Щом така ме питаш вероятно не си пипал по пермишъните. Тогава остава да се логваш не като администратор.Къде го пробваш това - на личен или на служебен компютър?С какъв Windows си?
Вероятно няма кодек, с който да гледа клиповете и съответно да разчете битрейта и т.н.
Ми аз под Windows 7 кодеци не съм инсталирал, но си виждам свойствата на видеофайла, що така? Иначе си докладва всичко - 29кадъра, 720p, 6285kilobits.
Ето и от ОМ камера. Явно там фреймрейта е константен, а при другите зависи от това какво се снима.
Е, да де, ама това на нищо не прилича. Откъде накъде, нали уж плащаш за едно и също?Не би трябвало да има "константен" за едни, "зависи от това какво се снима" за други камери в ЕДИН И СЪЩИ телефон. Супер простотия
Това е положението на този етап.
Днес тествах в офиса и по града от колата как ще са клиповете. 30 fps с минимални отклонения...включително и в посока над 30 fps. И пак е тъпо - явно количеството на светлина влияе на кадрите на едни камери, а на други не. Аз не виждам по принцип смисъл да снимам в недобре осветено помещение, но пак си е глупост от страна на Самсунг да има различни камери в еднакви телефони.
На "служебния" компютър, т.е. в офиса с ХР и наистина нямам никакъви кодеци, но клипа се отваря и се гледа с WinMediaPlayer Довечера ще го кача и удома да пробвам.....
При мен понякога се оплакват, но доста рядко. В следващите дни ще тествам дали не е от калъфчето, тъй като масово това е причината.А с коя версия на Андроид сте? Има ли някой да е успял да подкара официален релийз с версия над 2.3.4?
Коментар