И на мен винаги ми е правило впечатление, че цените в тия каубойски онлайн магазини варират в прекалено големи амплитуди. Този например от 300 до 420 Ще е интересно, ако някой знае и разкаже какви точно са им схемите и какъв е риска за купувача.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Никаква разлика няма.Просто си слагат различна печалба.Едно време за един телефон имаше от магазините по една и съща улица разлика от 130 лв в цената (между 320 и 450 лв).Много зависи от къде идва телефона.Имайте предвид, че надценките при телефоните са повече от 200%. (Едно време на мой приятел шефа на телефон дето струва 450 лв сваляше охотно по 100-150 лв от цената, ако купиш бройки на едро.)
Коментар
-
LG OPTIMUS BLACK добър избор на супер цена ,за година никакъв проблем,а дисплея е нещо уникалноEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
Демек ми казвате, че цените от горните магазини и качеството на стоката е добро? Примерно тоя телефон при тези хора - http://www.mobilebulgaria.com/shop/markets.php?id=156 CityTel някаква в софия и има 90% добри коментари за нея? Някой да е взимал така телефон от такива магазини с такъв спад на цената?Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Ще опитам пак да си задам въпроса някак. http://www.pazaruvaj.com/mobilni-tel...p85485074/От кой тези онлайн магазини (евтините) ви се виждат наред и спокойно да поръчам от тях?Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
niko_ymn написа:Взимай най-евтиния. По закона за защита на потребителя до 7 дена може да го върнеш и без причина и до 30 дена са длъжни да ти върнат парите. А ако работи нормално - значи ще си работи колкото и всеки друг.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:niko_ymn написа:Взимай най-евтиния. По закона за защита на потребителя, ако е купен от разстояние, до 7 дена може да го върнеш и без причина и до 30 дена са длъжни да ти върнат парите. А ако работи нормално - значи ще си работи колкото и всеки друг.Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на:1. получаване на стоката от потребителя,...BolgAryan написа:... важи само при онлайн покупки.
Коментар
-
Ахм. Па ще видим тогава. Друг въпрос относно този модел. Говори се, че има високо sar - 1.62 някакви такива. Аз не ги разбирам. К’во може да ти стане от това? Друг ми казва, че тоя телефон е на ръба да го премахнат от продажба и някакви такива, заради това високо sar?Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар