Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По скоро на XP трябва да даде PROPERTIES на файла и на графа DETAILS да натисне more или какъвто е там бутона.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Airfan написа:
      Orcinus написа:
      Kuku написа:
      Kакво ме попита?
      Щом така ме питаш вероятно не си пипал по пермишъните. Тогава остава да се логваш не като администратор.Къде го пробваш това - на личен или на служебен компютър?С какъв Windows си?
      Вероятно няма кодек, с който да гледа клиповете и съответно да разчете битрейта и т.н.
      Ми аз под Windows 7 кодеци не съм инсталирал, но си виждам свойствата на видеофайла, що така? Иначе си докладва всичко - 29кадъра, 720p, 6285kilobits.
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Да кажат сисадмините, аз не разбирам.

Коментар

emzo написа:
          Щото не е Нокиа Да се похваля аз пък какво предпочетох пред галаксито http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-EVO-3D3d-то е гооооооооолям зарибявка
          6e doe6 tina moito Пиши на кирилица!Модераторски екип на fiat-bg.org
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

Airfan написа:
            Orcinus написа:
            Airfan написа:
            Ето и от ОМ камера. Явно там фреймрейта е константен, а при другите зависи от това какво се снима.
            Е, да де, ама това на нищо не прилича. Откъде накъде, нали уж плащаш за едно и също?Не би трябвало да има "константен" за едни, "зависи от това какво се снима" за други камери в ЕДИН И СЪЩИ телефон. Супер простотия
            Това е положението на този етап.
            Днес тествах в офиса и по града от колата как ще са клиповете. 30 fps с минимални отклонения...включително и в посока над 30 fps. И пак е тъпо - явно количеството на светлина влияе на кадрите на едни камери, а на други не. Аз не виждам по принцип смисъл да снимам в недобре осветено помещение, но пак си е глупост от страна на Самсунг да има различни камери в еднакви телефони.

Коментар

Изчакайте ъпдейт или потърсете някой фикс за камерата в XDA или друго място.Сток ром-а винаги е боза и половина
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

На "служебния" компютър, т.е. в офиса с ХР и наистина нямам никакъви кодеци, но клипа се отваря и се гледа с WinMediaPlayer Довечера ще го кача и удома да пробвам.....

Коментар

Eй тоз бутон цъкаш ли го ?
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Нямам го, иначе да го цъкна Имам само General
                    Прикачени файлове

Коментар

E явно нямаш права
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А имате ли наблюдения дали хората, които говорят с вас се оплакват от ехо?

Коментар

Аз съм го коментирал с приятели - нямам подобен проблем.

Коментар

При мен понякога се оплакват, но доста рядко. В следващите дни ще тествам дали не е от калъфчето, тъй като масово това е причината.А с коя версия на Андроид сте? Има ли някой да е успял да подкара официален релийз с версия над 2.3.4?

Коментар

Ко значи официален релийз? Аз БЯХ с 2.3.5, нинфетамин и ЛеоМар ром, но си върнах официалната версия 2.3.4.

Коментар

Kuku написа:
                                Ко значи официален релийз? Аз БЯХ с 2.3.5, нинфетамин и ЛеоМар ром, но си върнах официалната версия 2.3.4.
                                Ще рече да не си рутнал телефона и да ползваш релийзите на самсунг.

Коментар

Working...
                                X