Уоу, огромна разлика? Ти говориш за J, дали и U ще е същата пръчка и да снима по същият начин? Това е грозна картина, ако снима така гадно наистина. То моят 3.2 прави по-добри.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Ето с galaxy s 2 https://www.dropbox.com/s/8fffk0yyfq...2015.58.37.jpgPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
http://imageshack.us/photo/my-images...107103112.jpg/ Една снимка направена с моят Самсунг Галакси Нексус. Външно е по-красив от С2, разполага с последният Андроид 4.1 и бих казал, че дори е по-удобен. п.п Снимката е правена в движение.
Коментар
-
Виждам, че обръщате внимание на снимките. Признавам на Самсунг фотото. Жена ми е с Ноте-то. Аз съм с HTC Evo 3D. Язък за профила на тела ми.У дома или в затворено помещение с помощна светлина - йок. Снимките в затворено не биват. Виж 3Д снимките и видеото ги прави...Ноте-то се води 8 Мега пиксела и наистина си цъка добре. Освен с по-големия си дисплей 5,3" и споменатите по-горе други предимства корееца не превъзхожда с друго тайландеца...Според пристрастното ми мнение де. :PA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
S2ката прави уникални снимки.Както и S3ката и нотето.Те са с 8мп.Сонито за което питаш колега (sony xperia U) мисля че е по слаб модел даже от J.A soni S e с 12 мп и пак не може да снима като самсунга S2-3.На екрана на телефона добре,но като ги свалиш на компа и се хващаш за палците.Имам и познати с НТС.Пълна боза на слабоосветено място.Лично мое мнение вземи си самсунг S2 за тея пари 2ра употреба в продавалника се намира на по месец два.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Бах, абе хора, вие телефони ли имате или фотоапарати с котлони и покрай тях телефон за всеки случай? Аз направо си мълчах, щото от година и повече съм със съвсем обикновен телефон за ало-ало само... и чак ме е срам да се обадя - като 14 годишна ученичка, която няма дупе да признае, че техните карат на 400лв./месец...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
qnkov написа:Уоу, огромна разлика? Ти говориш за J, дали и U ще е същата пръчка и да снима по същият начин? Това е грозна картина, ако снима така гадно наистина. То моят 3.2 прави по-добри.
Коментар
-
jenshen73 написа:Бах, абе хора, вие телефони ли имате или фотоапарати с котлони и покрай тях телефон за всеки случай? Аз направо си мълчах, щото от година и повече съм със съвсем обикновен телефон за ало-ало само... и чак ме е срам да се обадя - като 14 годишна ученичка, която няма дупе да признае, че техните карат на 400лв./месец...Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
грешно си разбрал колега nikolce.Не правих сравнение между сони J или U със самсунг s2,a с галакси айс.Естествено че s2-3 са класи отгоре,но колегата иска да се вмести в няква тарифа и за това му препоръчах s2 Kaто вариант.Телефони бол......само пара да има за харченеFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар