M5kov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Ще взема галаксито, но след няколко дена, че тия номера явно ги пренасят с хамали. И двата ги разгледах, но дизайнът на Моторолата е странен и екранът по не ми хареса. Никога не съм съумявал да си продам старите неща и сега k800-цата ще отиде в някоя кутия, докато я намеря и изхвърляBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
PREDATORst написа:Симбиана умирал!?Дреме ми на шлифера,ей тва е тилифоноSteliyan's Life!
Коментар
-
Колеги, имам много странен проблем.... чак плашещ В събота вечерта съвсем рутинно натиснах хоум бутона, за да видя колко е часа, НО след това незнайно, как и защо екрана просто не изгасна от лок-скриин.Както и да е, викам си ’някое приложение’ - изключих екрана ръчно.Няма 10мин. и хоп - телефона светна сам и се появи лок скриин Реших, че може да е някакъв СМС, но нямаше нищо. Заключих си го пак и го зарязах.След час и нещо минавам покрай телефона и гледам пак свети и стои на локскриин.Отключвам го и какво да видя - активирали се гласовите команди Реших да позвъня на някой, да видя дали работи - проведох разговора и тръгвам да затварям, ама нъцки - екрана стои черен, все едно не съм си махнал телефона от ухото и сензора за близост е активен Реших да рестартирам - същата работа - говоря с някой и после пак черен екран.Викам си ’ще махна батерията’. Махам батерията, слагам я и телефона САМ се включва Изчаках го да зареди и реших да го изключа от бутона, за да го връзвам към Один, ама той вместо да се изключи просто се рестартира!Както и да е, от третия път успях да го изключа....Включвам го към компютъра - нъцки, нема никой.Реших, да не е проблема нещо в кабела или компютъра - и в лап-топа същата работа.Включвам го към зарядното - ту се зарежда, ту не. Постоянно се ’включва/изключва’ от зарядното САМ!Зарязах го, че беше късно вече.....В неделя, без изобщо да го ползвам, батерията му падна от около 70% до към 20%, като почти през целия ден той си мислеше, че е включен в ’нещо’ и изписваше ’USB Connected’, ’MTP Initalised’, включват се гласовите команди, светва си сам екрана и не гасне изобщо, докато не го изгася ръчно.В неделя вечерта, като видях батерията че е паднала на 20% го включих да се зарежда, но този път изобщо не искаше да се зареди. Все едно не съм включил нищо...Днес сутринта го щракнах в USB-то и очудващо успях да кача абсолютно стоков KI3 през Один, НО от четвъртия опит - преди това изобщо не искаше да се свърже с компютъра, а при един от опитите ми светнаха две жълти клетки в Один - КОМ 13 и КОМ 01 (по принцип светва само една жълта клетка - КОМ 14) За момента работи нормално и се зарежда през USB, защото не се сетих да взема зарядното в мен - довечера ще го пробвам удома и през контакта.На някой случвало ли му се е нещо подобно или да е чувал за сходни симптоми....Притесняваме да не изникне някакъв хардуерен проблем с USB-то на телефона, щом не си познава зарядното.... или пък батерията да е сдала багажа по незнайни причини!Посещението на сервиза ще е последното нещо, което мисля да направя - искам да си реша сам проблема и да не разчитам на МенТел за ремонта.... ако се наложи такъв!Вчера ми бе казано от колеги в Андроид форума, че проблема идва от намокрен USB вход.Днес установих със сигурност, че проблема е в USB-то.Дали е от "намокряне" или от нещо друго - не знам, НО определено проблемите при мен се решават след лееееееееко повдигане на пластината вътре в USB входа.Тъпото е, че след всяко включване в зарядното или към компютър ще трябва да повдигам пластината, за да не ми прави проблем телефона.
Коментар
-
jenshen73 написа:PREDATORst написа:Симбиана умирал!?Дреме ми на шлифера,ей тва е тилифоноBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
mnpenchev
Колеги, да питам има ли някой с HTC Sensation или HTC Sensation ХЕ и преки впечатления от тези телефони ?На галактиката цените мърдат едвам едвам и то само за бройки без гаранция, а такъв телефон без гаранция си е хвърлени пари на вятъра.
Коментар
-
Да не казвам голяма дума, че още не е в ръцете ми, но според девойчето от Виваком Galaxy S2 е 810лв с Unicall XS 5лв план за 1 година, а не 870 както е на сайта им. Тоя Sensation в зависимост от оператора е или по-скъп или незначително по-евтин, аз не бих се претаковал с него.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Orcinus
Kuku написа:Брат, 5 х 12 = 60 + 810 = 870лв.
Коментар
-
Orcinus
emzo написа:Някой да е разцъквал Moto Atrix ?
Коментар
-
Абе, тия андроиди по колко време ви карат на батерия? Аз се сдобих с една такава играчка, но ми идва да я забия в някоя стена. С фабричните софтуери - кара светлата част на денонощието. Не дай боже да реша да я ползвам не само за телефон. Добре, че не съм плащал сума ти пари за нея иначе щеше да ме е яд много. Версията на аднроида ако има значение е 2.3.4, а дисплея е LCD, а не AMOLED. Ако пусна WiFi и говоря 1 час - може да не устиска на батерия и 12 часа, дайте идеи? Никакви приложения няма работещи или поне такива, които аз знам за тях.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар