Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми този надпис си е от ънлокера - и при мен го има. Със фабричния ром най последната версия съм ...Има няколко варианта:1. Сменящ вида на заключването на екрана от плъзгане на нещо друго или дори го деактивираш напълно2. Качваш си някой нов ънлокер примерно https://play.google.com/store/apps/d...lockerТози има доста добре направени теми примерно като на HTC Sense
    Прикачени файлове

Коментар

Ако си с фабричен 4.0.4, той има функция в настройките на менюто за скриване на надписа Ще го направя без заключен екран, че ми е най-лесно и няма да ме дразни....

Коментар

Има някаква фиксираща програма за проблемите с wi-fi. Някой знае ли дали това отстранява проблема с увисването на телефона при включване на wi-fi или касае други проблеми, които аз лично не съм срещал?

Коментар

ogi28b написа:
          Има някаква фиксираща програма за проблемите с wi-fi. Някой знае ли дали това отстранява проблема с увисването на телефона при включване на wi-fi или касае други проблеми, които аз лично не съм срещал?
          4.0.4 го решава. Друго не съм успял да сложа, което да ми го реши.

Коментар

След няколко дни безпроблемно ползване вчера и днес wi-fi заби два пъти. При първия телефонът сам се рестартира, като интересното е че е някакъв много бърз рестарт и броячът "uptime" не се занули.Та този фикс не решава проблема.

Коментар

ogi28b написа:
              След няколко дни безпроблемно ползване вчера и днес wi-fi заби два пъти. При първия телефонът сам се рестартира, като интересното е че е някакъв много бърз рестарт и броячът "uptime" не се занули.Та този фикс не решава проблема.
              4.0.4 ли си сложил?

Коментар

Аз не съм имал подобни проблеми

Коментар

Не. Още съм с 4-0-3. Ще отделя малко време да видя какво стана с тоя проблем, при който телефонът умира след фабрично нулиране през конзолата и ще еволюирам. Само че сега ползвам една добавка за избор на бутоните в статус лентата, която не работи на 4-0-4, та сигурно ще трябва и JKay да сложа.

Коментар

Казах ли ви, че го хвърлих в кенефа? Сега проучвам офертите за S3. Един от Андроид-форума искаше да купува удавената двойка, та се чудех колко ли пари е реално да му поискам, ако не заработи повече?

Коментар

Пак там си забелязал, че нормалната продажна цена за работещ телефон в добро състояние гравитира около 500лв.Според мен повече от 300лв. трудно би могъл да получиш.... да не казвам 200лв., че то по-добре го продай на части тогава

Коментар

ogi28b написа:
                        Казах ли ви, че го хвърлих в кенефа? Сега проучвам офертите за S3. Един от Андроид-форума искаше да купува удавената двойка, та се чудех колко ли пари е реално да му поискам, ако не заработи повече?
                        За S2-ка в перфектно състояние, вече има оферти и за 440-450лв. така че...
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Взех го от сервиза. Този пост излиза от него. Всичко работи. Изваден е само чипът на зарядното. Без него - няма разлика.

Коментар

Браво!

Коментар

ogi28b написа:
                              Взех го от сервиза. Този пост излиза от него. Всичко работи. Изваден е само чипът на зарядното. Без него - няма разлика.
                              Супер. Оставаш си с S2-та и отлагаш закупуването S3-та
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Е как го зареждаш тогава?Да не са извадили само газ гоуджа? Имаш ли индикация за нивото на батерията?

Коментар

Working...
                                X