Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    Тоя Привилег яде батерия много яко, бавен е - има 2 процесора, защото единия е за андроида, а другия - за телефона. Също така - докато говориш по карта 1 карта 2 излиза от обхват. Ако искаш таблет или умна играчка - в момента има 5" таблети на Самсунг за около 450-480лв., които са добри решения за евентуална мобилност. Ако искаш телефон с 2 карти - Самсунг имат такива оферти. Чистите китайци ги избягвай, че имат проблеми с чуваемостта, микрофони, слушалки, понякога проблемите са в пакет. Ако аз тръгна да си купувам двукартов телефон - то ще е само такъв - телефон за ало-ало.
    Благодаря Стелияне...Ще минавам на варианта с мини таблет.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Да ви попитам тук, за да не отварям нова тема...Изкажете си мнението за Samsung Galaxy Ace. Тъй като 4 години вече използвам Нокиа Е51, колкото и да не ми се иска, трябва да и намеря заместник. От къде мога да тегля приложения за Самсунга, вероятно те се плащат, но предполагам, че има и такива free. Изобщо каквото сметнете за нужно ми го кажете. Също така как да подкарам навигацията, нужно ли е да свързана с интернет или не? Изобщо не съм на Ти с новите технологии в мобилните телефони, макар, че те са доста далеко вече от само мобилен телефон.Също така има ли кирилица при писане. В изправено положение писането на SMS и във ФБ примерно както на нормална клавиатура ли е или qwerty(в обърнато е ясно, че е qwerty.)Копирано от mobilebulgaria.com "3,5" капацитивен екран, автофокус, TouchWiz 3.0, Swype, DNSe, 3,5 мм аудиоизход, чипсет Qualcomm MSM7227-1 (800 MHz процесор плюс графичен ускорител Adreno 200), Android 2.2" Обяснете ми подробно тези неща. Android е ясно какво е. Благодаря

Коментар

Щом е с Андроид - приложения теглиш от Андроид Маркет (официални) - има много безплатни, има и платени. Има и други източници на приложения, алтернативни маркети. Навигацията е като всяка друга навигация - може да работи без интернет, ако е iGo, Sygic и др., а може и с интернет, ако ползваш Google Maps. За кирилица има няколко приложения. За СМС - вероятно е qwerty, така беше на Galaxy 550, с който си играх веднъж, беше с андроид 2.2.

Коментар

Искам този изстрадал АЗЛК от последния клип

Коментар

@coolboby: Имай предвид, че ако Е51 е карала по 3-4-5 дни с едно зареждане тоя Samsung Galaxy ACE ще кара по един ден. Екранчето въпреки, че е малко изсмуква доста ток. Също така и всичките комуникации - GPS/Wifi/GSM/3G... Аз се колебаех между него, между един друг Samsung с QWERTY клавиатура и едно SE базирано на X8, взех SE-то, щото ми пасна като цена за доплащане. Иначе Андроид Маркета бъка от много неща - дори и такива за които не си се сещал
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Да не говорим за Applanet или Black Mart Alpha
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

В полезрението ми попадна и Nexus S. Мнения?

Коментар

jenshen73 написа:
                  @coolboby: Имай предвид, че ако Е51 е карала по 3-4-5 дни с едно зареждане тоя Samsung Galaxy ACE ще кара по един ден.
                  На жена ми Ace-а кара по 5 дни с 30 минути разговори на ден. Не го ръчка много, в началото батерията с повече зорене падаше за 2-3 дни. За да падне за 1 ден трябва наистина да не го оставиш на мира, което би се случило и с всяка Е51.

Коментар

Имам ACE от месец и досега батерията повече от 3 дни не е издържала .Това само разговори . Иначе с повечко ръчкане на ден и по два пъти съм го зареждал. За това си взех още две батерии + зарядно и проблема с тока отпадна Иначе е бъкано с приложения но за повечето хубави такива трябва да се рутне телефона.

Коментар

Колеги. Аз пак ще попитам. Ще взимам СИМ карта заради нет - а. В нея имам и минути към Виваком и други оператори. Имам основен телефон, служебен, който няма как да захвърля или пък да му сменя плана. Стигнах до убеждението, че за да имам мобилен нет ще си взема таблет. Та попаднах на едно китайче, което има и телефонна функция ( не ми е наложаща, но поне това, което имам в картата да го използвам ). Дайте ми съвет за това нЯщо. Цена и размер - удовлетворяват ме. Да се пускам ли в боя ? http://www.pctableti.com/%D1%82%D0%B...0%BE%D0%BD-gps или:http://www.pctableti.com/%D1%82%D0%B...bluetoothПС: За жената реших: Самсунга, който коментирахте в темата.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

pioneer 306c написа:
                        Имам ACE от месец и досега батерията повече от 3 дни не е издържала .Това само разговори .
                        Без ръчкане, а само разговори>? Наистина адски много говориш 1500 mAh батерия да я умориш за един ден два пъти - е това пък изобщо не са били само разговори.

Коментар

Резистивен дисплей.. само това ми стига да ме откаже от китайчето
                          ntodorov написа:
                          Колеги. Аз пак ще попитам. Ще взимам СИМ карта заради нет - а. В нея имам и минути към Виваком и други оператори. Имам основен телефон, служебен, който няма как да захвърля или пък да му сменя плана. Стигнах до убеждението, че за да имам мобилен нет ще си взема таблет. Та попаднах на едно китайче, което има и телефонна функция ( не ми е наложаща, но поне това, което имам в картата да го използвам ). Дайте ми съвет за това нЯщо. Цена и размер - удовлетворяват ме. Да се пускам ли в боя ? http://www.pctableti.com/%D1%82%D0%B...0%BE%D0%BD-gps или:http://www.pctableti.com/%D1%82%D0%B...bluetoothПС: За жената реших: Самсунга, който коментирахте в темата.
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Orcinus написа:
                            jenshen73 написа:
                            @coolboby: Имай предвид, че ако Е51 е карала по 3-4-5 дни с едно зареждане тоя Samsung Galaxy ACE ще кара по един ден.
                            На жена ми Ace-а кара по 5 дни с 30 минути разговори на ден. Не го ръчка много, в началото батерията с повече зорене падаше за 2-3 дни. За да падне за 1 ден трябва наистина да не го оставиш на мира, което би се случило и с всяка Е51.
                            Не го ръчкам, че не ми е интересно. Но с едночасови разговори на ден, с намалена яркост на дисплея - моят SE кара точно 1 ден. Не знам как така твоята жена го докарва до 5 дни, но ще тествам и това - само разговори - дори няма да включа нищо друго освен 2G GSM.
                            Steliyan's Life!

Коментар

spark написа:
                              ntodorov написа:
                              Резистивен дисплей.. само това ми стига да ме откаже от китайчето
                              Не е сигурно, че е резистивен. Не и с този размер. Има вече доста китайци с капацитивни не лоши дисплеи. Но процесорите са много слаби.
                              Steliyan's Life!

Коментар

ntodorov написа:
                                Пълни дървета са и двете. Намери си едно седеминчово Galaxy TabP1000 за около 400 лв. с оставаща поне 1 година гаранция и ще си далеч по-доволен.

Коментар

Working...
                                X