Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Уоу, огромна разлика? Ти говориш за J, дали и U ще е същата пръчка и да снима по същият начин? Това е грозна картина, ако снима така гадно наистина. То моят 3.2 прави по-добри.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Ето с galaxy s 2 https://www.dropbox.com/s/8fffk0yyfq...2015.58.37.jpg
      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

http://imageshack.us/photo/my-images...107103112.jpg/ Една снимка направена с моят Самсунг Галакси Нексус. Външно е по-красив от С2, разполага с последният Андроид 4.1 и бих казал, че дори е по-удобен. п.п Снимката е правена в движение.

Коментар

Виждам, че обръщате внимание на снимките. Признавам на Самсунг фотото. Жена ми е с Ноте-то. Аз съм с HTC Evo 3D. Язък за профила на тела ми.У дома или в затворено помещение с помощна светлина - йок. Снимките в затворено не биват. Виж 3Д снимките и видеото ги прави...Ноте-то се води 8 Мега пиксела и наистина си цъка добре. Освен с по-големия си дисплей 5,3" и споменатите по-горе други предимства корееца не превъзхожда с друго тайландеца...Според пристрастното ми мнение де. :P
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

S2ката прави уникални снимки.Както и S3ката и нотето.Те са с 8мп.Сонито за което питаш колега (sony xperia U) мисля че е по слаб модел даже от J.A soni S e с 12 мп и пак не може да снима като самсунга S2-3.На екрана на телефона добре,но като ги свалиш на компа и се хващаш за палците.Имам и познати с НТС.Пълна боза на слабоосветено място.Лично мое мнение вземи си самсунг S2 за тея пари 2ра употреба в продавалника се намира на по месец два.
            FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Бах, абе хора, вие телефони ли имате или фотоапарати с котлони и покрай тях телефон за всеки случай? Аз направо си мълчах, щото от година и повече съм със съвсем обикновен телефон за ало-ало само... и чак ме е срам да се обадя - като 14 годишна ученичка, която няма дупе да признае, че техните карат на 400лв./месец...
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                Бах, абе хора, вие телефони ли имате или фотоапарати
                И аз това им се чудя.Моят телефон иначе снима страхотно за 5-те си мегапиксела. Но въпреки това, когато искам да снимам, вадя фотоапаратаТочно пък качеството на снимките е било последното нещо, което съм гледал в един телефон.

Коментар

jenshen73 написа:
                  Бах, абе хора, вие телефони ли имате или фотоапарати
                  Tелефони с фотоапарати.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

qnkov написа:
                    Уоу, огромна разлика? Ти говориш за J, дали и U ще е същата пръчка и да снима по същият начин? Това е грозна картина, ако снима така гадно наистина. То моят 3.2 прави по-добри.
                    Ами, ето едно сравнение -> Xperia J - Xperia U.Ето и сравнение как снимат -> Xperia J - Xperia U - Galaxy SIIXperia J, както се вижда има само по-голям екран. Според мен (процесор и видео) U-то бие с доста. Все пак е клас от горе. И въобще не знам за какво сравнявате телефони от ниския и средния клас, с телефон (и някогашен флагман) от високият клас като Галакси С2 .По отношение на камерите, от теста се вижда: "Всяка жаба СИ знае гьола".Колега каквото и да те интересува, за който и да е телефон, сравнение между тях, всичката информация я има в този сайт. Сайта е български, и смея да твърдя че е един от най-добрите в света, ако не и най-добър. По форумите винаги става дълга и широка
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Lane Staley написа:
                      Motorola Defy+
                      +1
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

jenshen73 написа:
                        Бах, абе хора, вие телефони ли имате или фотоапарати с котлони и покрай тях телефон за всеки случай? Аз направо си мълчах, щото от година и повече съм със съвсем обикновен телефон за ало-ало само... и чак ме е срам да се обадя - като 14 годишна ученичка, която няма дупе да признае, че техните карат на 400лв./месец...
                        Като цяло телефоните отдавна вече не са за ало ало! Доста по удобно е да ползваш камерата на телефона вместо апарат! Телефона ми винаги е в мен, мога да правя хиляди настройки още преди да съм снимал, има и доста приложения за обработка на снимките, всички снимки директно ми се качван в личната ми страница в интернет и се прехвърлят на компютъра ми без да натискам и 1 бутон....мисля, че смартфона е доста по удачен избор от сапунерка за 300-400лв.
                        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

грешно си разбрал колега nikolce.Не правих сравнение между сони J или U със самсунг s2,a с галакси айс.Естествено че s2-3 са класи отгоре,но колегата иска да се вмести в няква тарифа и за това му препоръчах s2 Kaто вариант.Телефони бол......само пара да има за харчене
                          FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Какъв е тоя Галакси айс? За 2 път го споменаваш вече. Дай някакъв линк със спецификации?

Коментар

Ако си склонен да приемеш втора употреба - HTC EVO 3D - такава камера ще имаш, дето никой няма. Процесора е много висок клас и GPS-a би трябвало да работи много добре (води се, че поддържа и сигнала от руската система Glonass). Андроида си е андроид - няма да искаш да чуеш за друга ОС.
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Atanas71 написа:
                                Lane Staley написа:
                                Motorola Defy+
                                +1
                                +1 Нямам технически аргументи, просто ако сега си търсех телефон, бих си го купил от чиста фенщина. Даже бих казал, че съм повече мотороладжия отколкото фиатаджия :D
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X