При мен изкарва малко над един ден - т.е всяка нощ го зареждам.Пуснати са нонстоп WiFi и 3G. И правя по над 600-700 МБ на месец само през 3G-тоОтделно съм го накачулил с какво ли не и даже вече от скайпване се научих да пиша с двете ръце от него.Зверско използване А HTC Sense вече е доста чевръст - наскоро купих един HTC Rhyme със Sense3.5 - най новия. Има уникален изглед и Touch Wiz-а е направо дърво пред него. Освен това телефона е изключително красив ... малко съжалявам че изневерих на марката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
ilkor написа:А HTC Sense вече е доста чевръст - наскоро купих един HTC Rhyme със Sense3.5 - най новия. Има уникален изглед и Touch Wiz-а е направо дърво пред него.)F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Аз в неделя взех Motorola Defy и да ви кажа, всичко си върви екстра, нищо че процесора е 800 MHz И цената е добра - 450 лв."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
ogi28b написа:Airfan написа:Аз съм с оригинален софтуер и не ми се е рестартирал сам никога.
Коментар
-
ogi28b написа:Airfan написа:Аз съм с оригинален софтуер и не ми се е рестартирал сам никога.
Коментар
-
Orcinus
Airfan написа:ogi28b написа:Airfan написа:Аз съм с оригинален софтуер и не ми се е рестартирал сам никога.
Коментар
-
Orcinus написа:Airfan написа:ogi28b написа:Airfan написа:Аз съм с оригинален софтуер и не ми се е рестартирал сам никога.
Коментар
-
А някой да се е колебал между Motorola Droid RAZR и S2? Голяма дилема ме е налегнала.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Orcinus
steven написа:А някой да се е колебал между Motorola Droid RAZR и S2? Голяма дилема ме е налегнала.
Коментар
-
Че за какво му е да го продава? Рейзъра непродаваем ли е?! До края на годината ще има ъпдейт до ICS.Малко като да сравняваме Bravo vs Golf 3... Визията на галаксито ми е станала някак банална (iphone 3, 3GS, 4, 4S)Аз съм от мотосектата, така че не държа да ме разубеждавате"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар