Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При мен изкарва малко над един ден - т.е всяка нощ го зареждам.Пуснати са нонстоп WiFi и 3G. И правя по над 600-700 МБ на месец само през 3G-тоОтделно съм го накачулил с какво ли не и даже вече от скайпване се научих да пиша с двете ръце от него.Зверско използване А HTC Sense вече е доста чевръст - наскоро купих един HTC Rhyme със Sense3.5 - най новия. Има уникален изглед и Touch Wiz-а е направо дърво пред него. Освен това телефона е изключително красив ... малко съжалявам че изневерих на марката

Коментар

ilkor написа:
      А HTC Sense вече е доста чевръст - наскоро купих един HTC Rhyme със Sense3.5 - най новия. Има уникален изглед и Touch Wiz-а е направо дърво пред него.)
      Потвърждавам , преди малко качих ром от сенсейшън, наистина огромен напредък, много са го оптимизирали HTC.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ей роботи!Нокия рулз
        Bravo 1.2 16v
        Lancia Dedra 1.8 16v
        Suzuki GSXR250R

Коментар

Аз в неделя взех Motorola Defy и да ви кажа, всичко си върви екстра, нищо че процесора е 800 MHz И цената е добра - 450 лв.
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

PREDATORst написа:
            Ей роботи!Нокия рулз
            A така Стефко, кажи им

Коментар

ogi28b написа:
              Airfan написа:
              Аз съм с оригинален софтуер и не ми се е рестартирал сам никога.
              Също така никога не си го спирал, ПИН-ът ти е активен? Ако не е тайна - от колко време работи някой процес, например MAPS? Или DRM Content? В момента повечето процеси са ми на 49 часа, което ще рече че се е рестартирал в неделя около обяд, когаъто бяхме на среща на форума. Там малко ползвах интернет, нищо особено като натоварване. Твоите трябва да са на стотици часове, ако го имаш от повече от седмица.
              В таск мениджъра нямам нито едно активно приложение. Ако искаш другаде да погледна - кажи ми къде. Не съм се заигравал да го разучавам из основи и не го ръчкам прекалено, че си имам други заигравки напоследък.

Коментар

Applications -> Settings -> Applications -> Running Services

Коментар

ogi28b написа:
                  Airfan написа:
                  Също така никога не си го спирал, ПИН-ът ти е активен? Ако не е тайна - от колко време работи някой процес, например MAPS? Или DRM Content? В момента повечето процеси са ми на 49 часа, което ще рече че се е рестартирал в неделя около обяд, когаъто бяхме на среща на форума. Там малко ползвах интернет, нищо особено като натоварване. Твоите трябва да са на стотици часове, ако го имаш от повече от седмица.
                  DRM Content 612:16:10 и брои нагоре.

Коментар

Airfan написа:
                    ogi28b написа:
                    Airfan написа:
                    Значи на твоя не си инсталнал нещо, което да го рестартва периодично, т.е. нещо бъгаво - като неофициален РОМ . Или някое кракнато приложение...или просто си попаднал на бройка, защото и аз чета за такива рестарти в xda с уж дефолтни телефони...макар че то в xda основно пишат хора, които не си падат по "всичко на дефоулт" .

Коментар

И аз съм с оригиналния софтуер, от сайта на Самсунг дето пристигна, по Kies. Всичко инсталирано ми е от официалния склад. Кой го знае кое точно се е**ва...

Коментар

Orcinus написа:
                        Airfan написа:
                        ogi28b написа:
                        Airfan написа:
                        Значи на твоя не си инсталнал нещо, което да го рестартва периодично, т.е. нещо бъгаво - като неофициален РОМ . Или някое кракнато приложение...или просто си попаднал на бройка, защото и аз чета за такива рестарти в xda с уж дефолтни телефони...макар че то в xda основно пишат хора, които не си падат по "всичко на дефоулт" .
                        За сега не изпитвам нужда да го рутвам и карам така, а и не ми трябва особено много софтуер на него, тъй като си имам други играчки. Тази е телефон, навигация и браузър като съм извън града.

Коментар

А някой да се е колебал между Motorola Droid RAZR и S2? Голяма дилема ме е налегнала.
                          Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

а за да не отварям нова тема .. да попитам и аз ... някой има ли Sony Ericsson Xperia Arc S ?
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

steven написа:
                              А някой да се е колебал между Motorola Droid RAZR и S2? Голяма дилема ме е налегнала.
                              Каква ти е точно дилемата?Аз бих избрал на твое място телефона, който бих продал по-лесно и бързо впоследствие - Галаксито.

Коментар

Че за какво му е да го продава? Рейзъра непродаваем ли е?! До края на годината ще има ъпдейт до ICS.Малко като да сравняваме Bravo vs Golf 3... Визията на галаксито ми е станала някак банална (iphone 3, 3GS, 4, 4S)Аз съм от мотосектата, така че не държа да ме разубеждавате
                                "Без сърца, сме просто машини"
                                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                                X