За звука и на мен ми направи впечатление, но защо е така - незнам на този етап. Не съм пипал нищо по настройките, надявам се от там да е проблемът.Едит: Не виждам настройка за звука. Имам още няколко такива телефона тук и ще тествам с тях да видим... Те са с ОМ камери.
Срещнах един цитат в HWBG:Единственото доколкото знам дефектно нещо, което е слагано в SGS2 е камерата. Има три модела ако не греша - SCxxxx, OMxxxx и ОСхххх.Можеш да видиш модела с *#34971539# и цъкаш Само на първата опция и ще ти се отвори за секунди прозорче отдолу.SC нормално е отвратително качество, насича видеото етс. OM работи без грешка, а ОС е мисля най-новата и също е добре.Ta - някой има ли конкретни наблюдения? Моята е точно SCxxxx, а снима без накъсване и не ме дразни. Имам един Canon фотоапарат, който вади, поне за мен, по-меки и истински цветове при 720п, щото толкова си може, но ми стана интересно>? Битрейта при моето Галакси е по-нисък от фотоапарата.
И моята е SC.Фрейм рейта на видеото е около 27 кадъра в секунда.
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Ето и от ОМ камера. Явно там фреймрейта е константен, а при другите зависи от това какво се снима.
Е, да де, ама това на нищо не прилича. Откъде накъде, нали уж плащаш за едно и също?Не би трябвало да има "константен" за едни, "зависи от това какво се снима" за други камери в ЕДИН И СЪЩИ телефон. Супер простотия
Ето и от ОМ камера. Явно там фреймрейта е константен, а при другите зависи от това какво се снима.
Е, да де, ама това на нищо не прилича. Откъде накъде, нали уж плащаш за едно и също?Не би трябвало да има "константен" за едни, "зависи от това какво се снима" за други камери в ЕДИН И СЪЩИ телефон. Супер простотия
Щом така ме питаш вероятно не си пипал по пермишъните. Тогава остава да се логваш не като администратор.Къде го пробваш това - на личен или на служебен компютър?С какъв Windows си?
Щом така ме питаш вероятно не си пипал по пермишъните. Тогава остава да се логваш не като администратор.Къде го пробваш това - на личен или на служебен компютър?С какъв Windows си?
Вероятно няма кодек, с който да гледа клиповете и съответно да разчете битрейта и т.н.
Коментар