Горния пост имам чувстото, че съм го чел вече, ама то си гурно е някъв ноф ефект на джели бийна Днес разсцъках за малко С3 мини, наистина е чуден.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Не, като пиша от телефона, пускам поста и ако изляза от браузъра с home бутона, докато стои тая 2 секундната страница, после при ново отваряне, телефонът помни сайта и го презарежда, а информацията се изпраща наново. Така без да искам пускам същия пост. Често ми се случва, не е ефект нито на желето, нито на сладоледа. И с други браузъри ми се случва. Съжалявам, не е нарочно. Даже съм си виждал един и същи пост през 1-2 часа три пъти поред.Абе да не сме литературен форум
Коментар
-
ilkor написа:От вчера търкалям най новия "официален" ром - JB 4.1.2 ... е няма такъв кеф Все едно съм сменил телефонаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз го сРУТих за всеки случай, със Сияхчето. Ето и най-досадните проблеми, които забелязвам при мен:За Гугъл, може да го види някой от Самсунг: SGS2 4.1.2 jelly bean JB leak known problems- при отключване понякога трябва да мината 3-4 секунди, през които екранът не реагира. Май че Илко за това говореше. - при заключване понякога екранът изгасва и веднага след това светва и показва екрана за отключване- стрелките не местят курсора, като пиша из форума или в някой сайт, в който се пише. - по някаква причина спира всякакъв интернет, въпреки че според рутера и според телефона - има връзка с рутера, а в същия момент на другите компютри си има интернет- не открих никакъв смислен начин за заснемане на екрана- можеше горе да сложат и едно бутонче за самолетен режим.- не работи свързването през wifi-direct с други устройства. Пробвах го с няколко различни - няма свързване. С предишния РОМ - със същите устройства - никакви проблеми. - няма нормална възможност за изключване на вибрацията. Можеш да избираш с какъв интензитет да е, като отделно намаляваш за звънене, за съобщения и за кво беше още... Но въпреки всичко - Вайбър винаги вибрира, ако намалиш звука на тел. - ново подреждане на някои от системните папки и смяна на имената им: external_SD -> extSdCard+ отстранен е дефектът с увисване на wifi при включване, което го чаках като... + отстранен е дефектът, който показваше работещи GPS програми, дори да са били пусканни само за 3-4 секунди+ телефонът работи супер стабилно, не се рестартира произволно и няма пропадания в капацитета на батерията след ръчен рестарт. + едновременната работа на вайбър и някои от музикалните плеъри вече е възможна без сътресения. + за мен: в Андроид форума доста се оплакват от бързото изтощаване на батерията с новата версия. Аз отчитам точно обратното - има забележително подбрение.Започвам сега да махам нещата, които не използвам.
Коментар
-
Поздравления за Самсунг, че все пак оставиха този хубав модел. Явно такива като мен, които не харсват SIII не са много малко :D"Galaxy S II Plus получи официална примиера" - http://nixanbal.com/samsung-galaxy-s...B5%D1%80%D0%B0
Коментар
-
Лумиите са хубави, но не съвсем.610 е с малко памет и за нея не се предлага Skype, щото се влачи като народна песен.800 е друга работа...но и те като АйФоните не могат да изпращат нищо през блутута. Служи им само за хендсфри.А защо втора ръка? Горното Сони, дето ти препоръчах, си има всичко и за тази цена ще е ново, с гаранция.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар