Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бих казал да направим подраздел "Членове на Фиат Форум, които ринат кинти с лопата". Брях тоя телефон за 1000лв. Ще дам толкова пари - само при едно условие, но няма да го кажа публично, че ще ме баннете до 2037ма. година.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Самсунг са доста напреднали при Смартфоните,но 1000 лв ,че и повече за телефон а и не само,някак не ми се вързва!Купих си преди 2 год лаптоп за 1500лв и кво от това като 1 мес след като му изтече гаранцията се изпържи Видеокартата , самото видео струва 250Е ,като сложим и ремонта и става повече от злато. та се питам какъв е смисъла от скъпи джиджавки? Лично аз повече скъпи и "маркови" боклуци не купувам.

Коментар

780лв е нов.След 2-3 месеца ще ги има по550лв с оставаща гаранция.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Към преждеизказалите се: авторът на темата е задал конкретни въпроси, не виждам да е попитал колко пари според вас е редно да даде за телефон. Моля придържайте се към темата!
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

И аз съм с такъв телефон. Ползвам го предмно в режим GSM only, тъй като мобилен нет рядко ползвам и няма смисъл да ми хаби батерията. Когато ми потрябва си го пускам за момента. За сметка на това редовно ползвам wi-fi. Всеки ден говоря по около 10-20 мин с него и батерията ми държи по 3 денонощия средно. Максимално ми е издържал 5 дни и половина. А цъкам и Angry birds поне по 10-15 мин дневно.Ако ти е малка ръката идва леко неудобно като трябва да слайднеш отгоре таск бар-а, за да си пускаш разните функции - идва къс палеца. За носене в джоба на дънките също не става. Аз съм с мъжка чанта и нося доста неща в нея и телефонът не ми пречи, но в джоба си е обемист.

Коментар

... а да и забравих по-другият въпрос - идва си с "легален" Polaris Office ...

Коментар

VesMil написа:
                Самсунг са доста напреднали при Смартфоните,но 1000 лв ,че и повече за телефон а и не само,някак не ми се вързва!
                Аз го виждам така: 930 лв (в моя случай) за телефон, мп3-плеър, фотоапарат, видеокамера, навигация, интернет, филмов плеър, рутер - всичко това - в едно устройство. "Телефон" е само една от множеството функции, които има.

Коментар

12 часа по-късно - батерията ми показва 84 %. Снощи имам 2 пропуснати повиквания (от Чък Норис...), и 2 разговора за общо 6-7 минути, 2-3 минути гледах маркета, свалих си един анимационен тапет за екрана и го включих. Беше на 88% като си легнах да спя, малко след полунощ. Мрежата е от тези най-бързите, за които изписва "H" в статуса, ако това има значение.Имам един досаден проблем, който засега не ми пречи особено - понякога, без видима причина - телефонът се рестартира сам. Изключил съм ПИН-проверката, и не го забелязвам, но преди ми беше включена и като се рестартира така - ако не го поглеждам от време на време - оставам без обхват без да разбера. В повечето случаи се рестартира докато правя нещо с него, но понякога го прави без никаква причина, когато е в покой.

Коментар

Значи в моите ръце 1 ден макс, но поне цял
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Явно болежката с рестартите е хронична, но пък не ми пречи, така или иначе ще го руутна. Чух и за проблеми с жълтеещи петна по екрана, някой нещо ?Иначе плана ми е да дебна телефон, ползван 1-4 месеца с гранция за около 500 лева.Ноте-то го видях и е страхотно, обаче докато стане 500 лева ще има да чакам.Благодаря на всички които се включиха в темата.

Коментар

Аз съм с оригинален софтуер и не ми се е рестартирал сам никога.

Коментар

Някое проложение го рестартира, трудното е да го хванеш кое точно. Аз примерно нямам рестарти, при мен проблема е с лошият обхват, който го имаше и преди с Нокиа, Сони-Ериксон и Моторола. Жълтеното го няма в последните бройки, още повече че след 2.3.4 проблема се премахва софтуерно. Абе телефончето радва. Така съм се радвал само когато си взех Мото мпх200 .

Коментар

Airfan написа:
                            Аз съм с оригинален софтуер и не ми се е рестартирал сам никога.
                            Също така никога не си го спирал, ПИН-ът ти е активен? Ако не е тайна - от колко време работи някой процес, например MAPS? Или DRM Content? В момента повечето процеси са ми на 49 часа, което ще рече че се е рестартирал в неделя около обяд, когаъто бяхме на среща на форума. Там малко ползвах интернет, нищо особено като натоварване. Твоите трябва да са на стотици часове, ако го имаш от повече от седмица.

Коментар

Mupo написа:
                              Някое проложение го рестартира, трудното е да го хванеш кое точно. .
                              По-скоро бъг в някое приложение го рестартира.

Коментар

Забележката е вярна

Коментар

Working...
                                X