Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Щото не е Нокиа Да се похваля аз пък какво предпочетох пред галаксито http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-EVO-3D3d-то е гооооооооолям зарибявка
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

За звука и на мен ми направи впечатление, но защо е така - незнам на този етап. Не съм пипал нищо по настройките, надявам се от там да е проблемът.Едит: Не виждам настройка за звука. Имам още няколко такива телефона тук и ще тествам с тях да видим... Те са с ОМ камери.

Коментар

На различните клипове дава различен битрейт, а Убунтуто ги репортва като стерео всичките.
        Прикачени файлове

Коментар

Airfan написа:
          На различните клипове дава различен битрейт, а Убунтуто ги репортва като стерео всичките.
          Викаш бозата си праи пишки с нас?
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

тва е от нокия е7
            Прикачени файлове
            Bravo 1.2 16v
            Lancia Dedra 1.8 16v
            Suzuki GSXR250R

Коментар

Orcinus написа:
              Можеш да го видиш веднага като си го качиш на компа и му удариш пропъртис и на детайлс се вижда.
              Добре де, аз защо не виждам нищо подобно - имам само ’General’ в Пропъртис....

Коментар

Ето и от ОМ камера. Явно там фреймрейта е константен, а при другите зависи от това какво се снима.
                Прикачени файлове

Коментар

Orcinus написа:
                  Срещнах един цитат в HWBG:Единственото доколкото знам дефектно нещо, което е слагано в SGS2 е камерата. Има три модела ако не греша - SCxxxx, OMxxxx и ОСхххх.Можеш да видиш модела с *#34971539# и цъкаш Само на първата опция и ще ти се отвори за секунди прозорче отдолу.SC нормално е отвратително качество, насича видеото етс. OM работи без грешка, а ОС е мисля най-новата и също е добре.Ta - някой има ли конкретни наблюдения? Моята е точно SCxxxx, а снима без накъсване и не ме дразни. Имам един Canon фотоапарат, който вади, поне за мен, по-меки и истински цветове при 720п, щото толкова си може, но ми стана интересно>? Битрейта при моето Галакси е по-нисък от фотоапарата.
                  И моята е SC.Фрейм рейта на видеото е около 27 кадъра в секунда.
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Airfan написа:
                    Ето и от ОМ камера. Явно там фреймрейта е константен, а при другите зависи от това какво се снима.
                    Е, да де, ама това на нищо не прилича. Откъде накъде, нали уж плащаш за едно и също?Не би трябвало да има "константен" за едни, "зависи от това какво се снима" за други камери в ЕДИН И СЪЩИ телефон. Супер простотия

Коментар

Orcinus написа:
                      Airfan написа:
                      Е, да де, ама това на нищо не прилича. Откъде накъде, нали уж плащаш за едно и също?Не би трябвало да има "константен" за едни, "зависи от това какво се снима" за други камери в ЕДИН И СЪЩИ телефон. Супер простотия
                      Това е положението на този етап.

Коментар

Не ми казвате, защо при мен в Пропъртис има само Генерал

Коментар

Kuku написа:
                          Не ми казвате, защо при мен в Пропъртис има само Генерал
                          Нещо да не ти е пипано по пермишъните?Отделно - като администратор ли влизаш?

Коментар

Kакво ме попита?

Коментар

Kuku написа:
                              Kакво ме попита?
                              Щом така ме питаш вероятно не си пипал по пермишъните. Тогава остава да се логваш не като администратор.Къде го пробваш това - на личен или на служебен компютър?С какъв Windows си?

Коментар

Orcinus написа:
                                Kuku написа:
                                Kакво ме попита?
                                Щом така ме питаш вероятно не си пипал по пермишъните. Тогава остава да се логваш не като администратор.Къде го пробваш това - на личен или на служебен компютър?С какъв Windows си?
                                Вероятно няма кодек, с който да гледа клиповете и съответно да разчете битрейта и т.н.

Коментар

Working...
                                X