Аз се замислих, че след преинсталиране на батерията й трябват поне два цикъла да се калибрира, та за това може да ти се струва, че пада бързо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Ми цялата работа я прави един чип - гас гоудж се казва (gas gauge) Той просто мери какво влиза и какво излиза от батерията. На него статистика му трябва единствено докато батерията се зареди до горе за да отчете 100% заряд и едно изключване поради липса на ток за да види и долната граница. Така той определя и капацитета защото той постоянно деградира. И между другото чипът работи нонстоп дори и телефона да е изключен щом има батерия и ток в нея. И когато тръгне софтуера му казва каквото е необходимо А вече софтуера какви магии прави с тези числа за да ги покаже на дисплея не знам Може и във файл да ги пише.Така е във всички телефони.
Коментар
-
Никакви програми не съм спирал все още въпреки че съм го рутнал. Качил съм само мода който разрешава вълничките при докосване на заключен екран.Усетих и най често споменавания бъг - понякога но е рядко при включване на телефона няма реакция при опит за отключване. Колкото и да плъзгам след 2-3 секунди заспива пак и когато го включа отново вече работи. За близо една седмица ползване май веднъж - два пъти се случи при мен.
Коментар
-
Егати, изчака ми се чакането с официалната версия. Това със забиването на wi-fi при 4.0.3 направо вече взе да ми бърка в мозъка и тази вечер просто си казах "стига", хапнах една активия и току-що си натоварих новия Андроид за 4:49 мин. Определено изглежда по-добре, но утре ще си играя повече, сега правя един бърз ресет и лека нощ.
Коментар
-
ogi28b написа:Егати, изчака ми се чакането с официалната версия. Това със забиването на wi-fi при 4.0.3 направо вече взе да ми бърка в мозъка и тази вечер просто си казах "стига", хапнах една активия и току-що си натоварих новия Андроид за 4:49 мин. Определено изглежда по-добре, но утре ще си играя повече, сега правя един бърз ресет и лека нощ.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Мога да ти кажа , че с желето работи толкова добре, че дори да стане нещо фатално с него - ще си купя същия без да се замислям. А тоя даже вече сам търси водата, плува му се още, харесало му е. Слага си за тапет някаква локва, някакви дъждове валят...И сериозно - най-после в Самсунг са си размърдали корейските задници и са отстранили множество дребни идиотщини. Най-после има нормален Touch Wiz и няма нужда от GO Launcher. Ако има хора, които не са се желирали още - да правят едно копие на /EFS и да качват смело. Батерия в %, няма надпис на заключения екран, програмите се групират по папки... Лошото е, че не всички приложения са оптимизирани за 4.1
Коментар
-
ogi28b написа:Мога да ти кажа , че с желето работи толкова добре, че дори да стане нещо фатално с него - ще си купя същия без да се замислям. А тоя даже вече сам търси водата, плува му се още, харесало му е. Слага си за тапет някаква локва, някакви дъждове валят...И сериозно - най-после в Самсунг са си размърдали корейските задници и са отстранили множество дребни идиотщини. Най-после има нормален Touch Wiz и няма нужда от GO Launcher. Ако има хора, които не са се желирали още - да правят едно копие на /EFS и да качват смело. Батерия в %, няма надпис на заключения екран, програмите се групират по папки... Лошото е, че не всички приложения са оптимизирани за 4.1Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
mnpenchev
PREDATORst написа:ogi28b написа:Мога да ти кажа , че с желето работи толкова добре, че дори да стане нещо фатално с него - ще си купя същия без да се замислям. А тоя даже вече сам търси водата, плува му се още, харесало му е. Слага си за тапет някаква локва, някакви дъждове валят...И сериозно - най-после в Самсунг са си размърдали корейските задници и са отстранили множество дребни идиотщини. Най-после има нормален Touch Wiz и няма нужда от GO Launcher. Ако има хора, които не са се желирали още - да правят едно копие на /EFS и да качват смело. Батерия в %, няма надпис на заключения екран, програмите се групират по папки... Лошото е, че не всички приложения са оптимизирани за 4.1
Коментар
-
ogi28b написа:Батерия в %, няма надпис на заключения екран, програмите се групират по папки... Лошото е, че не всички приложения са оптимизирани за 4.1The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Оги, не търси S2 а S3mini. Много приятен телефон с 4 инчов дисплей и резолюция като на S2. По удобно стои в ръката и не е толкова ръбест като S2Официално JB за S2 ще излезе Януари според последните слухове. Забавянето е заради страшният бъг в Ексинос процесорите който откриха преди месец - пак според слуховете
Коментар
-
Мога да ти кажа , че с желето работи толкова добре, че дори да стане нещо фатално с него - ще си купя същия без да се замислям. А тоя даже вече сам търси водата, плува му се още, харесало му е. Слага си за тапет някаква локва, някакви дъждове валят...И сериозно - най-после в Самсунг са си размърдали корейските задници и са отстранили множество дребни идиотщини. Най-после има нормален Touch Wiz и няма нужда от GO Launcher. Ако има хора, които не са се желирали още - да правят едно копие на /EFS и да качват смело. Батерия в %, няма надпис на заключения екран, програмите се групират по папки... Лошото е, че не всички приложения са оптимизирани за 4.1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар