Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко да повдигна темата. Доволни ли сте още Мисля да се обзаведа със S 2.Аз съм прост потребител, искам браузване, мейл, камера, навигация и игри за някои лекции :D Съответно и ще го ползвам само с официалните ъпдейти и софтуер.Мислех за S3, но ми идва прекалено голям, а и самия дизайн на S2 ми допада повече. Има ли нещо, заради което според вас си заслужава да бъде S3, а не S2?И още нещо, видях в началото на темата една снимка с макро, която не е нещо особено, предполагам с малко по-добро "прицелване" ще излиза по-добре текста.След продължителната употреба цече няколко месеца, батерията успява ли да закрепи един ден до довечерта?

Коментар

Ако не те притеснява по-слабата резолюция, дву-ядрения за сметка четири ядрения процесор вземай S2. Макар и да е поостарял за някои потребители, все още си е добро попадение .
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Процесора не мисля, че ще ми е проблем. За дисплея също, в момента съм на Нокиа Ц7, която мисля да оставя за неизменния за България 2ри телефон.

Коментар

Според мен няма грешка S2.

Коментар

Сори за офф-а, но вярно ли е че при продължителен разговор забива?
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
              Сори за офф-а, но вярно ли е че при продължителен разговор забива?
              Не.

Коментар

Може ли още един тъп въпрос... Драска ли се лесно? Харесал съм матов скрийн протектор, но все пак...Какви калъфи ползвате? Мисля, че ще бъде точно S2 и се колебая между кожен тип джоб с издърпващо се езиче или силиконов.

Коментар

Чак лесно - не. Но моя от едно изпускане (с подхлъзване) на паваж придоби две точки на дисплея!В последствие започнах да ползвам нормален лъскав протектор за екрана, което понякога е неприятно на силното слънце, НО определено не ми пречи и просто увеличавам яркостта.Калъфчето ми е силиконов модел. Ползвах 3 /ТРИ/ от твърдия пластмасов модел и се счупиха по ъглите от нищо Кожения калъф тип ’джоб’ си е чиста предпоставка за изпускане при изваждане/прибиране на телефона Аз лично моя телефон съм го правил на щайга и не съм критерии за безпроблемност, НО откакто спрях да го преинсталирам на кръгъл час, сякаш се закрепи с ’ЛайтенингРом’-а и единствените ми забележки в момента са насочени именно към самия ром, а не към телефона

Коментар

Телефонът за мен още е най-доброто на пазара (защото S3 е грозен). От няколко падания само пластмасата в единия ръб се одраска, не ползвам протектори, но то си е и до късмет как ще падне. Аз съм на Cyanogenmod, че имах проблеми с GPS и WiFi със Самсунгския, който флашвах по втория начин и не помня вече дали си беше официалния.
                    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

И аз така си мисля за кожения, на Нокиата съм с такъв и няма изпускане.Скрийнпротектор ще сложа веднага, но матов Не мисля да пипам ромовете, че не съм много наясно, абе направо както си признах съм прост потребител Благодаря за мненията, донавихте ме P.S И според мен S3 e грозен :D А и ми идва вече прекалено гигантски.

Коментар

Колеги, слагали ли сте един върху друг С2 и С3? Според мен само човек, който не ги е виждал един върху друг, може да твърди, че единият е гигантски или много по-голям от другия. Реално са 1:1,1. Разликата е нищожна. Сравнително добро предложение е Галакси С Адванс

Коментар

За защитата му слагаш един mesh case + protector и си ти . Аз съща имам няколко изпускания, но с облечен по този начин всичко е ок .

Коментар

Слагах ги да, разлика има поне за мен. Освен това самия заоблен дизайн на С3 не ми харесва, както и цвета.S Advance е с 5мп, 8гб срещу 8мп и 16гб, процесора е минимално по-лош. Но цената при мен е почти е една и съща, няма причина да го предпочета пред S2.

Коментар

Имам проблем с енкондинга с моят телефон. Проблема е че текста, написан през него става на маймуница в phpBB, например в този форум. В момента е на автоматично разпознаване, като версията е 4.0.3 LPW, стоков, рутнат. Преминаване на UTF-8

Коментар

С кой браузър се случва това? Аз пиша през Делфина, там е УТФ8 и не съм имал проблеми, а сега проверих вградения - той беше на автоматично, но го сложих и него на УТФ8, но не помня някога да съм го ползвал.

Коментар

Working...
                                X