M5kov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Ще взема галаксито, но след няколко дена, че тия номера явно ги пренасят с хамали. И двата ги разгледах, но дизайнът на Моторолата е странен и екранът по не ми хареса. Никога не съм съумявал да си продам старите неща и сега k800-цата ще отиде в някоя кутия, докато я намеря и изхвърляBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
PREDATORst написа:Симбиана умирал!?Дреме ми на шлифера,ей тва е тилифоноАма много кинти да го ева
Steliyan's Life!
Коментар
-
Колеги, имам много странен проблем.... чак плашещВ събота вечерта съвсем рутинно натиснах хоум бутона, за да видя колко е часа, НО след това незнайно, как и защо екрана просто не изгасна от лок-скриин.Както и да е, викам си ’някое приложение’ - изключих екрана ръчно.Няма 10мин. и хоп - телефона светна сам и се появи лок скриин
Реших, че може да е някакъв СМС, но нямаше нищо. Заключих си го пак и го зарязах.След час и нещо минавам покрай телефона и гледам пак свети и стои на локскриин.Отключвам го и какво да видя - активирали се гласовите команди
Реших да позвъня на някой, да видя дали работи - проведох разговора и тръгвам да затварям, ама нъцки - екрана стои черен, все едно не съм си махнал телефона от ухото и сензора за близост е активен
Реших да рестартирам - същата работа - говоря с някой и после пак черен екран.Викам си ’ще махна батерията’. Махам батерията, слагам я и телефона САМ се включва
Изчаках го да зареди и реших да го изключа от бутона, за да го връзвам към Один, ама той вместо да се изключи просто се рестартира!Както и да е, от третия път успях да го изключа....Включвам го към компютъра - нъцки, нема никой.Реших, да не е проблема нещо в кабела или компютъра - и в лап-топа същата работа.Включвам го към зарядното - ту се зарежда, ту не. Постоянно се ’включва/изключва’ от зарядното САМ!Зарязах го, че беше късно вече.....В неделя, без изобщо да го ползвам, батерията му падна от около 70% до към 20%, като почти през целия ден той си мислеше, че е включен в ’нещо’ и изписваше ’USB Connected’, ’MTP Initalised’, включват се гласовите команди, светва си сам екрана и не гасне изобщо, докато не го изгася ръчно.В неделя вечерта, като видях батерията че е паднала на 20% го включих да се зарежда, но този път изобщо не искаше да се зареди. Все едно не съм включил нищо...Днес сутринта го щракнах в USB-то и очудващо успях да кача абсолютно стоков KI3 през Один, НО от четвъртия опит - преди това изобщо не искаше да се свърже с компютъра, а при един от опитите ми светнаха две жълти клетки в Один - КОМ 13 и КОМ 01 (по принцип светва само една жълта клетка - КОМ 14)
За момента работи нормално и се зарежда през USB, защото не се сетих да взема зарядното в мен - довечера ще го пробвам удома и през контакта.На някой случвало ли му се е нещо подобно или да е чувал за сходни симптоми....Притесняваме да не изникне някакъв хардуерен проблем с USB-то на телефона, щом не си познава зарядното.... или пък батерията да е сдала багажа по незнайни причини!Посещението на сервиза ще е последното нещо, което мисля да направя - искам да си реша сам проблема и да не разчитам на МенТел за ремонта.... ако се наложи такъв!Вчера ми бе казано от колеги в Андроид форума, че проблема идва от намокрен USB вход.Днес установих със сигурност, че проблема е в USB-то.Дали е от "намокряне" или от нещо друго - не знам, НО определено проблемите при мен се решават след лееееееееко повдигане на пластината вътре в USB входа.Тъпото е, че след всяко включване в зарядното или към компютър ще трябва да повдигам пластината, за да не ми прави проблем телефона.
Коментар
-
jenshen73 написа:PREDATORst написа:Симбиана умирал!?Дреме ми на шлифера,ей тва е тилифоноАма много кинти да го ева
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
mnpenchev
Колеги, да питам има ли някой с HTC Sensation или HTC Sensation ХЕ и преки впечатления от тези телефони ?На галактиката цените мърдат едвам едвам и то само за бройки без гаранция, а такъв телефон без гаранция си е хвърлени пари на вятъра.
Коментар
-
Да не казвам голяма дума, че още не е в ръцете ми, но според девойчето от Виваком Galaxy S2 е 810лв с Unicall XS 5лв план за 1 година, а не 870 както е на сайта им. Тоя Sensation в зависимост от оператора е или по-скъп или незначително по-евтин, аз не бих се претаковал с него.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Orcinus
Kuku написа:Брат, 5 х 12 = 60 + 810 = 870лв.Т.е. ако наистина го дават на 810, си е по-добра оферта дори да платиш неустойка. Предпочитам 870 лв. от Виваком, отколкото 830 лв. от разни измислени сайтове като щепсела, къдетомного се смях като прочетох, че са написали гигантската глупост как "Гаранцията е невалидна при препродажба на апарата."
Коментар
-
Orcinus
emzo написа:Някой да е разцъквал Moto Atrix ?
Коментар
-
Абе, тия андроиди по колко време ви карат на батерия? Аз се сдобих с една такава играчка, но ми идва да я забия в някоя стена. С фабричните софтуери - кара светлата част на денонощието. Не дай боже да реша да я ползвам не само за телефон. Добре, че не съм плащал сума ти пари за нея иначе щеше да ме е яд много. Версията на аднроида ако има значение е 2.3.4, а дисплея е LCD, а не AMOLED. Ако пусна WiFi и говоря 1 час - може да не устиска на батерия и 12 часа, дайте идеи? Никакви приложения няма работещи или поне такива, които аз знам за тях.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар