То зависи и от абонаментния план, който ти предлага оператора заедно с лизинга.На мен ми струва 80лв. месечно (40 телефона и 40 тарифния план), защото без интернет няма смисъл от тоя туч
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Kuku написа:То и моя изкарва към 2 дни, без да го ограничавам, но въпроса на Женшена беше как да го накара да трае най-дълго.... или аз нещо не разбрах?!Иначе, аз като седя по цял ден пред компютър, нямам нужда от синхронизация, и-мейл, фейсбук и прочие, за това и ги спирам.Когато, евентуално ми се наложи - пускам всичко и си върша работаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Kuku написа:Метни едно очо в www.androidbg.com/forum - има си отделен раздел за ’Sony-Ericsson’.Steliyan's Life!
Коментар
-
mnpenchev
Е, ти пък сега, и аз на пада блъскам по 8-9 часа игри и филми и всичко което може да прави един iPad ама тези с лаптопите тичат към контакта след 2 часа.
Коментар
-
mnpenchev написа:Е, ти пък сега, и аз на пада блъскам по 8-9 часа игри и филми и всичко което може да прави един iPad ама тези с лаптопите тичат към контакта след 2 часа.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
mnpenchev
http://www.apple.com/bg/ipad/Гейпада ми може да е 10 инча, но тежи в пъти по-малко от който и да е лаптоп и държи в пъти повече от който и да е лаптоп, а ти с правилните настройки можеш само да му гледаш десктопа 4 часа. Компютъра ми в къщи държи докато има ток и е с 50 инчов екран. Ше си ги мерим ли на кой му е по-голяма обиколката на ******** ?
Коментар
-
mnpenchev написа:http://www.apple.com/bg/ipad/Гейпада ми може да е 10 инча, но тежи в пъти по-малко от който и да е лаптоп и държи в пъти повече от който и да е лаптоп, а ти с правилните настройки можеш само да му гледаш десктопа 4 часа. Компютъра ми в къщи държи докато има ток и е с 50 инчов екран. Ше си ги мерим ли на кой му е по-голяма обиколката на ******** ?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Orcinus
Kuku написа:Бизнес-нещо-си с неограничен интернет.Само интернета е 20лв. без ДДС и после безплатни минути, безплатни СМС, ала-бала....
Коментар
-
Тарифния ми план е точно ’M-Tel Business Surf & Talk M’ - 33,90лв.http://www.mtel.bg/business-surf-and-talkПлюс 33,25лв. за телефона.Плюс ДДС
Коментар
-
Тъй, имам напредък с робота - ако го зареждам с оригиналното зарядно - изкарва никакво време - денонощие и половина, ако го зареждам от компютъра - кара по 3 дни. Скапана работа - зарядното блъска ток в батерията за час и половина, а лаптоп - 4 часа. И после някой да ми обяснява, че нямало значение колко бързо се зареждал даден телефон.Steliyan's Life!
Коментар
-
Искам съвет и аз.За себе си правя друга сметка. Гледах таблети с "удобни" размери ( от 5" до 7 "). Имам служебен телефон и евентуално ако си взема Телефона на Самсунг ще трябва да минавам на друг план, което ще рече - телефон + още един ( служебния)...Два телефона в мен...Бррррр. И те така си идвам на горната сметка - ако ще да нося 2 телефона в себе си не е ли по-добре мини таблет с телефон ?Иначе гледах на Привилег телефона с две сим карти, Андроид, 4,3" дисплей и всичко розово за един смарт и то за сравнително скромните 388 лв.,http://privileg.bg/bg/shop/details/1...sm2.htmlама някак си съм объркан. Дайте ми съвет ? Ще купувам тези дни НЕТ мобилност някаква, но ме посъветвайте, какво да направя.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Тоя Привилег яде батерия много яко, бавен е - има 2 процесора, защото единия е за андроида, а другия - за телефона. Също така - докато говориш по карта 1 карта 2 излиза от обхват. Ако искаш таблет или умна играчка - в момента има 5" таблети на Самсунг за около 450-480лв., които са добри решения за евентуална мобилност. Ако искаш телефон с 2 карти - Самсунг имат такива оферти. Чистите китайци ги избягвай, че имат проблеми с чуваемостта, микрофони, слушалки, понякога проблемите са в пакет. Ако аз тръгна да си купувам двукартов телефон - то ще е само такъв - телефон за ало-ало.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар