Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Горния пост имам чувстото, че съм го чел вече, ама то си гурно е някъв ноф ефект на джели бийна Днес разсцъках за малко С3 мини, наистина е чуден.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не, като пиша от телефона, пускам поста и ако изляза от браузъра с home бутона, докато стои тая 2 секундната страница, после при ново отваряне, телефонът помни сайта и го презарежда, а информацията се изпраща наново. Така без да искам пускам същия пост. Често ми се случва, не е ефект нито на желето, нито на сладоледа. И с други браузъри ми се случва. Съжалявам, не е нарочно. Даже съм си виждал един и същи пост през 1-2 часа три пъти поред.Абе да не сме литературен форум

Коментар

ilkor написа:
        От вчера търкалям най новия "официален" ром - JB 4.1.2 ... е няма такъв кеф Все едно съм сменил телефона
        Абсолютно прав си. До вчера все още бях с 4.0.4, след смяната му с 4.1.2 имам чувството че съм с SGS III в умален вид
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Аз го сРУТих за всеки случай, със Сияхчето. Ето и най-досадните проблеми, които забелязвам при мен:За Гугъл, може да го види някой от Самсунг: SGS2 4.1.2 jelly bean JB leak known problems- при отключване понякога трябва да мината 3-4 секунди, през които екранът не реагира. Май че Илко за това говореше. - при заключване понякога екранът изгасва и веднага след това светва и показва екрана за отключване- стрелките не местят курсора, като пиша из форума или в някой сайт, в който се пише. - по някаква причина спира всякакъв интернет, въпреки че според рутера и според телефона - има връзка с рутера, а в същия момент на другите компютри си има интернет- не открих никакъв смислен начин за заснемане на екрана- можеше горе да сложат и едно бутонче за самолетен режим.- не работи свързването през wifi-direct с други устройства. Пробвах го с няколко различни - няма свързване. С предишния РОМ - със същите устройства - никакви проблеми. - няма нормална възможност за изключване на вибрацията. Можеш да избираш с какъв интензитет да е, като отделно намаляваш за звънене, за съобщения и за кво беше още... Но въпреки всичко - Вайбър винаги вибрира, ако намалиш звука на тел. - ново подреждане на някои от системните папки и смяна на имената им: external_SD -> extSdCard+ отстранен е дефектът с увисване на wifi при включване, което го чаках като... + отстранен е дефектът, който показваше работещи GPS програми, дори да са били пусканни само за 3-4 секунди+ телефонът работи супер стабилно, не се рестартира произволно и няма пропадания в капацитета на батерията след ръчен рестарт. + едновременната работа на вайбър и някои от музикалните плеъри вече е възможна без сътресения. + за мен: в Андроид форума доста се оплакват от бързото изтощаване на батерията с новата версия. Аз отчитам точно обратното - има забележително подбрение.Започвам сега да махам нещата, които не използвам.

Коментар

Поздравления за Самсунг, че все пак оставиха този хубав модел. Явно такива като мен, които не харсват SIII не са много малко :D"Galaxy S II Plus получи официална примиера" - http://nixanbal.com/samsung-galaxy-s...B5%D1%80%D0%B0

Коментар

При условие, че има С3 мини ... не виждам много смисъл ама .... щом са решили
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Освен заобления дизайн(което е индивидуално, мен не ме кефи), пластмасата е просто ужасна... Не знам как не почнаха нещо по-свестно да ползват. Толкова гадна беше още от първите тъчскрийни на Самсунг... За SIII mini говоря.2ката ми харесва определено

Коментар

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, съвети...

Търся си телефон, който да е удобен за интернет и с не лоша камера до 350 лева. Нещо тъчскрийн.
                  Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Motorola Defy+
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

7 Trophy и nokia 701 / 603 са ми в главата сега, но всички ми казват да не взимам тия ноки, понеже са симбиан, а мен кефят много и знам к’во да правя. Кое ще да е добър избор. ... ;/
                      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Sony Xperia UПоследно го гледах за 330 лв.Има си АБСОЛЮТНО всичко, с единствен кусур - липса на слот за карта. Вътрешната му памет е 4 ГБ. Ако не качваш филми... стига.

Коментар

Ако трябва и 400 лева да струва телефона, аз ще го търся втора ръка. За марките които изброих горе, какво мислите? Струва ли си? Чакам предложения.
                          Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

lumia 610 от нокиите около 310, но с уиндоус. Не взимай със симбиан.Погледни и HTC, например Explorer е около 200
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Какво ще кажете за HTC Rhyme? Искам да взема лилав за подарък за майка ми. Тя ще му ползва само камерата общо взето, но пък цвета е много готин, а и има много приятни аксесоари. Вече цените са паднали до около 350-400лв. Даже срещнах инфо, че може да се ъпдейтне официално до андроид 4.

Коментар

Лумиите са хубави, но не съвсем.610 е с малко памет и за нея не се предлага Skype, щото се влачи като народна песен.800 е друга работа...но и те като АйФоните не могат да изпращат нищо през блутута. Служи им само за хендсфри.А защо втора ръка? Горното Сони, дето ти препоръчах, си има всичко и за тази цена ще е ново, с гаранция.

Коментар

Working...
                                X