За около 440лв. има и 5" Galaxy S Wifi 5.0, Който също никак не е лош. Но няма 3G.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Викате да не се занимавам с глупости ?...Ясно. Благодаря ви. Не, че Стелиян не ме беше посъветвал относно по-рано изложената ми дилема...Иначе съм наясно, че това са дървени "китайчета" , но се поблазних от функцията им "Телефон" ...Така и така ще ползвам СИМ карта с включен НЕТ и минути за разговор та... рекнах да онождам дявола докато е във въздуха. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Orcinus написа:pioneer 306c написа:Имам ACE от месец и досега батерията повече от 3 дни не е издържала .Това само разговори .
Коментар
-
Orcinus
pioneer 306c написа:Orcinus написа:pioneer 306c написа:Имам ACE от месец и досега батерията повече от 3 дни не е издържала .Това само разговори .
Коментар
-
Orcinus
Срещнах един цитат в HWBG:Единственото доколкото знам дефектно нещо, което е слагано в SGS2 е камерата. Има три модела ако не греша - SCxxxx, OMxxxx и ОСхххх.Можеш да видиш модела с *#34971539# и цъкаш Само на първата опция и ще ти се отвори за секунди прозорче отдолу.SC нормално е отвратително качество, насича видеото етс. OM работи без грешка, а ОС е мисля най-новата и също е добре.Ta - някой има ли конкретни наблюдения? Моята е точно SCxxxx, а снима без накъсване и не ме дразни. Имам един Canon фотоапарат, който вади, поне за мен, по-меки и истински цветове при 720п, щото толкова си може, но ми стана интересно>? Битрейта при моето Галакси е по-нисък от фотоапарата.
Коментар
-
Orcinus
-
Orcinus
Airfan написа:Orcinus написа:Airfan написа:OC е моята и няма грешка.
Коментар
-
Orcinus
-
Orcinus
Airfan написа:Orcinus написа:Значи пак пушилки излишни.
Коментар
-
Orcinus написа:......Намери си едно седеминчово Galaxy TabP1000 за около 400 лв. с оставаща поне 1 година гаранция и ще си далеч по-доволен.Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Fiat Croma 1.9 Mjet 150hp
Alfa Romeo 147 JTD - бивша
Коментар
-
Orcinus написа:Airfan написа:Orcinus написа:Значи пак пушилки излишни.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар