Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    Колкото повече екран, толкова повече екран.
    Като ще е така - слагайте у чантичката по един таблет, и по един корав най-обикновен телефон (дето може само "ало") и сте 6 точки.

Коментар

Колега до сега щях да си взема 10 телефона или един апартамент...Какво толкова му се чудиш не знам.Споделихме ти какви са плюсовете и минусите а ти пак налиташ на телефони с ОС,която вече се спира и няма да се инсталира на телефони.Освен нокия,ама те ще се усетят пак последни(като със симбиана) и когато другите ще са пак 2 години напред.Защо ли??.Ако ти е голям S2ката се огледай за Samsung I8160 Galaxy Ace 2......400лв са нови на магазина.Пак ти е в график.
      FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Immortal написа:
        ntodorov написа:
        Колкото повече екран, толкова повече екран.
        Като ще е така - слагайте у чантичката по един таблет, и по един корав най-обикновен телефон (дето може само "ало") и сте 6 точки.
        Точно така съм. Но таблета ми има място за цели 2SIM карти. Кеф ми интернет от едната и СМС от другата Иначе "Ало"-то е в съвсем обикновен телефон с невероятна екстра "блуту"...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

nikolce написа:
          qnkov написа:
          ...Аз игри не играя, затова не търся такива мощни телефони.
          И аз не играех, защото нямах..
          qnkov написа:
          Сега съм му намерил заместник - HTC 7 Mozart. Ако имате думи за тоя телефон преди да почна да го търся, ще ви изслушам. Харесва ми на външен вид и това, че е 3.7, което не чак толкова голямо.
          Kато хардуер звучи чудесно, ама "OS - Microsoft Windows Phone 7" . Не бих си го причинил. От друга страна SAR - 0,538 :P .
          ogi28b написа:
          ....
          Юбре, как им сИпа на Сонитата
          Колега заиграй се малко с уиндоуса и друго ще почнеш да говориш
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...light=Едно добро предложение.

Коментар

Темата стана брутална. Нека спрем. Имам приятели, които твърдят само уиндолс, никакъв андроид и мисля така да ги послушам. Спрял съм се за последно на Nokia Lumia 710 и това е. Нека да не обсъждаме нищо вече. Сара и е SAR US 1.06 W/kg (head) 0.94 W/kg (body) SAR EU 1.30 W/kg (head) , но пак е по-добре от сонито с 1.62.
              Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Ако може да използвам темата и аз. Имам там да преподписвам с Глобул, мисля да взема за жената един Samsung Galaxy Ace 2 за 349лв. Как мислите, да търся ли друго или това е ок? Не искам втора ръка, между другото.

Коментар

Можеш да провериш, колко ще излезе S2 с преподписването - поне като ще взимаш, да взимаш :D

Коментар

629лв, много ми е.

Коментар

ls1 написа:
                      Ако може да използвам темата и аз. Имам там да преподписвам с Глобул, мисля да взема за жената един Samsung Galaxy Ace 2 за 349лв. Как мислите, да търся ли друго или това е ок? Не искам втора ръка, между другото.
                      Взимай смело...Ще се родиш..Много здрав телефон...И аз бях тръгнал за айс 2 с преподписване на договора обаче нали съм кърък.Свършили били...пууууу..Че от чудене какво друго да избера засмуках тиня с едно сони J..

Коментар

ls1 написа:
                        ...Samsung Galaxy Ace 2 за 349лв. Как мислите, да търся ли друго или това е ок?
                        Екстра е.
                        00' Bravo 105 JTD

Коментар

За такава разлика няма смисъл - направо взимай Аче2

Коментар

qnkov написа:
                            Темата стана брутална. Нека спрем. Имам приятели, които твърдят само уиндолс, никакъв андроид и мисля така да ги послушам. Спрял съм се за последно на Nokia Lumia 710 и това е. Нека да не обсъждаме нищо вече. Сара и е SAR US 1.06 W/kg (head) 0.94 W/kg (body) SAR EU 1.30 W/kg (head) , но пак е по-добре от сонито с 1.62.
                            Са ако вместо 710 си вземеш 800 и ше уцелиш десетката
                            Bravo 1.2 16v
                            Lancia Dedra 1.8 16v
                            Suzuki GSXR250R

Коментар

А защо само уиндоус са казали приятелите? Без да изпадате във война тука 449лв ще ми дойде лумиа 800, ама нещо не ми се напъва....или...? Колебая се, понеже Ейс 2 ’без договор 470/с договор 349’, а Лумиа 800 ’без договор 800/с договор 449лв’. С лумиата си е бая разликата.

Коментар

Някъде бях чел че самсунг спират с инсталирането на уиндоус по телефоните.Защо ли???Никой не знае.След някоя и друга година всички спират само нокия остава да произвежда с уиндоус.Работата на нокия си ми намирисва както преди време с симбиан.Ще се се сети ама малко по късно защо другите спират с тая ОС.Не съм работил с такава и не мога да кажа дали е добра...Андроида на самсунг е перфектен...6+++++

Коментар

Working...
                                X