Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мтел са тези, с които имаш договор и изобщо не те интересува Самсунг.
    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Да, но аз имам гаранция от Мтел и имам договор с Мтел и точно затова телефона ми е кодиран към Мтел. Когато имам проблем с телефона го оставям в Мтел, не в Samsung! Какво ме интересува производителя - дали ще е samsung, htc, apple или който и да е. Съгласен съм, че има основание да падне гаранцията, но след като Мтел не са си го написали в условията - проблема си е техен! Не съм длъжен да чета условията на производителя след като не съм го купил от него!
      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Аре да метнем на моя един модифициран, ще му изпържим процесора, или ще качим тая версия която убива телефона при хард-ресета, убиваме го и ми го сменят с нов? Супер

Коментар

Направете си бекъп на EFS че после да не ревете Оги, дай да го брикнем тотално - в тоя случай сменят направо платката Ама за жалост има индикатор за намокряне тъй че с теб няма да се получи ...

Коментар

ogi28b написа:
            Аре да метнем на моя един модифициран, ще му изпържим процесора, или ще качим тая версия която убива телефона при хард-ресета, убиваме го и ми го сменят с нов? Супер
            След срещата му с кенефа и след мойта намеса твоя телефон никога не може да мине гаранционно А и по спомени след като го запалих и го прегледах май не беше останало много "сток" по него
            Bravo 1.2 16v
            Lancia Dedra 1.8 16v
            Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst, само официални неща съм слагал, никога разни други. Единствено различно от сток беше root-а и вместо прекрасния Touch Wiz - ползвах GO Launcher EX, заедно със съпътстващите го GO SMS и GO Notification.

Коментар

ogi28b написа:
                PREDATORst, само официални неща съм слагал, никога разни други. Единствено различно от сток беше root-а и вместо прекрасния Touch Wiz - ползвах GO Launcher EX, заедно със съпътстващите го GO SMS и GO Notification.
                Така де тоя го ланчер е най отвратителното приложение заедно със съпътващите го GO лайна,най ме кефи като понякога като реши си събужда телефона
                Bravo 1.2 16v
                Lancia Dedra 1.8 16v
                Suzuki GSXR250R

Коментар

Баткааааааа, аз вече една година нямам никакви проблеми с тоз ГО лЪнчер.... със заводски софт, с РОМове, с глупости - бачка си безотказно

Коментар

Kuku написа:
                    Баткааааааа, аз вече една година нямам никакви проблеми с тоз ГО лЪнчер.... със заводски софт, с РОМове, с глупости - бачка си безотказно
                    +1
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Радвам се за вас аз обаче тва в мой телефон вече го не слагам
                      Bravo 1.2 16v
                      Lancia Dedra 1.8 16v
                      Suzuki GSXR250R

Коментар

Да не се е омазал в комбинация с нещо друго?

Коментар

PREDATORst написа:
                          Ш’ме извиняваш, ама аз също го разкарах преди 2 седмици. Малко ми е тъпо с 12 страници с приложения, като не мога да ги комбинирам по папки, ама се ядва. Поне нямам малумния бъг с тапета на началния екран, за който им писах няколко пъти, приложих снимки, а те така и не реагираха по проблема. Е, нямам право да съм недоволен, беше супер функционален, за без пари. Но някои малки неща ме отказаха.

Коментар

Е Оги сега с новия TouchWiz Ux от 4.1 можеш и папки да си правиш Ето клипче - http://youtu.be/YHJW7jJrJV8А тоя бая пръсти е изкълчил докато рутне http://youtu.be/utAm4NXSVOE

Коментар

ogi28b написа:
                              PREDATORst написа:
                              Ш’ме извиняваш, ама аз също го разкарах преди 2 седмици. Малко ми е тъпо с 12 страници с приложения, като не мога да ги комбинирам по папки, ама се ядва. Поне нямам малумния бъг с тапета на началния екран, за който им писах няколко пъти, приложих снимки, а те така и не реагираха по проблема. Е, нямам право да съм недоволен, беше супер функционален, за без пари. Но някои малки неща ме отказаха.
                              Абе Оги има си приложения като апп органайзер за ко ти е тоз ланчер!?KUKU не е от други приложения просто ланчера си е скапан,дребни са бъговете ма мен специално ме изкарва от равновесие,със Галакси не знам как се държи но на други андроиди ме е подлудявал
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

Още инфо за батерията с новия ром.Изключих услугата на Самсунг за облачна синхронизация - тази на Гугъл ми е достатъчна и вече 10 часа с пуснат скайп, фейсбук, латитюд, 3G, Wi-Fi и 5-6 разговора батерията е на 59%. Ще изкара до вечерта както ми държеше и предишния ром.

Коментар

Working...
                                X