Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

qnkov написа:
    Ако трябва и 400 лева да струва телефона, аз ще го търся втора ръка. За марките които изброих горе, какво мислите? Струва ли си? Чакам предложения.
    400 лева и втора ръка = SGS2. Всичко останало е "мижи да те лажем". Не знам при другите марки как е, но този модел се флаш-ва и руут-ва свръх-лесно. Свързваш кабела, натискаш с мишката 5 пъти и чакаш 5 минути за флаш и 8 секунди за руут. Каквото и да вземеш - най-най-най-важното е да е с (поне) двуядрен процесор. Едноядрен не вземай, защото разликата е огромна.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/МОДЕРИРАНО.Не използвай темата с търговска цел, моля!
      "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Още един глас за Defy! Супер лесно се руутва, има стабилни 4.х ромове и работи доста добре. Водоустойчив и доста здрав. Имам го от година и няма нито една драскотина нито по дисплея нито по корпуса (не използвам калъфи, протектори и т.н.)
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Горещо препоръчвам HTC Explorer - за около 200лв получаваш всичко необходимо + доста яка батерия (моята кара по 4-5 дни, ако не издевателствам над телефона)

Коментар

Приятелката ми има Експлорер за около 200 кинта телефона е чуден!Но бих те насочил към по-висок клас, като Desire или Incredible, щом искаш и за интернет.
            Fiat Bravo 99' 1.6 GT
            Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
            Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Спрял съм се на HTC Rhyme или Sony Xperia U от предложенията ви, но не знам кой ще е по-добре? И двата май са с двуядрен 1гхз процесор, но не мога да преценя кой е по-стилен и кой не е като тухла в джоба ми. 350 лева са май и двата някъде нови. Или май HTC-то беше със 100 лева повече. И да реша да ги търся втора ръка, за да спестя и парички и съм на бял кон. Как мислите? Кой от тях?
              Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Rhyme, ако разбираш от тия неща е старичък.Определено Сонито и определено помисли за предложението на Оги.

Коментар

Като се замислих, не мисля да се изсилвам. Не съм маняк дето ръчка яко по телефон. Просто когато ми трябва интернет, да имам - това е и дан е върви много бавно. Значи предпочитате Сонито пред Rhyme, така ли? Тоя сонито знам, че няма слот за карта, затова нещо не съм за него много много.
                  Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Тогава изчакай 1-2 седмици да излезе Xperia E. Тя има И слот за карта на същата цена. Има и вариант с 2 СИМ карти.Аз него чакам

Коментар

Пич за 400лв на старо може да си вземеш читав самсунг S2 - другото си е компромис!Нокия вече заминаха, сони - блях, HTC и Самсунг в момента са най-добри!
                      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Ще го карам сиромашката и мисля да си търся след месец време един Sony Xperia U втора ръка за около макс 240лева да дам. Ако имате да допълните нещо за тоя модел, съм целият в слух.
                        Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Смени цената още 2-3 пъти, та да изредим всичко възможно на пазара като марки и модели, и да приключваме.

Коментар

Хахаха. Нали се реших вече. Като приключена тема може да е. Само ако има да кажете нещо за тоя модел, това да е. Пак, че го чух от вас.
                            Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

qnkov написа:
                              Ще го карам сиромашката и мисля да си търся след месец време един Sony Xperia U втора ръка за около макс 240лева да дам. Ако имате да допълните нещо за тоя модел, съм целият в слух.
                              Само преди 3 дена си продадох сонито(SONY XPERIA J).Супер смотан телефон.Аз съм фен на марката сони и всичко у нас ми е тая марка,но телефоните са им китайски прът.Взех го с преподписване на договор и на 2рия ден го пуснах в продавалника.1во камерата е минала покрай 5мп и светкавицата пречи на снимките.Получава се един бял фон в долния край.2ро.още първия ден нещо се бъгна и ми изчезна обхвата.Та трябваше да го рестартирам.Сега пак съм си с галаксито АЙС.Ако искаш хубав телефон и здрав, взимай галакси S2 или s3.В продавалника ги има за по 400-500лв.Тва е телефона.Ето ти и снимка правена с сони 5мп камера.
                              Прикачени файлове
                              FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

ето ти и от галаксито пак с 5мп камера за сравнение
                                Прикачени файлове
                                FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Working...
                                X