дори преди година го разисквах този въпрос в този форум... Тази идея обаче трябваше да се реализира с две СИМ карти. Аз исках с една.
            Е те хората са го измислили - http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3389/asus-padfone .Доста приятен телефон и едновременно с това доста удобен таблет.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Много доволен избор според мен е Ace 2-ката. Въпреки, че не знам дали са изкарали/ще изкарат ъпдейт до ICS. Относно другия колега: Успех с Нокийката.
              Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Вие сте ебахти хората. Ем ви казах, че съм го решил и продължавате да спамите темата, докато не ме накарате да сменя модела отново. Сега па съм решил да си взема Ace 2ката... Нямам думи, сте за ***** ;/
                Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Извинявам се, просто ползвах темата ти да попитам аз какво да взема и затова тръгна приказката.

Коментар

Що да не остане една тема за такива въпроси, мисля че е интересно за доста хора. Ако автора на тази се сърди да се пусне друга.Да не е само Галакси2 или Андроид тема, ами общо за въпроси за телефони?

Коментар

Абе сякаш много бързо се развиват и хардуер и софтуер и цени, че да е в една тема. Не върви да кажеш ’прочети 50-те страници назад, вече сме обсъждали тоя телефон’. Обсъждан е, ама при други конкуренти и други условия. Имам чувството, че специално в тоя случай е хубаво който има нужда да си пуска отделна тема, и без това не е затрупан раздела с такива въпроси, че да иска обединение. Да не говорим, че 3/4 от темата ще са спорове иОС, Андроид или Уин. Тъй си мисля аз де...

Коментар

Не се сърдя, дори може с Ейс 2 да съм по-добре, но само ми променяте избраният от мен модел. Темата може да си остане, ако искат модераторите да й сменят името с някакво друго и да е за общи въпроси. Както решите.
                        Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

qnkov написа:
                          Не се сърдя, дори може с Ейс 2 да съм по-добре, но само ми променяте избраният от мен модел. Темата може да си остане, ако искат модераторите да й сменят името с някакво друго и да е за общи въпроси. Както решите.
                          Като тръгнеш да се жениш, да не вземеш да пуснеш тена "Какво мислите за булката ми?", че ще останеш стар ерген.@аси, един телефон, какво толкова му мислиш - не не решението на живота ти, предполагам.
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ако имаш в предвид мен, колега qnkov, нищо такова няма. Това "Успех с Нокийката" го имах наистина в предвид, не съм го казвал иронично/саркастично или както там още може да се разбере. Ползвах 2 дни такава Lumia 710, чисто нова. Не е лошо телефончето, просто не съм фен на WP и затова се отказах от телефона. А колегата Lane Staley е прав. Ти си избираш телефона, тук просто всеки изказва мнение, опит с телефоните.. Ако от нас очакваш да изберем телефон за теб, не знам. :D Само като инфо ти казвам, че мен 20 човека ми надуха главата само като споделих, че ще си купувам LG. Ама телефончето излезе добро, за това което предлага и си го ползвам с кеф. Ти що не отидеш накрая да вземеш телефон, който си си харесал? Или пък до колкото знам в основния партньор на Грабул и самите магазини на оператора (дано не се счете за реклама това) може да се тестват налични модели телефони. Отиди, разчовъркай някой който те интересува, ако го има разбира се и ще имаш пълна представа как работи! Успех с покупката, ако още не си я направил.@ls1 Колега, а без преподписване на договори и глупости, а просто покупка на Ейс 2, видя ли колко пари е? От интерес просто питам...
                            Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Нов 470лв.Днеска отидох и взех телефона. Оказа се, че цената е 349лв ако се отвори втори номер с нов договор (което не искам). Така че продължих моя и телефона излиза на 389лв, само че задължително на лизинг, след 3 месеца мога да си го изплатя ако искам. Не ме бърка ’договор и глупости’, и без това си вървят годините, просто си продължих изтеклия вече договор за по 5лв на месец програма.Щеше ми се да взема черен, а не бял, но обиколих сума магазини - само бели. Така им ги носели, партида черни, като свършат - партида бели, те като свършат партида черни и така. Кой знае. Ама тя жената май се кефи на белите телефони, тъй че май ми е все тая. Слагам и един протектор на екрана, връчвам и го - и да се спасява.

Коментар

Поиграх си малко с андроида. Ще ме прощават феновете, но си предпочитам ябълката. Все пак е андроид версия 2, чака се до месец да излезе 4 за тоя телефон, надявам се да е по-добре. Сега е разхвърляно, неудобно и ти се налага да ровиш и търсиш.

Коментар

Working...
                                X