Това за радиата не е точно така. В някои държави ползват различни честоти за 3G, съответно в телефона са различни антените и оттам различни букви за PHONE firmware. Поне така би трябвало да бъде. Аз съм компютърджия, но в телефоните не съм задълбавал, за това не разбирам какво става, защото логиката ми явно не е много точна.ilkor хубаво го е пейстнал това, но пак проблемът е, че телефоните в БГ са XW. В тия списъци за XW няма Bulgaria, а пък си имаме българска локализация. Мен ме интересува да има swype клавиатура на български.Понеже още няма firmware за България, съответно в SamMobile няма PDA с XE, а пък Airfan казва, че неговият ICS има българските неща.Та как да уцеля кой firmware има БГ клавиатура и като има, защо в списъка срещу тоя код не пише Bulgaria? Питам вие как се ориентирате, не да ми кажете "е те тоя свали".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Май само версиите с Х* имат БГ език. Аз съм качвал версии без възможност за избор на БГ език - не че ми липсва.И друго - ако версията е за определен оператор може от нея да са разкарани поддръжките на излишни страни.Не виждам какъв е проблема да се качи и тества, или още по добре да се попита в XDA форума.Не знам как пишете на това swype. Аз ползвам Smart Keyboard с речник на БГ и свикнах да пиша с две ръце (два пръста) 2-3 букви от думата и да я избирам от предложените.
Коментар
-
steven написа:Това за радиата не е точно така. В някои държави ползват различни честоти за 3G, съответно в телефона са различни антените и оттам различни букви за PHONE firmware. Поне така би трябвало да бъде. Аз съм компютърджия, но в телефоните не съм задълбавал, за това не разбирам какво става, защото логиката ми явно не е много точна.ilkor хубаво го е пейстнал това, но пак проблемът е, че телефоните в БГ са XW. В тия списъци за XW няма Bulgaria, а пък си имаме българска локализация. Мен ме интересува да има swype клавиатура на български.Понеже още няма firmware за България, съответно в SamMobile няма PDA с XE, а пък Airfan казва, че неговият ICS има българските неща.Та как да уцеля кой firmware има БГ клавиатура и като има, защо в списъка срещу тоя код не пише Bulgaria? Питам вие как се ориентирате, не да ми кажете "е те тоя свали".Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Да бе, верно, че имаше различни номера на модели под това име Добре, значи работата става с пробване. Мен не ми е зор да ъпдейтвам заради самото ъпдейтване, защото май единственото предимство е, че PPTP VPN-ът работи както трябва, но ми беше интересно как стоят нещата при телефоните.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Здравейте,случайно попаднах на темета/доста се изненадах/ Направо на въпроса... в рода имаме 3 -SGS2. И трите телефона са рутнати и с 4.0.3. ,но този на дъщеря ми се налага да посети бокса на Глобул,изчистих триъгалника,занулих брояча,нооо... не мога да намеря стоковия XWKI4-XXKI1-XEKE1 (GBL) или по-точно намерих 3 файлив с .pit ,но не е XEKE1(GBL) a be nqkakwa druga kombinaciq /в момента не помня/ и е (MTL) -според мен М-телски. И тоя е за БГ,но след сондиране на мнение / не официално/в Глобул успях да разбера,че ,ако не е XWKI4-XXKI1-XEKE1 (GBL) няма гаранция /купен е кеш/ освен, ако не е забил и не се стартида или стартира,но само до лого. Моля,ако някой има рома или има линк да сподели! Благодаря!PP:Реших си проблема,ако някой има проблем с връщане към стоков-фирмен ром да пита tattoorolis@gmail.comBravo 1,4 T-Jet 120к.с.
Коментар
-
mnpenchev
Колеги, каква навигация ползвате за галактиката, пробвах с garmin i sygic ама нещо за пари ми ревът.
Коментар
-
mnpenchev
uBoy написа:за момента съм с IGO My Way .. пробвах го преди 1 седмица Търново - Стара Загора да видя как работи.. не ме подведеникъде.. та за сега съм доволен
Коментар
-
mnpenchev
Колеги, греят ли ви галактиките ?Моята сега разцъквах една игра на нея, телефона е на зарядно докато играя, пръста ми е на камерата и направо ми пари на пръста, на *#0228# ми показва 51 градуса температура. Само моята бройка ли грее толкова или ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар