Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За около 440лв. има и 5" Galaxy S Wifi 5.0, Който също никак не е лош. Но няма 3G.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Викате да не се занимавам с глупости ?...Ясно. Благодаря ви. Не, че Стелиян не ме беше посъветвал относно по-рано изложената ми дилема...Иначе съм наясно, че това са дървени "китайчета" , но се поблазних от функцията им "Телефон" ...Така и така ще ползвам СИМ карта с включен НЕТ и минути за разговор та... рекнах да онождам дявола докато е във въздуха. :D
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Orcinus написа:
        pioneer 306c написа:
        Имам ACE от месец и досега батерията повече от 3 дни не е издържала .Това само разговори .
        Без ръчкане, а само разговори>? Наистина адски много говориш 1500 mAh батерия да я умориш за един ден два пъти - е това пък изобщо не са били само разговори.
        Батерията е 1350ма а не 1500ма.Като казах че за един ден два пъти съм зареждал, имах в предвид с яко ръчкане иначе без ръчка 3дни в най добрия случай.Имам и самсунг S8500wave , който е с 1500ма батерия и Bada OS но пък с него карам по седмица.Не е само дисплея големия консуматор. Зависи и от операционната система.

Коментар

pioneer 306c написа:
          Orcinus написа:
          pioneer 306c написа:
          Имам ACE от месец и досега батерията повече от 3 дни не е издържала .Това само разговори .
          Без ръчкане, а само разговори>? Наистина адски много говориш 1500 mAh батерия да я умориш за един ден два пъти - е това пък изобщо не са били само разговори.
          Батерията е 1350ма а не 1500ма.
          Да, прав си, моя е грешката за милиамперите.

Коментар

Срещнах един цитат в HWBG:Единственото доколкото знам дефектно нещо, което е слагано в SGS2 е камерата. Има три модела ако не греша - SCxxxx, OMxxxx и ОСхххх.Можеш да видиш модела с *#34971539# и цъкаш Само на първата опция и ще ти се отвори за секунди прозорче отдолу.SC нормално е отвратително качество, насича видеото етс. OM работи без грешка, а ОС е мисля най-новата и също е добре.Ta - някой има ли конкретни наблюдения? Моята е точно SCxxxx, а снима без накъсване и не ме дразни. Имам един Canon фотоапарат, който вади, поне за мен, по-меки и истински цветове при 720п, щото толкова си може, но ми стана интересно>? Битрейта при моето Галакси е по-нисък от фотоапарата.

Коментар

OC е моята и няма грешка.

Коментар

Airfan написа:
                Тествал ли си кадрите и битрейта?

Коментар

Orcinus написа:
                  Airfan написа:
                  Не, но ако кажеши как ще тествам.

Коментар

Airfan написа:
                    Orcinus написа:
                    Airfan написа:
                    Не, но ако кажеши как ще тествам.
                    Направи едно 10 секунди клипче и постни с какъв тотал битрейт е и с какъв фреймрейт. Можеш да го видиш веднага като си го качиш на компа и му удариш пропъртис и на детайлс се вижда.

Коментар

Ето
                      Прикачени файлове

Коментар

Значи пак пушилки излишни.

Коментар

Orcinus написа:
                          Как да го разбирам това?

Коментар

Airfan написа:
                            Orcinus написа:
                            Как да го разбирам това?
                            Не държиш 30 фрейма, битрейта ти е същият.Всъщност кофтито е, че трябва да ги държиш 30 фрейма уж.

Коментар

Orcinus написа:
                              ......Намери си едно седеминчово Galaxy TabP1000 за около 400 лв. с оставаща поне 1 година гаранция и ще си далеч по-доволен.
                              Потвърждавам - играчката е супер! Точно такава подарих на жената, голяма зарибявка е. Всякакъв интернет - доста бърз, филми, сериалчета, книги, навигация, игрички - всичко върви без грешка! След един месец мрънкане /докат`го понаучи/ вече не излиза никъде без него!
                              Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
                              Fiat Croma 1.9 Mjet 150hp
                              Alfa Romeo 147 JTD - бивша

Коментар

Orcinus написа:
                                Airfan написа:
                                Orcinus написа:
                                Как да го разбирам това?
                                Не държиш 30 фрейма, битрейта ти е същият.Всъщност кофтито е, че трябва да ги държиш 30 фрейма уж.
                                те на много играчки твърдят че са с 30 кадъра ама.............абе що звука ви е моно бе?и мойта нокия снима с 25 кадъра на 720п ма звука е стерео
                                Bravo 1.2 16v
                                Lancia Dedra 1.8 16v
                                Suzuki GSXR250R

Коментар

Working...
                                X