Ми този надпис си е от ънлокера - и при мен го има. Със фабричния ром най последната версия съм ...Има няколко варианта:1. Сменящ вида на заключването на екрана от плъзгане на нещо друго или дори го деактивираш напълно2. Качваш си някой нов ънлокер примерно https://play.google.com/store/apps/d...lockerТози има доста добре направени теми примерно като на HTC Sense
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Не. Още съм с 4-0-3. Ще отделя малко време да видя какво стана с тоя проблем, при който телефонът умира след фабрично нулиране през конзолата и ще еволюирам. Само че сега ползвам една добавка за избор на бутоните в статус лентата, която не работи на 4-0-4, та сигурно ще трябва и JKay да сложа.
Коментар
-
ogi28b написа:Казах ли ви, че го хвърлих в кенефа? Сега проучвам офертите за S3. Един от Андроид-форума искаше да купува удавената двойка, та се чудех колко ли пари е реално да му поискам, ако не заработи повече?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ogi28b написа:Взех го от сервиза. Този пост излиза от него. Всичко работи. Изваден е само чипът на зарядното. Без него - няма разлика.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар