Бих казал да направим подраздел "Членове на Фиат Форум, които ринат кинти с лопата". Брях тоя телефон за 1000лв. Ще дам толкова пари - само при едно условие, но няма да го кажа публично, че ще ме баннете до 2037ма. година.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Самсунг са доста напреднали при Смартфоните,но 1000 лв ,че и повече за телефон а и не само,някак не ми се вързва!Купих си преди 2 год лаптоп за 1500лв и кво от това като 1 мес след като му изтече гаранцията се изпържи Видеокартата , самото видео струва 250Е ,като сложим и ремонта и става повече от злато. та се питам какъв е смисъла от скъпи джиджавки? Лично аз повече скъпи и "маркови" боклуци не купувам.
Коментар
-
И аз съм с такъв телефон. Ползвам го предмно в режим GSM only, тъй като мобилен нет рядко ползвам и няма смисъл да ми хаби батерията. Когато ми потрябва си го пускам за момента. За сметка на това редовно ползвам wi-fi. Всеки ден говоря по около 10-20 мин с него и батерията ми държи по 3 денонощия средно. Максимално ми е издържал 5 дни и половина. А цъкам и Angry birds поне по 10-15 мин дневно.Ако ти е малка ръката идва леко неудобно като трябва да слайднеш отгоре таск бар-а, за да си пускаш разните функции - идва къс палеца. За носене в джоба на дънките също не става. Аз съм с мъжка чанта и нося доста неща в нея и телефонът не ми пречи, но в джоба си е обемист.
Коментар
-
VesMil написа:Самсунг са доста напреднали при Смартфоните,но 1000 лв ,че и повече за телефон а и не само,някак не ми се вързва!
Коментар
-
12 часа по-късно - батерията ми показва 84 %. Снощи имам 2 пропуснати повиквания (от Чък Норис...), и 2 разговора за общо 6-7 минути, 2-3 минути гледах маркета, свалих си един анимационен тапет за екрана и го включих. Беше на 88% като си легнах да спя, малко след полунощ. Мрежата е от тези най-бързите, за които изписва "H" в статуса, ако това има значение.Имам един досаден проблем, който засега не ми пречи особено - понякога, без видима причина - телефонът се рестартира сам. Изключил съм ПИН-проверката, и не го забелязвам, но преди ми беше включена и като се рестартира така - ако не го поглеждам от време на време - оставам без обхват без да разбера. В повечето случаи се рестартира докато правя нещо с него, но понякога го прави без никаква причина, когато е в покой.
Коментар
-
mnpenchev
Явно болежката с рестартите е хронична, но пък не ми пречи, така или иначе ще го руутна. Чух и за проблеми с жълтеещи петна по екрана, някой нещо ?Иначе плана ми е да дебна телефон, ползван 1-4 месеца с гранция за около 500 лева.Ноте-то го видях и е страхотно, обаче докато стане 500 лева ще има да чакам.Благодаря на всички които се включиха в темата.
Коментар
-
Някое проложение го рестартира, трудното е да го хванеш кое точно. Аз примерно нямам рестарти, при мен проблема е с лошият обхват, който го имаше и преди с Нокиа, Сони-Ериксон и Моторола. Жълтеното го няма в последните бройки, още повече че след 2.3.4 проблема се премахва софтуерно. Абе телефончето радва. Така съм се радвал само когато си взех Мото мпх200 .
Коментар
-
Airfan написа:Аз съм с оригинален софтуер и не ми се е рестартирал сам никога.
Коментар
-
Orcinus
Mupo написа:Някое проложение го рестартира, трудното е да го хванеш кое точно. .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар