Демек е опасно да си взема тоя телефон? ;0
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
niko_ymn написа:Ако редовно водиш над 30 минутни разговори - може да хванеш "някои образувания" - ама може и да не хванеш.От мен galaxy-то получава още един глас. А тези 3D и подобни глупости... един приятел ми се оплаква че ползвал 15-20 минути това "велико" HTC 3D mega ultra каквото е там и го заболявали очите... Явно си е просто до човек. В крайна сметка никой не може да ти наложи какво да си купиш. Разглеждаш, харесваш, коментират се плюсове и минуси и се действа. Естествено разбира се ако не коментираме до юни месец и не излязат нови модели от всеки производител и ти вземеш морално остарял "нов" телефон.
Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
[quote="niko_ymn"]jenshen73 написа:...Ти самия чел ли си го преди да пишеш, защото аз купувах телевизор на 30-ти Декември и на 3-ти Януари ми се наложи да го връщам и съвсем прясно съм го чел ... има ли нужда да го копирам текста на закона?Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на:1. получаване на стоката от потребителя,...BolgAryan написа:... важи само при онлайн покупки.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
А тези 3D и подобни глупости... един приятел ми се оплаква че ползвал 15-20 минути това "велико" HTC 3D mega ultra каквото е там и го заболявали очите..A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Явно си пропуснал частта, в която казвам, че може би е до човека това.Пък и той няма 3D TV и все останало що може да има 3D пред наименованието си. Както и да е, "спаси" се от телефона момчето.@qnkov Колега, никой не казва, че телефона е направен да убива. Коментара ти прилича на коментар на еколог-параноик (те май всички еколози са параноици...). Не съм чул до сега да има умрял или разболял се човек след използване на този телефон. Имаш ли предпочитания към OS-а на телефона? Дали ще е Android, WP, Symbian и т.н. Че гледам прескачаш от ОС на ОС. Защо все така на стари моделчета налиташ? Многото екстри на извънредно ниска цена, не винаги е добра оферта. А ако оценяш качеството на камерата по разделителната и способност или иначе казано "Па мойта камера е осем мегапиксела" знай, че не си прав. Мегапикселите изобщо не оказват голямо влияние върху качеството на снимките.
Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Още ли не си си взел SGS2? На две години модел с поддръжка на ОС! Все още е топ-модел, ако не в топ-5, то в топ-10 на най-добрите телефони го има. Някои, "уж" по-добри телефони - нямат слот за карта и батерията им не се вади! Що за безумие? И има вграден файлов мениджър S2-ката! А не като някои топ-модели на Сори - нямат. Прехвърляш си файл и после няма начин да стъигнеш до него. Не, че не може да си качиш външен мениджър, по-добър, ама все едно да ти пуснат Windows без браузър. Как ще си изтеглиш Опера/Хром/Мозила, ако нямаш ИЕ?Сещам се за един недостатък: кабелите му се включват от противоположни страни. Като го ползвам в колата за музикален плеър - не е удобно. И още един: само една секунда под вода и вече не е сигурно дали ще заработи отново. За сметка на това - Нокиа-фенерче плува по 3-4 секунди, подсушаваш и газ! Не си вземай смартфон с по-малък екран от 4"! Даже и това ще ти е малко след само няколко часа работа с него. Гледам, че това Сори е с някакъв 3.5". Несериозна работа. Абе твои са си парите, ти си знаеш. Успех!
Коментар
-
ogi, сигурен съм, че си прав, но днес гледах един телефон с дисплей 4 май беше и ми е голям! Не мога да ходя с такива телефони... Аз игри не играя, затова не търся такива мощни телефони. Понеже Сонито, което исках се оказа със САР 1.62, демек има силно облъчване, се отказах от него. Не ми се мре.Сега съм му намерил заместник - HTC 7 Mozart. Ако имате думи за тоя телефон преди да почна да го търся, ще ви изслушам. Харесва ми на външен вид и това, че е 3.7, което не чак толкова голямо.
Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Е ти какво го изкара, че едва ли не казваш Ало и си труп? Обръщаш ли внимание на боклуците, които ежедневно ядем, пием и дишаме та се хвана за тоя САП или КАП или САР, или както се чете тоя показател? Не се знае дали ще доживеем 50, а ти гледаш облъчването. Гледай нещата, които са важни и вършат работа. Аз също не играя на игри, но 4.3" е малко под оптималния екран за такъв тип телефон. Айде остави това, ама моделите от среден клас са лишени от елементарни функции в софтуерите си. Струва ли ти се нормално да не можеш да сложиш произволна мелодия на контактите за звънене? Тоя Моцарт 119 мм (126) / 60 (66) / 130 гр. (116) / 576 мб рам (1 гб) / 512 мб за приложения (2 гб) / 8 гб памет, без карта (16 гб + карта до 32) / 3.7" (4.3"). В скоби - същия показател на СГС2.Сигурен ли си, че ти е голям дисплеят или ти е голям телефона? Защото Моцарта е едва с по 6-7 мм по- малък от SGS2, а екранът е цял сантиметър и половина надолу, по-тежък е и батерията му е с над 20% по-малка. То и екранът е друг, ама все пак... Да не помислиш, че ти промивам мозъка, щото имам такъв телефон? Не, само си мисля, че за тези пари е най-доброто, което може да се вземе, като съотношение цена/възможности
Коментар
-
Явно си пропуснал частта, в която казвам, че може би е до човека това. Пък и той няма 3D TV и все останало що може да има 3D пред наименованието си. Както и да е, "спаси" се от телефона момчето.A17DTС/S
Коментар
-
Не съм се сблъсквал с такъв вид телефон, просто казвам каква информация имам. Всичко без лоши чувства колега. Подкрепям двамата колеги за дисплея! Моя телефон е с 3.2" и си нямаш представа какви усилия изисква и колко дразнещо е браузването, особено ако даден сайт няма мобилна версия! Зуум-ваш зуум-ваш и се губиш из страницата... Да не говорим ако трябва да кликнеш върху ситен текст. Същото важи за виртуалната клавиатура! Един смс да иска да напише човек и ядове колкото искаш...Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
qnkov написа:...Аз игри не играя, затова не търся такива мощни телефони.qnkov написа:Сега съм му намерил заместник - HTC 7 Mozart. Ако имате думи за тоя телефон преди да почна да го търся, ще ви изслушам. Харесва ми на външен вид и това, че е 3.7, което не чак толкова голямо.ogi28b написа:....
Коментар
-
Стрелок написа:Не съм се сблъсквал с такъв вид телефон, просто казвам каква информация имам. Всичко без лоши чувства колега. Подкрепям двамата колеги за дисплея! Моя телефон е с 3.2" и си нямаш представа какви усилия изисква и колко дразнещо е браузването, особено ако даден сайт няма мобилна версия! Зуум-ваш зуум-ваш и се губиш из страницата... Да не говорим ако трябва да кликнеш върху ситен текст. Същото важи за виртуалната клавиатура! Един смс да иска да напише човек и ядове колкото искаш...A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:По темата: Снощи се преспах с телефона на жена ми ( четох книга и се рових в нет-а)...Сетих се за тази тема и реших отново да изкажа своята категоричност: Колкото повече екран, толкова повече екран. Същото важи и за рам-а:D . Моите 4,3" изглеждат, като пинсета в касапин пред екрана на Ноте-то. При все, че този телефон е много по-голям смея да твърдя, че и той не би ми нарушил удобството да го нося и ползвам, колкото и резервиран да бях относно размерите му. Зависи и от типа на ежедневието на човек де...Но, като, че ли най-разумно е да послушаш Оги. Успех.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар