Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да споделя, че съм вече така:

Коментар

Аз съм така от два дни - струва ми се по-бавно от Лайтенинг ром и Сиах кернел на 4.0.3

Коментар

Моя не е рутнат, иначе съм от 20-ина дни с този.Има един бъг, който открих. Като се иде на списъка с повикванията и слайднеш дадено име надясно, особено ако е по-бързо, дори и да покаже със зеленко, че ще набере, не набира.Инак като цяло се възстанови чувствителността на дисплея такава, както беше при 2.3.6 и няма проблем с wi-fi.

Коментар

Аз качвам най новия ром веднага щом излезе и рутвам.Тоя турския кернел конкретно с XWLPX на моя телефон изкарва половин ден, затова аз ползвам кернел SpeedMod.Я кажете в дайлъра като почнете да набирате телефон пишейки име от контактите получава ли се ? При мен ако не сложа правилно CSC ми набива едни разделители между цифрите и не се получава. Докато не сложа CSC примерно от Мтел.

Коментар

Аз съм с 4.0.3 и вече ще го хвърлям! Супер много грешки дава! Дайлъра забива, чакам по 1 минута докато набере някой. Батерията пада за 10 часа. Много зле е работата! Не искам да го рутвам, нямам време да се занимавам! Някой знае ли къде мога да проверя кога ще излезе нов ъпдейт 4.0.4 за моя апарат и дали там тези проблеми ще бъдат отстранени? Нещо не ми се занимава да го давам в мтел да ми смъкват до 2.0 но ако скоро не излезе ъпдейт за 4.0.4 няма да издържа!
            Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

При мен минават поне 2 секунди, докато заводския 4.0.4 зареди указателя или регистъра с повиквания - сега и аз не съм го руутнал, но преди с РОМа и Кернела ставаше светкавично тази операция Иначе на Антуту направи 6700 точки, което мисля е добро постижение за напълно заводски 4.0.4 С тия смотани РОМове ми писна, все нещо не им е както трябва.Дали случайно някой тук има под ръка USB-JIG, че нещо не мога да си намеря моя?

Коментар

Kuku написа:
                ...Дали случайно някой тук има под ръка USB-JIG, че нещо не мога да си намеря моя?
                Имам. Не съм го ползвал още (защото ме мързи , пък и имам само едно отчетено флашване). Така че мини на някоя сбирка и ще ти го дам (само ме предупреди, за да го взема).
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Наясно ли си, дали работи за новите версии Андроид или е като моя - само до 2.3.6 ?Не знам каква е разликата и защо при по-новите версии не сработва

Коментар

Не знам, нали ти казвам, че ме мързи... :D Но нищо чудно да трябва да се върнеш назад към GB, за да нулираш брояча и тогава да качиш отново ICS.То затова се и размотавам - аз съм с Note и доколкото четох, за да му кача по-висока версия (сега съм 4.0.3) първо трябва да се върна към GB и тогава към 4.0.4. Иначе не било безопасно...
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз преди няколко дни направих точно тази операция, но по други причини.Без да съм чел, че трябва да връщам стара версия, направо си качих 2.3.6, защото го имам свален и е с .pit файл в комплект. После боцнах 4.0.4, ама сега нещо ми е бавен.Значи, връщам 2.3.6 > ползвам твоя JIG > качвам 4.0.4 Само остава да видя, кога ще имам време да се разходя до Дон Вито :D

Коментар

Аз нещо не успях да подкарам usb jig-a под Айс крийм. Не успя да boot-на, по-точно със старият bootloader, с който работи usb jig-a. Сега карам с 4.0.3, въпреки че на флашката имам img-a и на 2.3, с който си boot-ва, и няма жълти триъгълници. Само липсата на Apex launcher и занимавката да си настройвам отново нещата, ме спира да се върна на Джинджера.

Коментар

А на мен ми се иска да нулирам всичко и да си джигам със заводския 4.0.4 - писна ми от къстъм РОМове, дето все нещо има има и все нещо им оправят

Коментар

Ми вие прекалено къстъм ги намирате, защо просто не ползвате Cyanogenmod?
                            Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Ба ли го - все си мисля, че няма къстъм без бъгове, въпроса е, кой има най-малко

Коментар

Джига не работи вече. Самсунг промениха бутлодера и го блокираха.Няма пряка връзка с рома но новите ромове не работят със стария бутлодер (май) така че ако искаш нулиране трябв ада се върнеш доста назад и после да качиш по нов Моят брояч гони 30 ако не се лъжа ... а по едно време си играх даже да нулирам Има софтуерно решение обаче в маркета но не съм го пробвал - голямо чудо като си записват ...

Коментар

Working...
                                X