Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз се замислих, че след преинсталиране на батерията й трябват поне два цикъла да се калибрира, та за това може да ти се струва, че пада бързо

Коментар

Е, калибрирането е друго.Той първите дни умираше още на обед.

Коментар

Хм.... не беше ли само да се извади от телефона и да стои извън него няколко минути? Нали с това се отличава моделът - статистиката на батерията се пази в чип, а не във файл. Калибриране не е нужно.

Коментар

Ми цялата работа я прави един чип - гас гоудж се казва (gas gauge) Той просто мери какво влиза и какво излиза от батерията. На него статистика му трябва единствено докато батерията се зареди до горе за да отчете 100% заряд и едно изключване поради липса на ток за да види и долната граница. Така той определя и капацитета защото той постоянно деградира. И между другото чипът работи нонстоп дори и телефона да е изключен щом има батерия и ток в нея. И когато тръгне софтуера му казва каквото е необходимо А вече софтуера какви магии прави с тези числа за да ги покаже на дисплея не знам Може и във файл да ги пише.Така е във всички телефони.

Коментар

В 2.3 имаше едно приложение на Associated Press, което яко точеше батерия и трафик. То беше само widget, но дори да не го ползваш, ако в настройките не му спреш sync-а си цикли. Не знам дали и в новите ромове го има.
            Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

За батерия не знам, но трафик - източваше ми целия пакет за ден-два! News and Weather му беше заглавието. Ползвах го за времето, а то непрекъснато теглеше и новините. На всеки 15-20 мин си правеше обновяване, което правеше по около 5 МБ трафик.

Коментар

Никакви програми не съм спирал все още въпреки че съм го рутнал. Качил съм само мода който разрешава вълничките при докосване на заключен екран.Усетих и най често споменавания бъг - понякога но е рядко при включване на телефона няма реакция при опит за отключване. Колкото и да плъзгам след 2-3 секунди заспива пак и когато го включа отново вече работи. За близо една седмица ползване май веднъж - два пъти се случи при мен.

Коментар

Егати, изчака ми се чакането с официалната версия. Това със забиването на wi-fi при 4.0.3 направо вече взе да ми бърка в мозъка и тази вечер просто си казах "стига", хапнах една активия и току-що си натоварих новия Андроид за 4:49 мин. Определено изглежда по-добре, но утре ще си играя повече, сега правя един бърз ресет и лека нощ.

Коментар

ogi28b написа:
                    Егати, изчака ми се чакането с официалната версия. Това със забиването на wi-fi при 4.0.3 направо вече взе да ми бърка в мозъка и тази вечер просто си казах "стига", хапнах една активия и току-що си натоварих новия Андроид за 4:49 мин. Определено изглежда по-добре, но утре ще си играя повече, сега правя един бърз ресет и лека нощ.
                    Абе тва удавеното още ли работи или дедо коледа донесе 3-ка
                    Bravo 1.2 16v
                    Lancia Dedra 1.8 16v
                    Suzuki GSXR250R

Коментар

Мога да ти кажа , че с желето работи толкова добре, че дори да стане нещо фатално с него - ще си купя същия без да се замислям. А тоя даже вече сам търси водата, плува му се още, харесало му е. Слага си за тапет някаква локва, някакви дъждове валят...И сериозно - най-после в Самсунг са си размърдали корейските задници и са отстранили множество дребни идиотщини. Най-после има нормален Touch Wiz и няма нужда от GO Launcher. Ако има хора, които не са се желирали още - да правят едно копие на /EFS и да качват смело. Батерия в %, няма надпис на заключения екран, програмите се групират по папки... Лошото е, че не всички приложения са оптимизирани за 4.1

Коментар

ogi28b написа:
                        Мога да ти кажа , че с желето работи толкова добре, че дори да стане нещо фатално с него - ще си купя същия без да се замислям. А тоя даже вече сам търси водата, плува му се още, харесало му е. Слага си за тапет някаква локва, някакви дъждове валят...И сериозно - най-после в Самсунг са си размърдали корейските задници и са отстранили множество дребни идиотщини. Най-после има нормален Touch Wiz и няма нужда от GO Launcher. Ако има хора, които не са се желирали още - да правят едно копие на /EFS и да качват смело. Батерия в %, няма надпис на заключения екран, програмите се групират по папки... Лошото е, че не всички приложения са оптимизирани за 4.1
                        Тва с тапета според времето HTC го имат от 100 години
                        Bravo 1.2 16v
                        Lancia Dedra 1.8 16v
                        Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
                          ogi28b написа:
                          Тва с тапета според времето HTC го имат от 100 години
                          Така си е, имаше го още на Touch HD а вероятно и преди това, даже скоро се чудих как така няма такава джаджа за галактиките.Както и да е, продадох си S2-то и си чакам Note 2то :DКато го разцъкам ще се похваля.

Коментар

ogi28b написа:
                            Батерия в %, няма надпис на заключения екран, програмите се групират по папки... Лошото е, че не всички приложения са оптимизирани за 4.1
                            Аз сложих 4.0.4. Там също има процент на батерията и няма надпис на заключения екран. LPY мисля беше версията. За бъгове не знам, но приятелката ми не се е оплакала.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Оги, не търси S2 а S3mini. Много приятен телефон с 4 инчов дисплей и резолюция като на S2. По удобно стои в ръката и не е толкова ръбест като S2Официално JB за S2 ще излезе Януари според последните слухове. Забавянето е заради страшният бъг в Ексинос процесорите който откриха преди месец - пак според слуховете

Коментар

Коментар

Working...
                                X