Хм, имам колега, който го рутна преди месец и беше с 4.0.3. Мисля го рутна със слагането на 4.0.4 и използва jig-а, за да нулира брояча.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Ех суета ... кво ви бърка че не пише 0Щом качвате кастъм ромове винаги ще е поне 1А за джигване при 404 - може но ако е стар бутлодера - демек трябва да се качват ромове без бутлодер или той да се заменя със по стар.Но пак казвам че не знам дали няма да има несъвместимост между стария бутлодер и новия ром.Заради опастността от брикване аз вече рутвам като слагам пре-рутнат кернел. Опасно е да се прави CWM изтриване на флаша с оригинален кернел.Телефона директно отива в коша ...
Коментар
-
ilkor написа:Ех суета ... кво ви бърка че не пише 0Щом качвате кастъм ромове винаги ще е поне 1А за джигване при 404 - може но ако е стар бутлодера - демек трябва да се качват ромове без бутлодер или той да се заменя със по стар.Но пак казвам че не знам дали няма да има несъвместимост между стария бутлодер и новия ром.Заради опастността от брикване аз вече рутвам като слагам пре-рутнат кернел. Опасно е да се прави CWM изтриване на флаша с оригинален кернел.Телефона директно отива в коша ...
Коментар
-
Потвърждавам написаното за стария bootloader - джига не работи. Той си работи ама не може да бутне със старият кернел. Затова обратно до Джинджер, зануляване и тогава катерене на нещо по-ново. Да, и трябва друг начин на рутване, не чрез кернела. До тези изводи стигнах преди време като си играех да качвам разни кернели и рамове. Сега джеткам с брояч с незнам си какви отброявания, и жълт триъгълник. Ако се наложи, връщането до Джинджер и затриването на брояча, отнема десетина минути.
Коментар
-
Не би трябвало да отпада гаранцията щом фабрично телефонът позволява да се качват неоригинални ромове.Има други фирми които са заключили бутлодерите на телефоните да приемат само подписани ромове - там вероятно ще отпадне ако се патчне бутлодера.Макар че никой не знае - в БГ всеки гледа да те изклеца
Коментар
-
Илко, ти знаеш ли, как да махна тъпия надпис на началния екран при ЛайтенингРом? Може ли изобщо?На 4.0.4 в менюто за настройка на дисплея има опция да не се показва надпис на заключен екран, но при ЛайтенингРом (4.0.3) мога да махна само часовника/датата - надписа си остава и ме дразни "Плъзнете екрана.... "
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар