ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Колега до сега щях да си взема 10 телефона или един апартамент...Какво толкова му се чудиш не знам.Споделихме ти какви са плюсовете и минусите а ти пак налиташ на телефони с ОС,която вече се спира и няма да се инсталира на телефони.Освен нокия,ама те ще се усетят пак последни(като със симбиана) и когато другите ще са пак 2 години напред.Защо ли??.Ако ти е голям S2ката се огледай за Samsung I8160 Galaxy Ace 2......400лв са нови на магазина.Пак ти е в график.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Immortal написа:ntodorov написа:Колкото повече екран, толкова повече екран.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
nikolce написа:qnkov написа:...Аз игри не играя, затова не търся такива мощни телефони.qnkov написа:Сега съм му намерил заместник - HTC 7 Mozart. Ако имате думи за тоя телефон преди да почна да го търся, ще ви изслушам. Харесва ми на външен вид и това, че е 3.7, което не чак толкова голямо.ogi28b написа:....Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...light=Едно добро предложение.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Темата стана брутална. Нека спрем. Имам приятели, които твърдят само уиндолс, никакъв андроид и мисля така да ги послушам. Спрял съм се за последно на Nokia Lumia 710 и това е. Нека да не обсъждаме нищо вече. Сара и е SAR US 1.06 W/kg (head) 0.94 W/kg (body) SAR EU 1.30 W/kg (head) , но пак е по-добре от сонито с 1.62.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
ls1 написа:Ако може да използвам темата и аз. Имам там да преподписвам с Глобул, мисля да взема за жената един Samsung Galaxy Ace 2 за 349лв. Как мислите, да търся ли друго или това е ок? Не искам втора ръка, между другото.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
qnkov написа:Темата стана брутална. Нека спрем. Имам приятели, които твърдят само уиндолс, никакъв андроид и мисля така да ги послушам. Спрял съм се за последно на Nokia Lumia 710 и това е. Нека да не обсъждаме нищо вече. Сара и е SAR US 1.06 W/kg (head) 0.94 W/kg (body) SAR EU 1.30 W/kg (head) , но пак е по-добре от сонито с 1.62.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Някъде бях чел че самсунг спират с инсталирането на уиндоус по телефоните.Защо ли???Никой не знае.След някоя и друга година всички спират само нокия остава да произвежда с уиндоус.Работата на нокия си ми намирисва както преди време с симбиан.Ще се се сети ама малко по късно защо другите спират с тая ОС.Не съм работил с такава и не мога да кажа дали е добра...Андроида на самсунг е перфектен...6+++++FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар