qnkov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
-
http://forum.fiat-bg.org/МОДЕРИРАНО.Не използвай темата с търговска цел, моля!"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Още един глас за Defy! Супер лесно се руутва, има стабилни 4.х ромове и работи доста добре. Водоустойчив и доста здрав. Имам го от година и няма нито една драскотина нито по дисплея нито по корпуса (не използвам калъфи, протектори и т.н.)"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Спрял съм се на HTC Rhyme или Sony Xperia U от предложенията ви, но не знам кой ще е по-добре? И двата май са с двуядрен 1гхз процесор, но не мога да преценя кой е по-стилен и кой не е като тухла в джоба ми. 350 лева са май и двата някъде нови. Или май HTC-то беше със 100 лева повече. И да реша да ги търся втора ръка, за да спестя и парички и съм на бял кон. Как мислите? Кой от тях?Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Като се замислих, не мисля да се изсилвам. Не съм маняк дето ръчка яко по телефон. Просто когато ми трябва интернет, да имам - това е и дан е върви много бавно. Значи предпочитате Сонито пред Rhyme, така ли? Тоя сонито знам, че няма слот за карта, затова нещо не съм за него много много.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
qnkov написа:Ще го карам сиромашката и мисля да си търся след месец време един Sony Xperia U втора ръка за около макс 240лева да дам. Ако имате да допълните нещо за тоя модел, съм целият в слух.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар