ls1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
-
Lane Staley написа:ntodorov написа:По темата: Снощи се преспах с телефона на жена ми ( четох книга и се рових в нет-а)...Сетих се за тази тема и реших отново да изкажа своята категоричност: Колкото повече екран, толкова повече екран. Същото важи и за рам-а:D . Моите 4,3" изглеждат, като пинсета в касапин пред екрана на Ноте-то. При все, че този телефон е много по-голям смея да твърдя, че и той не би ми нарушил удобството да го нося и ползвам, колкото и резервиран да бях относно размерите му. Зависи и от типа на ежедневието на човек де...Но, като, че ли най-разумно е да послушаш Оги. Успех.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Immortal написа:ntodorov написа:Колкото повече екран, толкова повече екран.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Lane Staley написа:ntodorov написа:По темата: Снощи се преспах с телефона на жена ми ( четох книга и се рових в нет-а)...Сетих се за тази тема и реших отново да изкажа своята категоричност: Колкото повече екран, толкова повече екран. Същото важи и за рам-а:D . Моите 4,3" изглеждат, като пинсета в касапин пред екрана на Ноте-то. При все, че този телефон е много по-голям смея да твърдя, че и той не би ми нарушил удобството да го нося и ползвам, колкото и резервиран да бях относно размерите му. Зависи и от типа на ежедневието на човек де...Но, като, че ли най-разумно е да послушаш Оги. Успех.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
ntodorov написа:Immortal написа:ntodorov написа:Колкото повече екран, толкова повече екран.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Абе сякаш много бързо се развиват и хардуер и софтуер и цени, че да е в една тема. Не върви да кажеш ’прочети 50-те страници назад, вече сме обсъждали тоя телефон’. Обсъждан е, ама при други конкуренти и други условия. Имам чувството, че специално в тоя случай е хубаво който има нужда да си пуска отделна тема, и без това не е затрупан раздела с такива въпроси, че да иска обединение. Да не говорим, че 3/4 от темата ще са спорове иОС, Андроид или Уин. Тъй си мисля аз де...
Коментар
-
qnkov написа:Не се сърдя, дори може с Ейс 2 да съм по-добре, но само ми променяте избраният от мен модел. Темата може да си остане, ако искат модераторите да й сменят името с някакво друго и да е за общи въпроси. Както решите.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ако имаш в предвид мен, колега qnkov, нищо такова няма. Това "Успех с Нокийката" го имах наистина в предвид, не съм го казвал иронично/саркастично или както там още може да се разбере.Ползвах 2 дни такава Lumia 710, чисто нова. Не е лошо телефончето, просто не съм фен на WP и затова се отказах от телефона. А колегата Lane Staley е прав. Ти си избираш телефона, тук просто всеки изказва мнение, опит с телефоните.. Ако от нас очакваш да изберем телефон за теб, не знам. :D Само като инфо ти казвам, че мен 20 човека ми надуха главата само като споделих, че ще си купувам LG. Ама телефончето излезе добро, за това което предлага и си го ползвам с кеф. Ти що не отидеш накрая да вземеш телефон, който си си харесал? Или пък до колкото знам в основния партньор на Грабул и самите магазини на оператора (дано не се счете за реклама това) може да се тестват налични модели телефони. Отиди, разчовъркай някой който те интересува, ако го има разбира се и ще имаш пълна представа как работи! Успех с покупката, ако още не си я направил.@ls1 Колега, а без преподписване на договори и глупости, а просто покупка на Ейс 2, видя ли колко пари е? От интерес просто питам...
Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Нов 470лв.Днеска отидох и взех телефона. Оказа се, че цената е 349лв ако се отвори втори номер с нов договор (което не искам). Така че продължих моя и телефона излиза на 389лв, само че задължително на лизинг, след 3 месеца мога да си го изплатя ако искам. Не ме бърка ’договор и глупости’, и без това си вървят годините, просто си продължих изтеклия вече договор за по 5лв на месец програма.Щеше ми се да взема черен, а не бял, но обиколих сума магазини - само бели. Така им ги носели, партида черни, като свършат - партида бели, те като свършат партида черни и така. Кой знае. Ама тя жената май се кефи на белите телефони, тъй че май ми е все тая. Слагам и един протектор на екрана, връчвам и го - и да се спасява.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар