Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    PREDATORst написа:
    Аха доооообре!Говори ми.Само дето тоя от клипа не пусна после дисплея да го видим дали работи.
    Това , че ти не можеш, не означава, че и другите не могат.
    Глей са синко,успеваемоста процентно е толкова ниска че изобщо нема да говорим,а и при успех (лсд остава здраво) за подсветката му не ми се мисли.Дастатъчно красноречив е факта че оригиналната резервна част идва като едно цяло дисплей,тъч и алуминиевото шаси. И сега ще спра да пиша и ще почакам на колегата да му дойде резервната част и ще видим кой и къде ще я смени,също и срещу колкоИмам тука един от ONE X успешно разлепен,ела му изчисти лепилото от дисплея.И още нещо,ти имаше HD 2.ако ти е сменян тъча извънгаранционно ми кажи после подсветката му същата ли беше
    Bravo 1.2 16v
    Lancia Dedra 1.8 16v
    Suzuki GSXR250R

Коментар

emzo написа:
      PREDATORst написа:
      Аха доооообре!Говори ми.Само дето тоя от клипа не пусна после дисплея да го видим дали работи.
      Това , че ти не можеш, не означава, че и другите не могат.
      Емо, имам приятели в доста сервизи за GSM апарати. Молил съм се като мюсулманин на сутришна молитва да ми сменят тъча на HD2, а наскоро и на едно SGS3. Всички отказват директно и в прав текст. Не защото не може, а защото шанса да натрошиш екрана или да прецакаш доста неща по него са големи и успеваемостта е под 5%. Всичките тия екрани, които са лепени - се разлепят/лепят по доста специфичен начин - загряване до определена температура, а впоследствие залепянето е пак по същия начин + преса, че иначе няма залепяне. Но да, има факири, които обещават чудеса, които накрая пак ти струват парите за комплект, но плюс парите за неуспешно сменения тъч. Нагледал съм се на подобни изпълнения и в моя бранш.
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Стелияне, това е разликата между сервизите и когато ти правиш нещо. В сервиза гледат да е лесен ремонта и да си вземат парите, кой ще отдели ден-два да се занимава с това ?Нямам гсм сервиз, но съм правил процедурата - успешно. Естествено времето и нервите, които изхабих .... абе .... както и да е.Друго имах предвид.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Това със смяната само на дигитайзера е истинска грешка. Напоследък ми върви все на айфони да сменям екрани. Един и същ даже го правих 2 пъти с цели екрани и веднъж с дигитайзер. Със смяната на целия екран (LCD+Дигитайзер комплект) няма проблеми до следващото изтърване по стълбището на долу в следствие на което се получава уникалния скриинсейвър паяжината , но с дигитайзера сбърках. Без проблем го отлепих, без проблем сложих новата лепенка (3М), но като съм го събирал колкото и чисто да се стараех да бъде е влезнала прашинка, а на всичкото отгоре се оказа и че съм го докоснал на едно място и като се изключи екрана си личи. Сега имам още едно LCD и се чудя дали да не повторя упражнението да видя дали мога да го направя по-чисто. Но определено за клиент не става, мен ще ме е срам да издам така телефона.
          Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

BO написа:
            BO написа:
            Днес взех, че взех едно Prestigio 4040.За сега по нищо не отстъпва от аналогичния Samsung Galaxy S Duos.С тази разлика, че струва 250лв. Ще го видим тази седмица как ще се представя и дали ще изникват разни фърмуер бъгове.Но пък е с едно нещо по-добър. В менюто си има автоматично обновяване.Намери си новия ъпдейт, саморестартира се, влезна си сам в буут режим да се префлашне. От мен се изискваше да натисна 1-2 пъти бутон, че съм съгласен.Но пък за сметка на това след ъпдейта става като чисто нов. Настройки, всичко отначало, все едно го палиш за първи път. Няма пълно щастие.
            Открити 3 дефекта:1. Няма ЛЕД за пропуснато повикване или каквато и да е визуална индикация2. Не може да сложиш 2 различни мелодии на отделните СИМ карти3. Не може да сложиш обща мелодия на група от контактите, а само за всеки контакт отделно
            И в крайна сметка този телефон за цената е може би една от най-добрите оферти на пазара за двусимов апарат.За сега няма нито веднъж забиване, някакво забавяне или каквото и да било. Работи си съвсем истински.Силно го препоръчвам за сегмента двусимов Андроид телефон за възможно най-ниска цена и да става за нещо.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Вие пък почупихте дисплеи, дигитайзери, че ги отлепихте и ги ремонтирахте... И все едно, че този телефон като тупне от 20-тина см. всичко ще стане на сол. Ми айде всичките да сме с нокийки от 10-20 лв, щото като ги изпуснеш на земята правят дупка.Единствената ми пречка в момента е, че открих, че както при Galaxy SIII така и при Note II има телефони страдащи от SDS (СВС) или иначе казано - синдром на внезапна смърт. Та съм се "поболял" от търсене на информация и единственото, което открих е, че телефоните произведени февруари 2013 и по-късно може би нямат този проблем, защото са с различен чип (този, който е правил проблема). Вярно е, че се покрива от производителя този дефект, но не ми се занимава със сервизи.Едит: А от Samsung България не били чували за подобен проблем!
              Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Стрелок написа:
                Вие пък почупихте дисплеи, дигитайзери, че ги отлепихте и ги ремонтирахте... И все едно, че този телефон като тупне от 20-тина см. всичко ще стане на сол. Ми айде всичките да сме с нокийки от 10-20 лв, щото като ги изпуснеш на земята правят дупка.Единствената ми пречка в момента е, че открих, че както при Galaxy SIII така и при Note II има телефони страдащи от SDS (СВС) или иначе казано - синдром на внезапна смърт. Та съм се "поболял" от търсене на информация и единственото, което открих е, че телефоните произведени февруари 2013 и по-късно може би нямат този проблем, защото са с различен чип (този, който е правил проблема). Вярно е, че се покрива от производителя този дефект, но не ми се занимава със сервизи.Едит: А от Samsung България не били чували за подобен проблем!
                Тези неща се случват с телефоните Аз имам Нокия, която може да счупи плочка, но също така имам и смартфон. И не е необходимо да тупне от 20 см, ако става за въпрос един айфон тупна пред мен от 3 пъти по-високо - 60 см и стъклото пусна нишка, която след 2 дена си стана цяла паяжина. Просто споделих опит как се оправя.
                Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Това с внезапната смърт го оправиха с ъпдейт. Пък и колко ли телефонa от всички 50 милиона S3 ще да са умрели? Моят е от най-първите. Абе шава си още :D
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                    Това с внезапната смърт го оправиха с ъпдейт. Пък и колко ли телефонa от всички 50 милиона S3 ще да са умрели? Моят е от най-първите. Абе шава си още :D
                    Мерси за инфото колега. Тази седмица отивам да поръчам телефонче от февруари 2013, та за всеки случай освен с ъпдейта, да е с различна ревизия и на чипа.@ колегата siluro: Това имах в предвид. Това, че някой си е изпуснал телефона, не значи че няма хора, като мен, маниакални на тема изпускане на телефон. Както по-рано споменах старата плочка (Optimus One за никакви пари) за почти 2 години е падал веднъж, защото го събори мой приятел. Хубаво правите, че споделяте опит. С тези цени за дисплеи е нормално всеки да прибегне към евтин вариант...
                    Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

@Стрелок: Колкото и вманиачен да си на тема "опазване" на телефона в един момент при независещи от теб обстоятелства може и да направи плонж върху плочките - е това имат предвид колегите по-горе, че и от 20 санта да падне - може да го обхване паяжината. Аз също си пазя телефоните - преди години винаги съм ги продавал като нови, до сега не съм имал телефон с износен панел или надрано стъкло, но последния телефон, двукартовия Самсунг пада 3 пъти от около метър. Жив е, само с едно набиване от последния асфалт. Но ако беше смартфон - още първото падане щеше да е фатално - и за телефона и за дисплея...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Да не ви разправям за един приятел дето си оставил телефона на бюрото и от лавицата над него пада една метална фигурка от вибрации... Дисплеят е...

Коментар

Хъм... От няколкото прочетени поста оставам с впечатлението, че носите не телефони а яйца в джобовете си И тъй като не мога да си представя да пазя някакво си тамагочи а реших, че изоставам в модно отношение и трябва и аз да видя какво е телефон с андроид, от 1 седмица съм ето този булдозер:Не е лошо "желязото" или поне дисплеят е последното нещо, за което бих се притеснил.Имаше клипчета как се чукат орехи с него Естествено вече имам куп други забележки към него но със сигурност е нещо, на което няма да ви се наложи да сменяте дисплей П.С: Т’ва не го пиша с идеята да се изфукам с новата играчка а чисто информативно.Дори намирам придобиването на адроид базиран телефон по-скоро за епик фейл отколкото за похала.Аз до преди седмица, преди един приятел да ми обърне внимание на факта, че има и ръгед смартфони не предполагах за съществуването им.И понеже не понасям идеята за тамагочи над което да треперя от една страна.От друга по нещастно стечение на обстоятелствата, след 7 години разказах играта на моята Nokia E90, това на снимката в момента е телефонът ми.Но не за дълго, както се оказва...Става въпрос за Caterpillar CAT B10 а снимката не е моя.Изрових я от нета.Иначе вече нацъках няколко на моята "фадрома" ето тук.
                          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Oт 01.04.2013г. има официален 4.1.2 за SGS2 за БГ.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хайде и аз в играта с андроидните телефони най-накрая.Резултата е двусимово Леново, което в тестовете проведени с различни програмки изпреварва СГС3
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                                Хайде и аз в играта с андроидните телефони най-накрая.Резултата е двусимово Леново, което в тестовете проведени с различни програмки изпреварва СГС3
                                Ми то и моя Нексус 4 го удря в земята на всички тестове, ама се тая... Все едно ще успеем да ги натоварим. Оказва се че показателя ’ живот на батерията ’ май ми е най важен.
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X