Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Явно е от зелените това нещо, защото при червените го няма този проблем.Иначе CSD връзката реално си е мобилен dial-up, и наистина заема канала, защото връзката се осъществява посредством телефонно обаждане.Всички други начини за пренос на данни БИ ТРЯБВАЛО да са независими от телефонията.Искаше ми се и аз да направя един тест, ама моята щайга изобщо не ми дава право на избор - нямам меню за това какъв канал за данни да ползвам, или поне не го намирам. Мога само да ги пускам и спирам мобилните данни.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

На 2G като се ползва, гсм линията ще дава заето.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мнение за Nokia Lumia 720,до сега все андроид съм ползвал!Как е с win?

Коментар

Току що пробвах дата на 2Г. Приема си обаждане докато тествам със speedtest.net. Не дава заето.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
            Току що пробвах дата на 2Г. Приема си обаждане докато тествам със speedtest.net. Не дава заето.
            И аз това повтарям ама не ми вярват...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ония Безсмъртния - като си пусне 2г и му дава заето, ама то неговото телефон ли е
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ogi28b написа:
                Значи EDGE си е EDGE - 3G мрежа, но с относително бавна скорост, до 384 килобита. Когато съм с включено 3G, индикаторът за мрежа се изменя: H+, H, E. Когато съм извън 3G мрежа или ръчно задам само 2G, индикаторът е G и не се променя. Може при различни оператори да е различен приоритетът, не знам. Специално на зелените - сега пробвах и включих режим само 2G, пуснах speedtest и докато отчитах умопомрачителните 0.07 мегабита, звъннах от друг телефон на моя си и отговорът беше "Абонатът не отговаря, моля опитайте по-късно". Предполагам, че за този "проблем" става въпрос, а всъщност проблемът е липса на 3G мрежа и спиране на телефонната част докато работи интернета през 2G мрежата. Но колегата ilko-gd ще каже по-точно дали е това.
                Преди малко проведох тестове. При зададен режим "Използване само на 2G" от менюто до индикатора на мрежата се появява Е и като има обмен светят в зелено двете стрелкички. В този момент като набера телефона буквата Е изчезва и телефона звъни, а Google Play ми даде "няма връзка", което значи че от зелените са си оправили приоритета или в този момент имам късмет с клетката, към която съм свързан и гласовото повикване е с по-голям приоритет от данните, но двете едновременно не работят.Когато съм махнал отметката на "Използване само на 2G" индикатора на мрежата се мени постоянно, особено ако съм вътре в офиса, покритието явно не е добро, до него вече е буквата Н. При такава конфигурация получавам SMS за пропуснати повиквания, но при теста преди малко двете стрелкички светят зелено, пак бях отворил Google Play за да има постоянно трафик и като набера телефона си звъни без да се прекъсва връзката с Интернет. Колега с iOS също получава SMS за пропуснати повиквания като мен, като и при двамата няма някаква зависимост, някои дни е без никакви проблеми. Мястото е едно и също и предполагам към една и съща клетка се свързваме всеки ден, защото сме в промишлена зона и надали има избор като в центъра на града да речем.Ако телефона се използва в режим "Използване само на 2G" без да са включени данните никога не ми се е случвало да получавам SMS за пропуснато повикване, разбира се като съм на място с пълно покритие. Всичко това ми говори, че явно проблема не е само в Андроид или зелените, а може би е комплексен като при определена конфигурация телефон-клетка го няма. За сега ще продължа да си използвам телефона в режим само 2G и ще пускам данните само когато ми трябват, а през другото време WiFi.
                Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Я да питам и аз запознатите със умните тутурутки. Дойде време да сменяме телефона на момата и задължително иска нещо със 2 СИМ карти ,та да не мъкне и друг телефон. Гледах разни "китайчета" из нета,ама нещо не ми вдъхват доверие.Гледахме и някаква нокия,но на мен лично не ми се нрави. Скъпичка ми се видя,а и нямаше операционна система и "вай вай уай фай". Та вчера случайно видях и един Самсунг на прилична цена.Не съм се занимавал със зелени човечета и нямам идея за разните му рутове ,флашванки и тн. Телефона ще се ползва основно за разговори и ме интересува как действат двете сим карти. Дали са активни и двете постоянно и дали ще има проблем ,ако им спра трафика за данни през тях. Интернета ще се разцъква само през Wi-Fi.ПП. Някой пробвал ли е Този модел или друг на въпросната марка.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Имаме един телефон в семейството от втората марка.Работи добре. По нищо не се различава от Самсунга, който си пуснал. Дори за мен е по-добрия избор.Но за тези пари просто си вземи един китаец. Много по-добър телефон за парите ще получиш.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

То добре да го взема ,ама да беше за мен.Ходи обяснявай на жена,че е с по-добри параметри и по-добра цена. Версиите на Андроида имат ли съществено значение за работата на телефона? Може ли да се ъпдейтне престижният през официален сайт?
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                        То добре да го взема ,ама да беше за мен.Ходи обяснявай на жена,че е с по-добри параметри и по-добра цена. Версиите на Андроида имат ли съществено значение за работата на телефона? Може ли да се ъпдейтне престижният през официален сайт?
                        Да, Престижиото като си надуши, че има нов фърмуеър и ти казва и си го инсталира автоматично.
                        A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Краси, погледни и моделите на Lenovo. Аз досега само хубави неща съм чувал за тях, а моят ще си го получа другата събота.
                          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Някой да има наблюдение за Alcatel Idol

Здравейте, някой да има някакви отзиви за въпросният телефон. Привлече ми вниманието и цената му е доста приемлива.Много ще съм благодарен ако някой сподели мнение.Поздрави!!!
                            4 бири и турбината да свири

Коментар

Много приятен телефон за работа. Матрицата му е чудесна. Доколкото знам от една позната, която работи в моб. оператор - от сервиза нямат забележки по качеството. А и за парите си предлага много.
                              Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Трябва да си вземам телефон , така че ми трябва помощ. На прицел са следните модели:Nokia Lumia 610 , Samsung S6310 Galaxy Young , Samsung S6810 Galaxy Fame , HTC Desire 200 , SONY Xperia E , HUAWEI Ascend Y300 и може би LG Optimus L7 P700.Много ще съм благодарен за всякакви отзиви и препоръки.
                                Brava 1.6 ELX

Коментар

Working...
                                X