Не, като пиша от телефона, пускам поста и ако изляза от браузъра с home бутона, докато стои тая 2 секундната страница, после при ново отваряне, телефонът помни сайта и го презарежда, а информацията се изпраща наново. Така без да искам пускам същия пост. Често ми се случва, не е ефект нито на желето, нито на сладоледа. И с други браузъри ми се случва. Съжалявам, не е нарочно. Даже съм си виждал един и същи пост през 1-2 часа три пъти поред.Абе да не сме литературен форум
Аз го сРУТих за всеки случай, със Сияхчето. Ето и най-досадните проблеми, които забелязвам при мен:За Гугъл, може да го види някой от Самсунг: SGS2 4.1.2 jelly bean JB leak known problems- при отключване понякога трябва да мината 3-4 секунди, през които екранът не реагира. Май че Илко за това говореше. - при заключване понякога екранът изгасва и веднага след това светва и показва екрана за отключване- стрелките не местят курсора, като пиша из форума или в някой сайт, в който се пише. - по някаква причина спира всякакъв интернет, въпреки че според рутера и според телефона - има връзка с рутера, а в същия момент на другите компютри си има интернет- не открих никакъв смислен начин за заснемане на екрана- можеше горе да сложат и едно бутонче за самолетен режим.- не работи свързването през wifi-direct с други устройства. Пробвах го с няколко различни - няма свързване. С предишния РОМ - със същите устройства - никакви проблеми. - няма нормална възможност за изключване на вибрацията. Можеш да избираш с какъв интензитет да е, като отделно намаляваш за звънене, за съобщения и за кво беше още... Но въпреки всичко - Вайбър винаги вибрира, ако намалиш звука на тел. - ново подреждане на някои от системните папки и смяна на имената им: external_SD -> extSdCard+ отстранен е дефектът с увисване на wifi при включване, което го чаках като... + отстранен е дефектът, който показваше работещи GPS програми, дори да са били пусканни само за 3-4 секунди+ телефонът работи супер стабилно, не се рестартира произволно и няма пропадания в капацитета на батерията след ръчен рестарт. + едновременната работа на вайбър и някои от музикалните плеъри вече е възможна без сътресения. + за мен: в Андроид форума доста се оплакват от бързото изтощаване на батерията с новата версия. Аз отчитам точно обратното - има забележително подбрение.Започвам сега да махам нещата, които не използвам.
Поздравления за Самсунг, че все пак оставиха този хубав модел. Явно такива като мен, които не харсват SIII не са много малко :D"Galaxy S II Plus получи официална примиера" - http://nixanbal.com/samsung-galaxy-s...B5%D1%80%D0%B0
Освен заобления дизайн(което е индивидуално, мен не ме кефи), пластмасата е просто ужасна... Не знам как не почнаха нещо по-свестно да ползват. Толкова гадна беше още от първите тъчскрийни на Самсунг... За SIII mini говоря.2ката ми харесва определено
7 Trophy и nokia 701 / 603 са ми в главата сега, но всички ми казват да не взимам тия ноки, понеже са симбиан, а мен кефят много и знам к’во да правя. Кое ще да е добър избор. ... ;/
Sony Xperia UПоследно го гледах за 330 лв.Има си АБСОЛЮТНО всичко, с единствен кусур - липса на слот за карта. Вътрешната му памет е 4 ГБ. Ако не качваш филми... стига.
Какво ще кажете за HTC Rhyme? Искам да взема лилав за подарък за майка ми. Тя ще му ползва само камерата общо взето, но пък цвета е много готин, а и има много приятни аксесоари. Вече цените са паднали до около 350-400лв. Даже срещнах инфо, че може да се ъпдейтне официално до андроид 4.
Лумиите са хубави, но не съвсем.610 е с малко памет и за нея не се предлага Skype, щото се влачи като народна песен.800 е друга работа...но и те като АйФоните не могат да изпращат нищо през блутута. Служи им само за хендсфри.А защо втора ръка? Горното Сони, дето ти препоръчах, си има всичко и за тази цена ще е ново, с гаранция.
Коментар