Ето папката CSC. Разархивира се директно в /system После се набира *#272*IMEI кода на телефона# и от менюто се избира MTLТази операция връща фабричните настройки на телефона така че ако имате данни си ги запазете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
infineon написа:ilkor написа:Защо изобщо се занимавате с тоя Kies. Харесайте си фърмуер, бил той официален или не и си го флашете с Odin.Грам разлика няма ... просто първото е за кленти, а второто за сервизиране.
Коментар
-
В темите които съм посочил има обяснение с картинки - избира се файла и се натиска старт. Нищо страшно не може да се случи.Препоръчвам Odin понеже дори тук в темата не става дума за нормално флашване с Kies. Говори се за някакви опити за пачване с неясен резултат. Едва ли опита е правен без да се чете поне малко инфо. Та според мен е добре да се чете в правилната посокаПонеже според слуховете S III ще излезе през май аз лично се съмнявам че официално продадените телефони в България ще получат изобщо официален ъпдейт.Аз ползвам само смартфони от поне 10 години и постоянно съм им правил ъпдейти най-вече неофициални.
Коментар
-
И пак не ми отговорихте на въпроса. Каква е гаранцията че ромовете в ХДА са официални, а не някакви бета версии примерно изтекли неясно откъде?Иначе че през ОДИН е по лесно спор няма, ама ако съм си го изтеглил фирмуера от официален сайт.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Ти каква гаранция очаквашСамсунг не публикуват фърмуери за сваляне официално понеже всеки един е настроен за определен регион или оператор.Тези които се появяват са в резултат на контролирано изтичане - поне според мен.XDA- DEVELOPERS е най-популярния сайт на тази тема и всичко което се публикува се тества десетки хиляди пъти от потребителите
Намери си фърмуера с който си в момента и ако нещо не ти хареса винаги ще можеш да се върнеш към него.
Коментар
-
ilkor написа:Ти каква гаранция очаквашСамсунг не публикуват фърмуери за сваляне официално понеже всеки един е настроен за определен регион или оператор.Тези които се появяват са в резултат на контролирано изтичане - поне според мен.XDA- DEVELOPERS е най-популярния сайт на тази тема и всичко което се публикува се тества десетки хиляди пъти от потребителите
Намери си фърмуера с който си в момента и ако нещо не ти хареса винаги ще можеш да се върнеш към него.
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Имам някакъв проблем с Андроид Маркета и влизането в Gmail от телефона. В "Акаунти и синхронизация" ми изписва "Синхронизирането среща трудности в момента. След кратко време то ще бъде възстановено" Фоновите данни и автоматичното синхронизиране са ми с тикче(позволени). От вчера ми е така. Имате ли идеи с какво съм сгафил.Изписва ми кратко, точно и ясно "Нов опит" и до там.
Коментар
-
Май още има проблеми с Вивакома.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
infineon написа:PDA:I9100XWKI4PHONE:I9100XXKI1CSC:I9100OXFKE1http://forum.xda-developers.com/show...t=1075278XWKI4 Firmware info PDA:XWKI4 PHONE: XXKI1 Date: 14/09/2011 Android 2.3.4Бизнеса с телефоните е толкова динамичен че като се пусне телефон на пазара той най често е пълен с бъгове. И именно затова излизат ъпдейти които ги поправят или добавят нови функции. Но тестването на всяка нова версия версия за да бъде представена като официална е много трудоемко и скъпо - затова официални версии се появяват рядко. По лесно е да се отставят да изтекат ... А колкото повече остарява телефона това се случва все по рядко ... все пак трябва да си купим следващия модел
Коментар
-
Допълнително, че повечето "официални" версии са така или иначе изтеглени през "официалните" софтуери за ъпдейт и със съвсем малко знания и умения - могат да се извлекат от там, без да се търси достъп до задни вратички. Нали преди да си обновите телефоните през Kies тоя същия Kies си тегли ъпдейта и го съхранява нейде по компа докато спре да е необходим?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ilkor написа:infineon написа:PDA:I9100XWKI4PHONE:I9100XXKI1CSC:I9100OXFKE1http://forum.xda-developers.com/show...t=1075278XWKI4 Firmware info PDA:XWKI4 PHONE: XXKI1 Date: 14/09/2011 Android 2.3.4
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Ей откровено ме забавляваш вечеЩо реши че тези неща които си изброил се намират там ... поне като спорите за нещо па ей тъй малко прочете и не говорете колкото да правите вятър ... басиАко толкова ти липсва CSC:I9100OXFKE1 (въпреки че идея си нямаш за какво служи явно) скролирай до началото на страницата и виж най-горния пост и си дръпни файла който съм прикачил. Ако беше погледнал какво пише във файла CSCVersion.txt щеше да видиш I9100OXFKE1 А ако си дадеш още малко зор щеше да видиш че файловете съдържат единствено APN настройките на операторите.Дали ще има БГ език зависи от съвсем друго място - пише го в предишния ми пост - последния от предишната страница ... но както казах трябват ти очила явно.Айде да приемем че успееш да пачнеш Kies-а и ти го разпознае като "германец"
Да не мислиш че ще свалиш фърмуер с БГ език и настройки за БГ операторите?Айде оставям те да чакаш ъпдейт от Kies-a и си стой на 2.3.4 отпреди половин година! (Date: 14/09/2011 )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар